Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar menum:
Limonlu su
Kahve

Sabah: oglumla kahvaltıya gittik herseyin doğal olduğu bir yere
1 haşlanmış yumurta
Lor ve çökelek toplam 1yk
1 parmak sert Ezine
10 zeytin
Maydanoz
3 tane patates kızartması 1 biber kizartmasi (zeytinyaginda)
Doğal olduğu için 1 tk bal
3 cay

Öğle ceviz badem fındık toplam 10 tane

Aksam acili Adana (ev yapimi)
Yaprak bezelye 2 yk
Bol salata
1 bardak kefir

Su hesaplayamadim ama tahminim 1 buçuk ancadir
Spor :74 dk yuruyus oğlus parkta oynarken

Evet bugün gezdik tozduk sonuc oğlumun atesi çıkıyor suan esim nöbetçi eczaneye gitti taaa dağın başına.

Yulaf lapasi da bir öğün yerine geçiyor muş ya bende onu yiyecegime yumurta peynir yiyeyim daha iyi olur diyorum arada bende yapayim bu ara sasirtmak için her şeyi deneyesim var

Evet canım sıkıntıdan gözü dönmüş gibi yiyen ve sonra pişman olanlardanım. Ama artık yasak psikolojisinden çıkıcam ve hep söylediğimiz ama uygulayamadığım dengeleme olayını yapıcam. Farkına vardım kilo konusunda da çok strese sokuyorum ben kendimi ozaman da kilolar direnç gösteriyor veremiyorum. Her gün tartılma maya karar verdim bir de. Diyet psikolojisinden çıkıp normal hayatımı düzene sokmalıyım onu anladım geç olsa da. Ama olacak çok kararlıyım. Sen de çok haklısın bu hususta. Sıkıntılar hep yaşanıyor her kötü şeyde salarsak evlatlarımıza yazık olur en başta.

Çok geçmiş olsun canım havalar aldatıcı oluyo bu aylarda.

Canim sen ekmek kullanmiyormusun hiç.. ogluşuna da geçmiş olsun acaba parktan mi kaptı yaa.. Bu ara 6. Hastalık çok duyuyorum önce ateş sonra vücut döküyor ama oğlun büyük senin inşallah o değildir ilik duş aldir babasi dönene kadar

2 yaş tan bende korkuyorum bu aralar çok hareketli acaba 2 yaş sendromumu diyorum gerçi çocuk ne zaman ters bir şey yapsa hep ona bağlıyorum 2 yaş gelmeden çocuk değil de ben o sendroma girdim sanırım
Ahah sen de buluttan nem kapıyormussun
Çocuk bu tabi ki ters bi şeyler de yapacak, put gibi duramaz ki Benim oğlan da hareketli ama seviyorum ben öyle olmasını :)

Ahah sen de buluttan nem kapıyormussun
Çocuk bu tabi ki ters bi şeyler de yapacak, put gibi duramaz ki Benim oğlan da hareketli ama seviyorum ben öyle olmasını :)
Aynenn ya dedigim gibi çocuk değilde ben sendroma girdim valla

Hadi madem sizleri grupladım:

1. Grup: N Nurumcan94 A Ahsen59 Leyl-i-fer
2. Grup: A Asmii melita09 M mayis74
3. Grup: Hmavidag E elacicegim23 B bluuee
4. Grup: ayvacicegi kollontai (kilolarınız sizin yakın sadece :) ) kollontai eğer bu ara yolculuk vs dolayısıyla düzenli spor menü olamayacaksa ayvacicegini baska gruba alayım :)

parkbyull seni ekleyeyim mi bi gruba? Ekleyeceksem kilon 3. gruba daha uygun

Cuma günü en iyi grubu seçeriz ve belki de en iyi grubu ödüller bekliyordur

Herkes grubuna sıkı sıkı sarılsın ve grup arkadaşlarından sorumlu olsun. Eğer grup arkadaşınızda kaçamak vs görürseniz acımayın, eleştirin ki bi daha yapmasın. Sporda da rekabet olsun gruplar arasında. En iyi sporu hangi grup yapacak bakalım :)

Oooo eline saglik kendinmi yaptın marifetli hatunmuşsun
Kendim yaptım canım çok saol uğraştım işte ortaya güzel bisey cikti
Ya süpersin hazır pasta gibi olmuş ellerine sağlık

Kardelenim gel o zaman sen salma en iyisi, bak kafanı da toplamışsındır biraz, burada takıl bence
Çok teşekkür ederim canım
Valla ben cezalarını bile odeyemedim.
Ayrı bi ceza da b
Yaaa çok güzel olmusss :)
Çok teşekkürler canım

Wuhuuu en zor grup benim başlarda iyi kilo veriliyor evett amaa ben de her an direnci kırıp sizi gecebilirimm kizlar korkun benden gözüm üstünüzde melita09 M mayis74

Hepinize hayirli hayırlı geceler kizlar. Netim bitti ayrıca gerçekten çok yoğunum o yüzden iki gündür menü yazamadim sizlerinde çoğunu okuyamadım yarın insaallah daha müsait olurum. Ve menülerimi yazarim

Maalesef gecen hafta tam bildirim yapan yok ve sporda en iyimiz @kollantai . Duzenli spor genel olarak yapilmiyor. yapanlarinki de dusuk puanli kalmis.
umarım bu haftada yapabilirim :/
güzel olmuş kaptanım bu fikir :)
sağol canım :)
geçmiş olsun :/
yani ben sürekli yolda olabiliyorum, bi hafta evdeysem öbür hafta dışardayım, listede yokum, en azından gruplarda olmayı isterim, yoksa gelip tek başıma takılıyor gibi oluyo motivasyon olabileceğim birşey kalmıyor, ama uymaz öyle düzenli olması lazım derseniz gruplara almayabilirsin

Çok geçmiş olsun canım havalar aldatıcı oluyo bu aylarda.
Teşekkürler canim. 4 5 gündür sesi kisikti zaten çok hafif atlatiyordu dediğin gibi güneş alsın d Vit. Hastalıklardan korur dedim ŕuzgar yedirdim bakalım anca 37.5 a dusurduk
O dusla ateş dusururken daha da hasta ediyorum o yüzden normal şu ve limon kullanıyorum canım.
Ekmek nerdeyse çıktı hayatımdan canım.
Teşekkürler canım

merabalar karar defterini okudum ayvacicegi bu gruba davet etmisti. 162 boy 72 kilo 28 yas.6 aylik bebek var emziriyorum.deneme surecine mi alinicam simdi :)
Hoşgeldin canimm kilomuz yakın bebeğin küçükmüş henüz benim de 19 aylık oglum var birlikte veririz kilolarimizi . Ilk sayfada takim kurallari var okuyup kabul ettiğini belirtmen lazimm..

Wuhuuu en zor grup benim başlarda iyi kilo veriliyor evett amaa ben de her an direnci kırıp sizi gecebilirimm kizlar korkun benden gözüm üstünüzde melita09 M mayis74
Ahah evet rekabet istiyordun al sana rekabet
Bence buradaki çoğu kişiden daha iyi bildirim yapıyorsun ama işte sekteye uğrar mı diye emin olamadım :) ayvacicegi icin sorun yoksa bence de yok :)
merabalar karar defterini okudum ayvacicegi bu gruba davet etmisti. 162 boy 72 kilo 28 yas.6 aylik bebek var emziriyorum.deneme surecine mi alinicam simdi :)
Hoşgeldin :)
Ilk sayfada da kural defterinin kısa bir özeti var aslında, onlari kabul ettiğini yazabilir misin? :) grupta emziren annelerimiz çok eminim sen de güzel motive olursun :) kaç kilo olmak istiyordun bir de onu öğrenebilir miyim?

Günaydın kızlar, morordek tarafından davet edildim:)

Kendimi kısaca tanıtayım öncelikle :)
30 yaşındayım. 168 boyundayım 72-73 kg arasındayım En son 81'lerden bu rakamlara düştüm fakat bundan sonrasını veremiyorum, çok zorlanıyorum. Daha önce kapattığım üyeliğimle yarışlara katılmıştım yaklaşık 3-4 yıl önce idi sanırım ondan sonra neler değişti bilmiyorum açıkcası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…