Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

72 kiloyum 60 olmak istiyorum morordek takim kurallarini okudum kabul ettim :)
O zaman tekrardan hosgeldin :)
Günlük menulerini yazarsın yorumlamaya başlarız :)
Hosgeldin sen de :) eski üyelik ismini hatırlıyor musun yarışma geçmişine baksam?
Bir de ilk sayfada kurallarimiz yazıyor, okuyup kabul ettiğini yazar mısın? :)

Kolay gelsin kaptanım başarılar

Bu iş gittikçe zorlaşıyo yav
Kaptanım sen hangi burçsun

O kadar uzak durmamaya çalışıyorum ama bizi bi üst grubada atabilirsin, hani katılım sağlayamadığım2/3 günlük süreler olur belki diye söylüyorum. ayvacicegi de olur derse, o da yalnız kalmamış olur, bizde bi üst kilodakileri zorlarız spor yapa yapa zaten kendi aramızda yarışıyoruz yalnız kalan 3. Gruptakilere takılır gibi bişey buradaykende beraber yarışırız

Ahsen senden düzenli menü bildirimi bekliyorum çocuğu uyuturken hergün menülerini yazabilirmisin malum takım olduk

Okudum, kuralları kabul ettim. İsmim yine Nora idi, NorAaa ya da NoRaaa olması gerek. Yani 2-3 a harfi olmalı ama çok hatırlamıyorum tabi :)

Günaydın millet, iyi haftasonlari :)
Her yerim ağrıyarak uyandım neden bilmiyorum ama bu durumu görmezden geliyorum umarım hasta filan olmam.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, bu akşamdan itibaren menü bildirimlerinizi bekliyorum beni de etiketlerseniz sevinirim kimler hangi günler bildirim yaptı diye tablo tutuyoruz.
Format şöyle:

Yedikleriniz (Sabah öğle akşam ara vb. Miktar belirterek)
Içilen su miktarı
Yapılan spor

merabalar karar defterini okudum ayvacicegi bu gruba davet etmisti. 162 boy 72 kilo 28 yas.6 aylik bebek var emziriyorum.deneme surecine mi alinicam simdi :)

Benim bebeğim de 7.5 aylık, beraber veririz senin başlarda daha kolay olur yaşın da benden genç zaten

Oo sen zaten 9 kilo vermişsin ne kadar sürede oldu, spor yapıyor musun? Bebek olmada ben spora abanicam ama vakit bulamıyorum. Beslenme şeklin nedir belki bir değişiklik ise yarar.

Merhaba kızlar,
Morordek davet etti gruba. Takım kurallarını okudum kabul ettim.
34 yaşında 160 boyunda 70.3 kiloyum. Emziriyorum. Ilk hedef 63 sonrasında inşallah 60.
Bebek kaç aylık?

Biz seninle hallederiz yollarda olman sıkıntı değil

Şeyyy acaba ben menü bildirimlerine pazartesiş başlasam olur mu :) çünkü bugün hiç dikkat etmedim yazarsam beni topa tutabilirsiniz :))

Aslında beslenme şeklim çok sağlıklı değil. Sabah diyet bisküvi ile kahvaltı yapıyorum. Öğlen çorba+ana yemek ara öğün yapıyorum 3-4 gibi. Akşamı da hafif geçiriyorum. Haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum. Fitness'a da başlasam tadından yenmez :)) Su konusunda sıkıntım vardı fakat havalar ısınıyor onu da aşarım gibi geliyor.

Merhaba hoş bulduk. Yediklerimizi ve yaptığımız sporu aynı mesajda mi yazıyoruz ayrı ayrı yazsak olur mu?
Bebek henüz 4 aylik
Bir de ben forumda yeniyim etiketleme nasıl yapacağım cozemedim

2-3 yemek kaşığı patates kızartmasına 30 puan ceza ayvacicegi
Bu iş gittikçe zorlaşıyo yav
Kaptanım sen hangi burçsun
Akrep burcuyum sen? :)
Merhaba kızlar,
Morordek davet etti gruba. Takım kurallarını okudum kabul ettim.
34 yaşında 160 boyunda 70.3 kiloyum. Emziriyorum. Ilk hedef 63 sonrasında inşallah 60.
Hoşgeldin :) ben takım kaptanıyım. Düzenli menü bildirimlerini bekliyoruz o halde
Okudum, kuralları kabul ettim. İsmim yine Nora idi, NorAaa ya da NoRaaa olması gerek. Yani 2-3 a harfi olmalı ama çok hatırlamıyorum tabi :)
Tamam ben bi bakayım bulurum herhalde :)

N Noraa89 sanırım buldum :)

*** 3. Takım 362.Etap ***YARIŞMA BEŞİNCİSİ

Erigim63, 9/63, 3/0, 6/%0, 31)359.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
Pegasus07 65,5 /64, 5/ 1, 0/ % 0, 15)352.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 10 a bölündü.kendi isteğiyle ayrıldı.
Sweetdimple: (66,6 /65.2 / 1.4/% 1.05 ) mezun olmak istiyor
kelebekolacam: (77,6/ 76, 4/1, 2/ %0, 77)
bluebottle: (55.2 / 56 / -0,4/ -0.72 % )
Sevilay80: (67, 6/66, 8 /0, 8 /%0, 59 )
mercani 56.5/ / / % )ayrıldı
Valkyrie8980.6/79,8 /0,8 /%0,50)
Ecemavi: ( 76,4 /76.2 /0.2 / %0.13 )
Sahgull( 70.6 /69,2 / 1,4/%0, 99 )
Noraa( 71,2 /70, 5/0, 7/%0, 49)ayrıldı

Kendime de not olsun diye yazdım aslında. Bir de bu listede yanlış yazılmış dediğin gibi NoRaaa imiş eski üye ismin :)

Merhaba hoş bulduk. Yediklerimizi ve yaptığımız sporu aynı mesajda mi yazıyoruz ayrı ayrı yazsak olur mu?
Bebek henüz 4 aylik
Bir de ben forumda yeniyim etiketleme nasıl yapacağım cozemedim
Aynı mesajda yazarsan takip etmesi daha iyi olur :)
Etiketleme işi ise kullanıcı isminin başına @ isareti koyarak yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…