- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.121
O zaman tekrardan hosgeldin :)72 kiloyum 60 olmak istiyorummorordek takim kurallarini okudum kabul ettim :)
Hosgeldin sen de :) eski üyelik ismini hatırlıyor musun yarışma geçmişine baksam?Günaydın kızlar, morordek tarafından davet edildim:)
Kendimi kısaca tanıtayım öncelikle :)
30 yaşındayım. 168 boyundayım 72-73 kg arasındayım En son 81'lerden bu rakamlara düştüm fakat bundan sonrasını veremiyorum, çok zorlanıyorum. Daha önce kapattığım üyeliğimle yarışlara katılmıştım yaklaşık 3-4 yıl önce idi sanırım ondan sonra neler değişti bilmiyorum açıkcası :)
Kolay gelsin kaptanım başarılarGünaydınlar, güzel hafta sonları ❤
Benim için hafta sonu yoğun başladı açıköğretim sınavlarım var. Sabahki oturum bitti şimdi ogleden sonraki ve yarınki kaldı. Herkescikler dikkat etsin grubunuza karşı sorumlusunuz ona göre :)
Bu iş gittikçe zorlaşıyo yavHadi madem sizleri grupladım:
1. Grup: @Nurumcan94 @Ahsen59Leyl-i-fer
2. Grup: @Asmii @melita09 @mayis74
3. Grup: @Hmavidag @elacicegim23 @bluuee
4. Grup:ayvacicegi kollontai (kilolarınız sizin yakın sadece :) ) kollontai eğer bu ara yolculuk vs dolayısıyla düzenli spor menü olamayacaksa ayvacicegini baska gruba alayım :)
@parkbyull seni ekleyeyim mi bi gruba? Ekleyeceksem kilon 3. gruba daha uygun
Cuma günü en iyi grubu seçeriz ve belki de en iyi grubu ödüller bekliyordur
Herkes grubuna sıkı sıkı sarılsın ve grup arkadaşlarından sorumlu olsun. Eğer grup arkadaşınızda kaçamak vs görürseniz acımayın, eleştirin ki bi daha yapmasın. Sporda da rekabet olsun gruplar arasında. En iyi sporu hangi grup yapacak bakalım :)
O kadar uzak durmamaya çalışıyorum ama bizi bi üst grubada atabilirsin, hani katılım sağlayamadığım2/3 günlük süreler olur belki diye söylüyorum.Ahah evet rekabet istiyordun al sana rekabet
Bence buradaki çoğu kişiden daha iyi bildirim yapıyorsun ama işte sekteye uğrar mı diye emin olamadım :)ayvacicegi icin sorun yoksa bence de yok :)
Hoşgeldin :)
Ilk sayfada da kural defterinin kısa bir özeti var aslında, onlari kabul ettiğini yazabilir misin? :) grupta emziren annelerimiz çok eminim sen de güzel motive olursun :) kaç kilo olmak istiyordun bir de onu öğrenebilir miyim?
Ahsen senden düzenli menü bildirimi bekliyorum çocuğu uyuturken hergün menülerini yazabilirmisin malum takım oldukArkadaşlar merhaba ben birkac gündür yediklerime hiç dikkat etmiyorum buraya menumu de yazamıyorum utancimdan ve yazmadigim için her geçen gün daha kötü oluyor. Bu artık bı kısır döngüye girdi kendimi çok kötü hissediyorum. Emeklerim boşa gitsin istemiyorum. Artık yarından itibaren buraya daha düzenli bı katılım yapmalıyımmorordek ayvacicegi @parkbyull
Bugün ne çok gelen var ne güzel sende hoşgeldinMerhaba kızlar,
Morordek davet etti gruba. Takım kurallarını okudum kabul ettim.
34 yaşında 160 boyunda 70.3 kiloyum. Emziriyorum. Ilk hedef 63 sonrasında inşallah 60.
O zaman tekrardan hosgeldin :)
Günlük menulerini yazarsın yorumlamaya başlarız :)
Hosgeldin sen de :) eski üyelik ismini hatırlıyor musun yarışma geçmişine baksam?
Bir de ilk sayfada kurallarimiz yazıyor, okuyup kabul ettiğini yazar mısın? :)
merabalar karar defterini okudumayvacicegi bu gruba davet etmisti. 162 boy 72 kilo 28 yas.6 aylik bebek var emziriyorum.deneme surecine mi alinicam simdi :)
Günaydın kızlar, morordek tarafından davet edildim:)
Kendimi kısaca tanıtayım öncelikle :)
30 yaşındayım. 168 boyundayım 72-73 kg arasındayım En son 81'lerden bu rakamlara düştüm fakat bundan sonrasını veremiyorum, çok zorlanıyorum. Daha önce kapattığım üyeliğimle yarışlara katılmıştım yaklaşık 3-4 yıl önce idi sanırım ondan sonra neler değişti bilmiyorum açıkcası :)
Bebek kaç aylık?Merhaba kızlar,
34 yaşında 160 boyunda 70.3 kiloyum. Emziriyorum. Ilk hedef 63 sonrasında inşallah 60.
Biz seninle hallederiz yollarda olman sıkıntı değilO kadar uzak durmamaya çalışıyorum ama bizi bi üst grubada atabilirsin, hani katılım sağlayamadığım2/3 günlük süreler olur belki diye söylüyorum.ayvacicegi de olur derse, o da yalnız kalmamış olur, bizde bi üst kilodakileri zorlarız spor yapa yapa zaten kendi aramızda yarışıyoruz yalnız kalan 3. Gruptakilere takılır gibi bişey buradaykende beraber yarışırız
Günaydın millet, iyi haftasonlari :)
Her yerim ağrıyarak uyandım neden bilmiyorum ama bu durumu görmezden geliyorum umarım hasta filan olmam.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, bu akşamdan itibaren menü bildirimlerinizi bekliyorum beni de etiketlerseniz sevinirim kimler hangi günler bildirim yaptı diye tablo tutuyoruz.
Format şöyle:
Yedikleriniz (Sabah öğle akşam ara vb. Miktar belirterek)
Içilen su miktarı
Yapılan spor
Benim bebeğim de 7.5 aylık, beraber veririz senin başlarda daha kolay olur yaşın da benden genç zaten
Oo sen zaten 9 kilo vermişsin ne kadar sürede oldu, spor yapıyor musun? Bebek olmada ben spora abanicam ama vakit bulamıyorum. Beslenme şeklin nedir belki bir değişiklik ise yarar.
Bebek kaç aylık?
Biz seninle hallederiz yollarda olman sıkıntı değil
Teşekkür ederim hoş buldukYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Teşekkür ederim hoş buldum.Bugün ne çok gelen var ne güzel sende hoşgeldin
Merhaba hoş bulduk. Yediklerimizi ve yaptığımız sporu aynı mesajda mi yazıyoruz ayrı ayrı yazsak olur mu?Günaydın millet, iyi haftasonlari :)
Her yerim ağrıyarak uyandım neden bilmiyorum ama bu durumu görmezden geliyorum umarım hasta filan olmam.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, bu akşamdan itibaren menü bildirimlerinizi bekliyorum beni de etiketlerseniz sevinirim kimler hangi günler bildirim yaptı diye tablo tutuyoruz.
Format şöyle:
Yedikleriniz (Sabah öğle akşam ara vb. Miktar belirterek)
Içilen su miktarı
Yapılan spor
Bebek kaç aylık?
2-3 yemek kaşığı patates kızartmasına 30 puan ceza
Akrep burcuyum sen? :)Bu iş gittikçe zorlaşıyo yav
Kaptanım sen hangi burçsun
Hoşgeldin :) ben takım kaptanıyım. Düzenli menü bildirimlerini bekliyoruz o haldeMerhaba kızlar,
Tamam ben bi bakayım bulurum herhalde :)Okudum, kuralları kabul ettim. İsmim yine Nora idi, NorAaa ya da NoRaaa olması gerek. Yani 2-3 a harfi olmalı ama çok hatırlamıyorum tabi :)
Aynı mesajda yazarsan takip etmesi daha iyi olur :)Merhaba hoş bulduk. Yediklerimizi ve yaptığımız sporu aynı mesajda mi yazıyoruz ayrı ayrı yazsak olur mu?
Bebek henüz 4 aylik
Bir de ben forumda yeniyim etiketleme nasıl yapacağım cozemedim
2-3 yemek kaşığı patates kızartmasına 30 puan cezaayvacicegi
Akrep burcuyum sen? :)
Ok,çok özlemiştim napıyım.
Yalnız acısı çıkıcak gibi sabah fazla çıktım
Ona göre yersiniz
Terazi burcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?