Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rakibem şöyle karşılıklı yaza fit girsek negzel olur

Aynı mesajda yazarsan takip etmesi daha iyi olur :)
Etiketleme işi ise kullanıcı isminin başına @ isareti koyarak yapılıyor
Anladım teşekkür ederim. morordek Menüyü yazayım o zaman
Sabah
Domates Yeşillik biber yaklaşık 2 dilim peynirden oluşan 2 yumurtalı omlet
3 zeytin
Ara 1 küçük muz
Öğle 4 köfte yeşillik 1 kase yoğurt
Ara 1 elma 7 fındık
Akşam 1 kase pırasa yemeği 1kase yoğurt
Ara 1 portakal ( henüz yemedim)
3 lt su bitmek üzere

3 mill leslie yaptım
50 de mekik cektim

Hayırlı geceler kizlar nasılsınız? Ben hic iyi değilim sürekli ağlayıp duruyorum sebep ise kayinvalidem. Su an ölesim var Rabbim günah yazmasın yazmak geldi içimden yazdım bende

Hayırlı geceler kizlar nasılsınız? Ben hic iyi değilim sürekli ağlayıp duruyorum sebep ise kayinvalidem. Su an ölesim var Rabbim günah yazmasın yazmak geldi içimden yazdım bende
Ağla ferahlarsın ama ölesin gelmesin, hayat çok güzel, bu dünyaya bir kere geliyoruz tadını çıkarmaya bak, aldırma seni üzen yabancılara

bugunku menumu paylasiyim.ilk gunum.
sabah
2 haslanmis yumurta
bir avuc lor peyniri
bir avuc dereotu
6 siyah zeytin
2 fincan cay

ara: yarim kase yogurt
oglen:2 kare dilim lorlu borek.sutlu neskafe
ara; 1 armut
aksam:1 kase balkabagi corbasi
1 kase etli turlu
1 dilim tambugday ekmegi
ve cay
su 3 litre
spor leslie 2 mil

canım börek olmamalı diyet menüsünde, akşamları ekmek de yemesen iyi edersin :/ afiyet olsun
Haklisin canım ama inanki bırakmıyorlar ya ya ben çok alinganim yada çok kırıcılar anlamış degilim
genelde çok kırıcılar, ve biri birini kurabiliyorsa bunu her zaman yapıyor genelde, aldırmamak dışında bi Yol yok, bu da diyet gibi söylemesi kolay, yapması zor

Toplam 1453 kalori
Su 2 litre
Spor
Leslie 3 mile
50 mekik
50 squat
20 şınav
Reglim yaklaşıyor, jilliana ara verdim

Eklentiler

• 77B2F2EF-E1AF-44EC-8566-D18C7D2EEA43.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 29
  • D797F648-85C2-467B-99BE-BFA95A34A2D2.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 6DCA0456-1FBA-47CF-818A-48B3AB07BA31.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 25
Rakibem şöyle karşılıklı yaza fit girsek negzel olur

He yaw çok güzel olur, ama ben biran önce hedef kiloya inip korumayi öğrenmek istiyorum en büyük kabusum kalıcı olmaması.

Böyle takibi çok kolay, teşekkürler.

Ilk gün için gayet güzel menü
Hayırdır elacım ne oldu anlatmak ister misin? Bi sakinleş lütfen, ölesim var falan demişsin Allah korusun

He yaw çok güzel olur, ama ben biran önce hedef kiloya inip korumayi öğrenmek istiyorum en büyük kabusum kalıcı olmaması.

Böyle takibi çok kolay, teşekkürler.
O yüzden bi beslenme düzenine vücudu alıştırmak gerekiyor, sağlıklı beslenmeyi öğrenmek gerek, zor kilolar son kilolar, nasıl veririz bende bilmiyorum son 3 kilo

Börek mi neeee
Ilk günden gözünü korkutmayayım ama böyle kaçamaklı menülere ben ceza yazıyorum normalde. Börek için diyelim ki 30 puan ceza kesiyorum ve senim de ekstradan 30 puanlık spor yapman gerekiyor. Puanı nasıl hesaplıyoruz dersen o da ilk sayfadaki tabloda var. Şimdilik ilk günün hatırına yazmıyorum ceza ama bilgi vereyim dedim :)

O yüzden bi beslenme düzenine vücudu alıştırmak gerekiyor, sağlıklı beslenmeyi öğrenmek gerek, zor kilolar son kilolar, nasıl veririz bende bilmiyorum son 3 kilo
evet ben de cok istiyorum saglikli besleneyim, canim sagliksiz seyleri hic cekmesin.tatlilar tuzlular abur cuburlar hic ilgimi cekmesin insallah zamanla olur.bunca yil abuk subuk beslendim kolay degil.ama yavas bi gecis yapicam.yani bir anda zararli herseyi cikarmak hep ters tepti.o yuzden birer birer cikarmak/azaltmak gibi gidicem :)

soyle soyliyim ben ayda 2 kilo tahin helvasi, 1 kiloya yakin cips ve her gun sutlu ya da serbetli tatli yiyen, gunde 1 ekmek bitiren biri oldugum icin birden bire herseyi kesmek hep ters tepti.o yuzden yavas yavas azaltmayi cikarmayi dusunuyorum :) burasi bi yarisma ortami belki ama ben diyet yapanlari gordukce motive olup surekliligi saglamak icin geldim.spora onem vericem evet :)

Neyse menüme geceyim kaptanim belirteyim dört gündür tavuk yiyorum denk geldi bilerek yaptığım bi durum değil geçen aksam bir dilim baklava yedim yarim bardak kola dünde bir kurabiye kendi yaptığım başka kaçamak yok. gerçekten yoğundum görüp yazamadim cezanı yazarsan uygularım
Bugün sabah
Menemen tereyağlı yumurta 2 dilim ekmek cay az yedim diyebilirim
Öğle sütlü türk kahvesi
Aksam
3 kaşık pirinç pilavi pilav olmalıydı tavuk eti fırında 3 dilim patates salata 1 bardak ayran
Ara 3 4 lokma pestil ceviz
Su 2 litre
Spor leslie1 50 mekik 500 ip atlama morordek ayvacicegi parkbyull

Iyi aksamlar

Yine hasta oluyorum, umarım önüne geçebilirim.

Sabah: 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle: 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Ara: 2 küçük mısır pufu
Aksam: 4 kepçe tarhana çorbası, 1 yk çökelek peyniri, 1 dilim ekmek
Ara: limonlu ıhlamur

Su: 1.5 litre
Spor:6552 adım tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…