- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.141
Rakibem şöyle karşılıklı yaza fit girsek negzel olurGünaydın millet, iyi haftasonlari :)
Her yerim ağrıyarak uyandım neden bilmiyorum ama bu durumu görmezden geliyorum umarım hasta filan olmam.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, bu akşamdan itibaren menü bildirimlerinizi bekliyorum beni de etiketlerseniz sevinirim kimler hangi günler bildirim yaptı diye tablo tutuyoruz.
Format şöyle:
Yedikleriniz (Sabah öğle akşam ara vb. Miktar belirterek)
Içilen su miktarı
Yapılan spor
Benim bebeğim de 7.5 aylık, beraber veririz senin başlarda daha kolay olur yaşın da benden genç zaten
Oo sen zaten 9 kilo vermişsin ne kadar sürede oldu, spor yapıyor musun? Bebek olmada ben spora abanicam ama vakit bulamıyorum. Beslenme şeklin nedir belki bir değişiklik ise yarar.
Bebek kaç aylık?
Biz seninle hallederiz yollarda olman sıkıntı değil
Anladım teşekkür ederim.Aynı mesajda yazarsan takip etmesi daha iyi olur :)
Etiketleme işi ise kullanıcı isminin başına @ isareti koyarak yapılıyor
Ağla ferahlarsın ama ölesin gelmesin, hayat çok güzel, bu dünyaya bir kere geliyoruz tadını çıkarmaya bak, aldırma seni üzen yabancılaraHayırlı geceler kizlar nasılsınız? Ben hic iyi değilimsürekli ağlayıp duruyorum sebep ise kayinvalidem. Su an ölesim var Rabbim günah yazmasın yazmak geldi içimden yazdım bende
Haklisin canım ama inanki bırakmıyorlar ya ya ben çok alinganim yada çok kırıcılar anlamış degilimAğla ferahlarsın ama ölesin gelmesin, hayat çok güzel, bu dünyaya bir kere geliyoruz tadını çıkarmaya bak, aldırma seni üzen yabancılara
Kaynanam ışte lafları diyelimHayırlı geceler, ela hayırdır
canım börek olmamalı diyet menüsünde, akşamları ekmek de yemesen iyi edersin :/ afiyet olsunbugunku menumu paylasiyim.ilk gunum.
sabah
2 haslanmis yumurta
bir avuc lor peyniri
bir avuc dereotu
6 siyah zeytin
2 fincan cay
ara: yarim kase yogurt
oglen:2 kare dilim lorlu borek.sutlu neskafe
ara; 1 armut
aksam:1 kase balkabagi corbasi
1 kase etli turlu
1 dilim tambugday ekmegi
ve cay
su 3 litre
spor leslie 2 mil
genelde çok kırıcılar, ve biri birini kurabiliyorsa bunu her zaman yapıyor genelde, aldırmamak dışında bi Yol yok, bu da diyet gibi söylemesi kolay, yapması zorHaklisin canım ama inanki bırakmıyorlar ya ya ben çok alinganim yada çok kırıcılar anlamış degilim
Rakibem şöyle karşılıklı yaza fit girsek negzel olur
Anladım teşekkür ederim.morordek Menüyü yazayım o zaman
Sabah
Domates Yeşillik biber yaklaşık 2 dilim peynirden oluşan 2 yumurtalı omlet
3 zeytin
Ara 1 küçük muz
Öğle 4 köfte yeşillik 1 kase yoğurt
Ara 1 elma 7 fındık
Akşam 1 kase pırasa yemeği 1kase yoğurt
Ara 1 portakal ( henüz yemedim)
3 lt su bitmek üzere
3 mill leslie yaptım
50 de mekik cektim
Ilk gün için gayet güzel menüAnladım teşekkür ederim.morordek Menüyü yazayım o zaman
Sabah
Domates Yeşillik biber yaklaşık 2 dilim peynirden oluşan 2 yumurtalı omlet
3 zeytin
Ara 1 küçük muz
Öğle 4 köfte yeşillik 1 kase yoğurt
Ara 1 elma 7 fındık
Akşam 1 kase pırasa yemeği 1kase yoğurt
Ara 1 portakal ( henüz yemedim)
3 lt su bitmek üzere
3 mill leslie yaptım
50 de mekik cektim
Hayırdır elacım ne oldu anlatmak ister misin? Bi sakinleş lütfen, ölesim var falan demişsin Allah korusunHayırlı geceler kizlar nasılsınız? Ben hic iyi değilimsürekli ağlayıp duruyorum sebep ise kayinvalidem. Su an ölesim var Rabbim günah yazmasın yazmak geldi içimden yazdım bende
O yüzden bi beslenme düzenine vücudu alıştırmak gerekiyor, sağlıklı beslenmeyi öğrenmek gerek, zor kilolar son kilolar, nasıl veririz bende bilmiyorum son 3 kiloHe yaw çok güzel olur, ama ben biran önce hedef kiloya inip korumayi öğrenmek istiyorum en büyük kabusum kalıcı olmaması.
Böyle takibi çok kolay, teşekkürler.
Börek mi neeeebugunku menumu paylasiyim.ilk gunum.
sabah
2 haslanmis yumurta
bir avuc lor peyniri
bir avuc dereotu
6 siyah zeytin
2 fincan cay
ara: yarim kase yogurt
oglen:2 kare dilim lorlu borek.sutlu neskafe
ara; 1 armut
aksam:1 kase balkabagi corbasi
1 kase etli turlu
1 dilim tambugday ekmegi
ve cay
su 3 litre
spor leslie 2 mil
evet ben de cok istiyorum saglikli besleneyim, canim sagliksiz seyleri hic cekmesin.tatlilar tuzlular abur cuburlar hic ilgimi cekmesinO yüzden bi beslenme düzenine vücudu alıştırmak gerekiyor, sağlıklı beslenmeyi öğrenmek gerek, zor kilolar son kilolar, nasıl veririz bende bilmiyorum son 3 kilo
soyle soyliyim ben ayda 2 kilo tahin helvasi, 1 kiloya yakin cips ve her gun sutlu ya da serbetli tatli yiyen, gunde 1 ekmek bitiren biri oldugum icin birden bire herseyi kesmek hep ters tepti.o yuzden yavas yavas azaltmayi cikarmayi dusunuyorum :) burasi bi yarisma ortami belki ama ben diyet yapanlari gordukce motive olup surekliligi saglamak icin geldim.spora onem vericem evet :)Börek mi neeee
Ilk günden gözünü korkutmayayım ama böyle kaçamaklı menülere ben ceza yazıyorum normalde. Börek için diyelim ki 30 puan ceza kesiyorum ve senim de ekstradan 30 puanlık spor yapman gerekiyor. Puanı nasıl hesaplıyoruz dersen o da ilk sayfadaki tabloda var. Şimdilik ilk günün hatırına yazmıyorum ceza ama bilgi vereyim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?