- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.161
Kayinvalidem diyeyim kafanıZı yormak istemiyorumIlk gün için gayet güzel menü
Hayırdır elacım ne oldu anlatmak ister misin? Bi sakinleş lütfen, ölesim var falan demişsin Allah korusun
Sağol canim daha yeni geldik cumadan beri koydeydik dün 3 mevludu yapıldıDeniz ve Kum başınız sağolsun canım.
evet bi düzen oturtmak şart, ama böreği ilk günden kesmelisin yine de :)evet ben de cok istiyorum saglikli besleneyim, canim sagliksiz seyleri hic cekmesin.tatlilar tuzlular abur cuburlar hic ilgimi cekmesininsallah zamanla olur.bunca yil abuk subuk beslendim kolay degil.ama yavas bi gecis yapicam.yani bir anda zararli herseyi cikarmak hep ters tepti.o yuzden birer birer cikarmak/azaltmak gibi gidicem :)
iyi gecelerÇok yorgunum oglusu uyuturken yanında ben de sızmışım. En iyisi uyuyayım iyi geceler hepinize
Geçmiş olsunIyi aksamlar
Yine hasta oluyorum, umarım önüne geçebilirim.
Sabah: 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle: 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Ara: 2 küçük mısır pufu
Aksam: 4 kepçe tarhana çorbası, 1 yk çökelek peyniri, 1 dilim ekmek
Ara: limonlu ıhlamur
Su: 1.5 litre
Spor:6552 adım tempolu yürüyüş
Hosgeldin canımMerhaba hanımlar ben geldim sınavım güzel geçti ama atanirmiyim bilmiyorum 138 kişi sınava girdi 15 kişi alacaklar inş bende atanırım
Kızlar yarından itibaren diyetime geri dönücem kilo aldım bu sürede yarın sabah tartılırım spora da başlıcam
Ama diyet olarak ne yapicam kafam çok karışık fikri olan varsa beklerim
Umarım gönlünce olurMerhaba hanımlar ben geldim sınavım güzel geçti ama atanirmiyim bilmiyorum 138 kişi sınava girdi 15 kişi alacaklar inş bende atanırım
Kızlar yarından itibaren diyetime geri dönücem kilo aldım bu sürede yarın sabah tartılırım spora da başlıcam
Hayirlisiyla olur insaallah.Merhaba hanımlar ben geldim sınavım güzel geçti ama atanirmiyim bilmiyorum 138 kişi sınava girdi 15 kişi alacaklar inş bende atanırım
Mutlu pazarlar herkeseGünaydın iyi pazarlar
Geçmiş olsunIyi aksamlar
Yine hasta oluyorum, umarım önüne geçebilirim.
Sabah: 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle: 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Ara: 2 küçük mısır pufu
Aksam: 4 kepçe tarhana çorbası, 1 yk çökelek peyniri, 1 dilim ekmek
Ara: limonlu ıhlamur
Su: 1.5 litre
Spor:6552 adım tempolu yürüyüş
Hakkında hayırlısı olur inşallah.Merhaba hanımlar ben geldim sınavım güzel geçti ama atanirmiyim bilmiyorum 138 kişi sınava girdi 15 kişi alacaklar inş bende atanırım
Geçmiş olsun
Yakmak yemek gibi değil maalesef, zaten spor yaptıkça emeğine acıdığından yemek yiyemiyorsun, 10/10 yap squatı fazla yapma yeni başladıysan çok ağrın olurBende leslie nin arkasından squat yaptım hemde en basitinden, ne zormuş ya bacaklarım hala titriyo,yerken hiç zor değildikollontai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?