Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım esw de söyledği gibi dahada canlanıcaz İnşaAllah bu hafta böyle geçti haftaya daha iyi oluruz tatlı konusunda hemfikirim fazla kaçırma sakın :)))))

bi küçük ayvanın yarısını yedim ama akşam yemeğimde az yediğimi umuyorum takyoncum.
dengelediğimi düşünüyorum kendi kanımca :)

akşam
3 ç.k zeytinyağlı taze fasulye yanında 3.ç.k pilav yedim sadece
akşama tatlıyı yiyeyim die :)

Günaydınlar herkese,

shelly bildiriyor:

19 kasım 72.2
26 kasım 72.7

Ben hala yazılan mesajların saat kaçta yazıldığını göremiyorum arkadaşlar.

günaydın sevgili takımım nasılsınız ben iyi sayılırım 5 gündür diyet yapıyorum . karbonhidrat diyeti sadece protein ağırlıklı bessleniyorum öyle çok kilo almışımki şu birkaç ayda anlatamam bol gelen pantalonlarım patlayacak gibi sanki ben geçen hafta tartılamadım . bu haftaki kilom önceki haftalarla aynı 95 kiloyum hala haftaya ne kadar verdiğim ne olarak çıkar ortaya ben diyetimi bozmamayı planlıyorum önümüzdeki hafta yoğurda geçiş yapıcam inşallah faydaını görürüm bu diyetin tekrar bugün başım ağrıyor dün biraz yoruldum ve gerildim onun etkii bu baş ağırı neyse öpüyorum herkezi kilomuda bildireyim . yılbaşına kadar kaçamakız bir diyet planlıyorum inşallah yaparım dualarınız benimle olun .

kilom : 95

günaaydın kızlar inşallah herkesler iyidir ama gördüğüm kadarıyla pek değil. şimdiye kadar yazılanlardan shelly ve begümd kilo vermiş görünüyor. özellikle ferihancım 95 görünce çok şaşırdım. bitanem ne yaptın öyle,lütfen mücadeleni bırakma hayatım.istediğin zaman çok güzel sonuçlar alıyorsun,inşallah toparlanırsın.gerçi bende kötü durumdayım,kilo veremiyorum,bayramdada aldım. bakalım bu haftayı umut haftam yaptım. haftaya cuma güzel sonuç istiyorum kendimden. ben listenizi toparlayayım. sonra görüşürüz kolay gelsin.

canım haklısın bende şimdi sizin takıma yazmıştım . bende 95 görünce çok şaşırdım ama bu hafta başladım ve yılbaşına kadar bozmayacağım inşallah karbonhidrat diyetine devam bakalım vericem hpini bu kiloların artık hasta oluyorum çünkü . sende veririn canım bozma moralini bir bakıyorsun eyvah tüm emeklerim boşa gidiyor yeniden başlamalıyım diyip başlıyorun .

canım şimdilik yeni bir iş gelmeden yardımcı olabilirim liteler için ama iki haftaya naıl bölündüğünü bilmiyorum yardımcı oluran yapayım bende .

ferihancım,bu karbonhidrat diyetini basıl yapıyosun,biraz bahsedebilirmisin?

günaydın kızlar kilomu bildiriyorum
82,2 kilodan 82,8 olmayı başarmışım aferin bana

geçen hafta 82,2 bu hafta 82,8

Son düzenleme:
herkese günaydın
geçen hafta cuma tartılmamıştım ben, bu sabah 63 çıktım, 600 gr almışım bayramdan önceki kiloma göre (
shelly ve begüm sizi tebrik ediyorum kızlar kilo verdiğiniz için

herkese günaydın
geçen hafta cuma tartılmamıştım ben, bu sabah 63 çıktım, 600 gr almışım bayramdan önceki kiloma göre (
shelly ve begüm sizi tebrik ediyorum kızlar kilo verdiğiniz için

aslına bakarsan canım kiloyu bayramda sonra verdim sadece
bayramdan öndeki hafta 83,300 düm
bayramda kilo alarak 19unda 84,200 oldum
bu cuma da 83,900 üm

yani toplamda yine 900 gr fazlam var bayram öncesine göre

Günaydınlar herkese,

shelly bildiriyor:

19 kasım 72.2
26 kasım 72.7

Ben hala yazılan mesajların saat kaçta yazıldığını göremiyorum arkadaşlar.

allah allah ,resimlerimizin ve adımızın üst kızmında bugün 10,35 gibi yazıyo ama shellycim.acaba senin ayarlarındanmı gözükmüyor ?

ferihancım hesaplama aynı hayatım hiçbir değişiklik yok. herkes şuanki kilosu neyse yazsın,geçen haftakini yazmayada gerek yok zaten 2 haftalık bildirim yapılıyor. bende hazırlıyorum listenizi bi yandan. sıkıntı olmaz canım. :))))

ferihancım,bu karbonhidrat diyetini basıl yapıyosun,biraz bahsedebilirmisin?

canım bahsedeyim tabiki . bu pazartesi başladım diyete bugün 5. nci günüm karbonhidrat miktarını çok az miktarda tutmak gerekiyor ssürekli protein yemek gerekiyor . ilk 15 gün 20 karbonhidratın bile çok altında almaya çalışacağım . sonra yavaş yavaş 50 karbonhidrata kadar yükselteceğim miktarı tek kötü yanı bu diyetin ilk 15 gün meyve ve sebze yenmemesi çünkü meyve ve sebzedeki karbonhidrat miktarları ilk 15 gün için fazla oluyor . dengelemek gerek ilk 15 gün geçtiğinde sonrası kolay ilerliyor hesaplayarak yiyorsun herşeyi . tek önemli nokta diyet sonuna kadar bir gram bile şeker yememek grekiyor şeker yendiğinde diyet 1 hafta geri gidiyor bu çok önemli kendi yediklerimden bahsedeyim

sabah 1 haşlanmış yumurta peynir istediğin miktarda ve ekleme çıkarma yaparak tüm protein içerikli besinler yenebilir .
öğle ben yanımda daha raht getirdiğim için peynir yiyorum .
akşam 2 yumurtaya biraz kaşar peyniri rendeleyerek yağsız tavada arkalı önlü pişiriyorum omlet oluyor hem lezzetli hem hafif hemde tok tutuyor sıkılında haşlama tavuk sosis vs yiyebilirsin .

bol su ve bitki çayı çok önemli az miktarda yenildiğinde kabızlık olabiliyor o yüzden su içmek çok önemli

ilk haftadan sonra yoğurda geçiş yapılabiliyor yoğurt günde bir öğün 250 gr yendiğinde 12 karbonhidrattır .günlük karbonhidrrat miktarı yine bir günde 20 yi geçmemeli sonraki haftalarda yavaş yavaş bu kh miktarı artırılabilir .

yapmayı düşünürsen gerekli listeleri gönderirim sana birlikte yaparız ben bozmadan yılbaşına kadar yapmayı planlıyorum .

teşekkür ederim canım tamam o zaman bende yapayım hangimiz müsait olursa ona göre paylaşıma verir . öpüyorum canım .

begümcüm anladım canım, bende bayramdan önceki kiloma göre 600 gr fazlayım, 62.4e düşmüştüm, pazar günü 64 çıkmıştım ama bugün 63 oldum, bıraktığımdan daha geriyim malesef ((

kızlar banucan diskalifiye oldumu yoksa devam ediyormu 2 hafta önce bildirimde bulunulmuşta bilgisi olan varsa söyleyebilirmi . teşekkürler .

atçeken2005 , senanaz , adigenisse bu 3 arkadaşımızda kilo bildiriminde bulunursa ve banucan diskalifiyemi değilmi bilen var söylerse ona göre listemiz hazırdır arkadaşlar teşekkürler .

ferihancım banucan diskalifiye oldu diye hatırlıyorum ben, 3031. sayfada olabilir, nedense öyle kalmış aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…