- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.581
ne yazık ki yazılan mesajların saatlerini de göremiyoruz
canım esw de söyledği gibi dahada canlanıcaz İnşaAllah bu hafta böyle geçti haftaya daha iyi oluruz tatlı konusunda hemfikirim fazla kaçırma sakın :)))))
günaaydın kızlar inşallah herkesler iyidir ama gördüğüm kadarıyla pek değil. şimdiye kadar yazılanlardan shelly ve begümd kilo vermiş görünüyor. özellikle ferihancım 95 görünce çok şaşırdım. bitanem ne yaptın öyle,lütfen mücadeleni bırakma hayatım.istediğin zaman çok güzel sonuçlar alıyorsun,inşallah toparlanırsın.gerçi bende kötü durumdayım,kilo veremiyorum,bayramdada aldım. bakalım bu haftayı umut haftam yaptım. haftaya cuma güzel sonuç istiyorum kendimden. ben listenizi toparlayayım. sonra görüşürüz kolay gelsin.
canım haklısın bende şimdi sizin takıma yazmıştım . bende 95 görünce çok şaşırdım ama bu hafta başladım ve yılbaşına kadar bozmayacağım inşallah karbonhidrat diyetine devam bakalım vericem hpini bu kiloların artık hasta oluyorum çünkü . sende veririn canım bozma moralini bir bakıyorsun eyvah tüm emeklerim boşa gidiyor yeniden başlamalıyım diyip başlıyorun .
canım şimdilik yeni bir iş gelmeden yardımcı olabilirim liteler için ama iki haftaya naıl bölündüğünü bilmiyorum yardımcı oluran yapayım bende .
herkese günaydın
geçen hafta cuma tartılmamıştım ben, bu sabah 63 çıktım, 600 gr almışım bayramdan önceki kiloma göre(
shelly ve begüm sizi tebrik ediyorum kızlar kilo verdiğiniz için
Günaydınlar herkese,
shelly bildiriyor:
19 kasım 72.2
26 kasım 72.7
Ben hala yazılan mesajların saat kaçta yazıldığını göremiyorum arkadaşlar.
ferihancım,bu karbonhidrat diyetini basıl yapıyosun,biraz bahsedebilirmisin?
ferihancım hesaplama aynı hayatım hiçbir değişiklik yok. herkes şuanki kilosu neyse yazsın,geçen haftakini yazmayada gerek yok zaten 2 haftalık bildirim yapılıyor. bende hazırlıyorum listenizi bi yandan. sıkıntı olmaz canım. :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?