Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ferihancım şimdi bi yediklerine baktım da çok az gibi geldi canım ya
neden bu diyeti yapmayı tercih ediyosun peki feriahncım.Daha mı hızlı kilo verdiriyo ?detoks gibi bişiymi yada

Son düzenleme:
kızlar cafeden giriyorum senanaz telefonla bildirdi şimdi kilosunu
geçen hafta----70
bu hafta-------70,5

hemen çıkıyorum şimdi dönünce okurum herşeyi kızlar ferihancım gördüğüm kadarıyla burdasın teşekkür ederim canım

ferihancım şimdi bi yediklerine baktım da çok az gibi geldi canım ya
neden bu diyeti yapmayı tercih ediyosun peki feriahncım.Daha mı hızlı kilo verdiriyo ?detoks gibi bişiymi yada

canım ben daha önce bu diyetle çok kilo verdim ama sporla birlikte vermiştim ve en rahat yaptığım diyetti hızlı kilo vermiyorum normal bir diyet gibi düşün ama protein kilo vermede çok etkili bir besin tek yan etkisi vitamin kullanmazsan saç dökülmesi yaşanabiliyor bende vitamin alıyordum en kısa sürede tekrar vitamin almaya başlayacağım saç dökülmesi yaşamayayım diye aslında az yemiyorum yani istediğin kadar protein ağırlıklı besleniyorsun . ama benim midemi küçültmek gibi bir sıkıntım var midem çok geniş o yüzden porsiyonlarımı az tutuyorum . normalde istediğin kadar yiyebiliyorsun . haftada 1 kilo sporlar birlikte yaparsan haftada 2 kilo verilebiliyor . buda gayet normal bir kilo verme dengesi doktorların verdiği bir diyet şekli diye okumuştum bir yerde . bana yarıyor bu diyet o yüzden yapıyorum canım . benim yapımlada alakalı biraz ben ya hep ya hiç diyen biriyim ölçülerle yiyemiyorum bir türlü pilavı yada makarnayı azıcık alayım sonra bırakayım yapamıyorum böylesi daha iyi oluyor .

anladım canım,ben biraz bi okuyayyım bakayım şu diyeti.kafama takılan bişey olsunca soraraım yien sana ok

hemen çıkıyorum şimdi dönünce okurum herşeyi kızlar ferihancım gördüğüm kadarıyla burdasın teşekkür ederim canım

canım acil bir iş gelmediği sürece buradayım 2 kişii kaldı onun haricinde liste hazır 12 kadar gelmezse diğer arkadaşlar aynı geçicem kilolarını paylaşıma sunarıminşallah . kolay gelsin canım .

anladım canım,ben biraz bi okuyayyım bakayım şu diyeti.kafama takılan bişey olsunca soraraım yien sana ok

tamam canım internetten karbonhidrat diyeti diye yaz hem listeler hemde diyetin yapılış şekli çıkacaktır karşına eğer uyarsa sende denersin yine aklına takılanı sorcanım .

merhaba arkadaşlar, nasılsınız? ben kahvaltıda ekmeği biraz fazla kaçırdım, 1,5 dilim kepek ekmeği, 1 kk penir, 3 zeytin, 1 domates, çay, 2 çk bal.

11 de 1 mandalina yedim
öğlen de çorba ve tavuk varmış sanırım yemekte.

herkese güzel bir gün diliyorum ve artık haftasonuna saatler kaldı :)

shellycim merhabalar, ekmek bence çok fazla değil hem gün içinde dengeleyibilirsin, sorun olmaz yani

arkadaşlar atçeken2005 ve adigenisse gelmeyecek sanırım 5 dk daha bekleyelim gelmezlerse aynı geçicem kilolarını sonra listemizi kontrol ettirip paylaaşıma sunarım .

feerihancım liisteyi kontrol etme imkanın varmı hayatım.

13 .TAKIM 182. ETAP

Ad1 ( 56.9 / 57.2 / -0.3 / -0.53 %)
dosba ( 67.9 / / % ) geri dönmek üzere ayrıldı.
ela26yeni ( 60.3 / 59.9 / 0.4 / 0.66 %)
eski bir masal ( 57.0 / 59.0 / -2.0 / -3.51 %)
neyneyse ( 74.8 / 73.7 / 1.1 / 1.47 %)
nihan86 ( 58.7 / 58.5 / 0.2 / 0.34 %)
nur_84 ( 64.4 / 64.4 / 0.0 / 0.00 %)
seda__ ( 87.1 / 85.5 / 1.6 / 1.84 %) yeni üye

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 459.2 / 458.2 / 1.00 / 0.22 %)

5. TAKIM 182.ETAP

takyon (61,5 / 62,5/-1,0 / -1,62 % )
ferihan (93,0 /95,0 /-2,0 / -2,15 % )
banucan4 ( diskalifiye oldu )
esw ( 62,4 /63,0 /-0,6 /-0,96 % )
shelly (74,5 /72,7 / 1,8 / 2,41 %)
atceken2005 ( 57,0 / 57,0 / 0,0 / 0,00 % )
ebrehe ( 65,0 /66,2 /-1,2 / -1,84 % )
amonra ( 82,0 /82,8 /-0,8 / -0,97 % )
begümd (83,3 /83,9 /-0,6 /-0,72 % )
senanaz (69,9 /70,5/ -0,6 / -0,85 % )
aresözgür ( 59,7 / 60,0/-0,3 / -0,50 % )
adigenisse ( 78,0 /78,0 / 0,0 / 0,00 % )

5.TAKIM TOPLAM KİLO (786,3/791,6 /-5,3 /-0,67 %)

arkadaşlar listemiz hazır atçeken ve adigenisse nin kilolarını aynı geçtim gelmedikleri için . banucanı diskalifiye gösterdim açıklama yapar takyoncum daha sonra paylaşım alanına . listemiz kontrol edildikten sonra paylaşıma sunulacaktır .

Son düzenleme:
shellycim tebrik ederim canım, takımda kilo veren bir tek varsın, nazar boncuğu oldun wallahi

bu hafta takım olarak dağılmışız ama eminim ki hafaya herkez kilo vermiş olacak ve belki dereceye bile gireriz . shellycim tebrik ederim kilo verdiğin için . başarılarının devamını dilerim . kendimde olmak üzere kilo veremeyen herkezin üzülmemesini dilerim haftaya kilo verileceğine inanalım lütfen hepimiz .

ferihancım sen benim listemi görmedin galiba. neyse kontrol edildi sayıp paylaşıma ekliyorum bende listemi. :))

Shelly bende tebrik ederim canım.azmin süper.darısı hepimizin başına.ama bencede haftaya herkes azmedip güzel kilolar vericek kızlarrr

KÖR gözün tekiyim :96: canım kontrol ettim yazmışsın ama ben yine görmedim. acele iş yapmaktan yazıları kaçırıyorum hep. kusurabakma ferihancım. öptüm canım sağol.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…