- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.601
ferihancım şimdi bi yediklerine baktım da çok az gibi geldi canım ya
neden bu diyeti yapmayı tercih ediyosun peki feriahncım.Daha mı hızlı kilo verdiriyo ?detoks gibi bişiymi yada
canım ben daha önce bu diyetle çok kilo verdim ama sporla birlikte vermiştim ve en rahat yaptığım diyetti hızlı kilo vermiyorum normal bir diyet gibi düşün ama protein kilo vermede çok etkili bir besin tek yan etkisi vitamin kullanmazsan saç dökülmesi yaşanabiliyor bende vitamin alıyordum en kısa sürede tekrar vitamin almaya başlayacağım saç dökülmesi yaşamayayım diye aslında az yemiyorum yani istediğin kadar protein ağırlıklı besleniyorsun . ama benim midemi küçültmek gibi bir sıkıntım var midem çok geniş o yüzden porsiyonlarımı az tutuyorum . normalde istediğin kadar yiyebiliyorsun . haftada 1 kilo sporlar birlikte yaparsan haftada 2 kilo verilebiliyor . buda gayet normal bir kilo verme dengesi doktorların verdiği bir diyet şekli diye okumuştum bir yerde . bana yarıyor bu diyet o yüzden yapıyorum canım . benim yapımlada alakalı biraz ben ya hep ya hiç diyen biriyim ölçülerle yiyemiyorum bir türlü pilavı yada makarnayı azıcık alayım sonra bırakayım yapamıyorum böylesi daha iyi oluyor .
hemen çıkıyorum şimdi dönünce okurum herşeyi kızlar ferihancım gördüğüm kadarıyla burdasın teşekkür ederim canım
anladım canım,ben biraz bi okuyayyım bakayım şu diyeti.kafama takılan bişey olsunca soraraım yien sana ok
ferihancım listeniz doğru hayatım.
KÖR gözün tekiyim :96: canım kontrol ettim yazmışsın ama ben yine görmedim. acele iş yapmaktan yazıları kaçırıyorum hep. kusurabakma ferihancım.öptüm canım sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?