Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ikinci kez göndermişim aynı mesajı :) Düzelttim.

Esw'cim sağol, bu sabah tartıldım durum felaket daha da dikkatli olmam lazım yoksa gidişat çok kötü

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ?
bugün kü menüm
1 çay
1 az yağlı sade poğaça (ev yapımı)
1 kbt. kutusu peynir
arada çay içtim biraz sonrada öğlen yemeğine çıkacağım yemekte ki menüm bu ekmeksiz yiyeceğim
TARHANA ÇORBA
FIRIN TAVUK
SALATA
MANDALİNA

bu arada site bir garip ne oldu acaba görüntüsü değişmiş pek sevmedim ben

shelly cim yorum yokkkk sen anladın zaten :)))))

esw cim afiyet olsun bu ara hepimiz böyleyiz malesef bayram hezimetini atamadık daha üzerimizden takım olarak hepimizin toparlanması lazım :))

adigenissecim miktarlar az olursa daha iyi olur düşüncesindeyim ama eminim zaten :)) Afiyet olsun canım

adigenissecim miktarlar az olursa daha iyi olur düşüncesindeyim ama eminim zaten :)) Afiyet olsun canım

canım zaten kurum porsiyonları azalttı diyet ölçüsünde mesala tavuk yanına patates koymuşlardı ben yemedim salata bir kepçe kadar çorba da yine bir kepçe kadar koymuşlar ekmek de yemeğince iyi oluyor...
artık aralarda yemiyorum çünkü canım bir şey istemiyor....
kızlar ben çok çabuk acıkıyorum ama canım bir şey istemiyor neden acaba? 3 gündür böyleyim

haklısın canım evet öyle yapıyolar artık azar azar veriyolar sağolsunlar :))))

öğle yemeği yemeye vaktim yok, 1pk altınbaşak ve çayla geçiştiricem artık (
sonrasında da elma yicem bitane vaktim kalırsa

ama bu sabah yine 63 çıktım, en azından biri gitti aldığım kiloların belki regl olduğum için şişkinlik vardı ama olsun

slm kardeşler,inşallah herkesler iyidir. bayram sonrası gelemedim hiç. takyon canım arada mesajlarını görüyorum ama yazmadım kusura bakma canım.
ben bayram sonrası toparlanmaya çalışıyorum 800 gr aldım onu vereyim diyorum ama üzerimde fazlasıyla asabilik var acaba diyorum adet falanmı olucam ama daha var adet günüme de. bugün yarın atlatırım inşallah. sanırım sizlerde henüz toparlanamadınız. ben zaten bu haftayı es geçtim kendimce. haftaya daha iyi olacak inşallah.
çok öpüyorum sizleri. kendinize iyi bakın.

hoşgeldin canımm dikkat et kendine asumancım yaa kiloları çok dert ediyosun kendine merak etme gidecek hepsi hem zaten öyle çok kilon yokki maşallah resimlerde fıstık gibisin :)) evet canım bizde toparlanamadık malesef ama haftaya inşaAllah toparlanmış olucaz :)))

ama bu sabah yine 63 çıktım, en azından biri gitti aldığım kiloların belki regl olduğum için şişkinlik vardı ama olsun

esw cim öğlen için menün güzel keşke daha sağlıklı beslenebilseydin ama iş ortamı her zman olmuyor tabiii

selam kızlar
sabahtan beri ordan oraya koşturmaktan bakamadım
sabah 1 tost bi çayla duruyorum
öğle elma yedim
ama benim diyet biraz gümbürtüye gidiyo gibi
bu aralar düzenim bozuldu of sinir oluyorum
hissediyorum ben kilo aldım galiba
yarın hiç olmasa tartıya çıkmasam

malesef amonracım bu hafta hepimiz o korkunç gerçekle yüzleşecez bende almış gibi hissediyorum

SELAM KIZLAR
Bugün anca girebildim.İş çoktu malesef.
Biraz biraz canlanmış topik.
Mönümü yazıyım;
SABAH;
1,5 dilim kepek ekmeği
üzerine sürme light peynir
domates,salatalık,biber
şekersiz 1 fincan çay

ÖĞLEN
6 ç.k taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği
karnabahar salatası haşlama

ARA ÖĞÜN

1 fincan sütlü nescafe
(yanımda yemeğe bişey almayı unutmuşum o yüzden)

AKŞAM
tavuk sote yapıcam bi porsiyon ondan yicem inş.

Gece için ara öğün olarakta ayva tatlım var yeni yaptım ve ilk defa yaptım
biraz onun tadına bakmak istiyorum kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…