- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.541
bu arada site bir garip ne oldu acaba görüntüsü değişmiş pek sevmedim ben
iyi geceler arkadaşlar, nasılsınız? gün içinde girmek biraz zor oldu bu hafta yoğun geçti. anca bu saatte girebiliyorum.
herkes diyete geri dönüş yapmış ne güzel. ama bu cumaya kadar sonuçları alır mıyız bilemem. menümü gururla yazamıyorum(
sabah (11:00) 1 yumurta
öğle: 6 kaşık kavurmalı pilav, 1/2 kır pidesi, 1 dilim baklava
akşam: çorba, sebze, 1 dilim kepek ekmeği
gece: kahve
öğle arasında hep beraber yemek yedik arkadaşlarla ve menü ne yazık ki böyleydi. yarından itibaren sporumu yapmaya başlıcam tekrardan.
günaydın sevgili takımım
dün fazla giremedim, çok işim vardı, sonra da çok yorulmuştum. sadece bi ara geçmişi okumak için girdim
sabah bir kase nesfitle kahvaltı yaptım, öncesinde 3 bardak su içmiştim
şimdi de 5i1yerdemi içicem:)
dün akşam midem kötüydü, yemek yiyemedim, 2 dilim yoğurtlu ekmek yedim midemi bastırsın diye
ama sonra yine acıktım, zaten şu ara iştahım çok açık nedense, biraz hamurişi, 1 tane de elma yedim
Günaydın kızlaaaarrr
Dün akşam 4 kaşık susuz taze fasulye ve 1 parça ızgara göğüs yedim..
Bu sabah da 1 kepekli simit ve peynir domates ile kahvaltı ettim.
slm kızlar nasılsınız ?
bugün kü menüm
1 çay
1 az yağlı sade poğaça (ev yapımı)
1 kbt. kutusu peynir
arada çay içtim biraz sonrada öğlen yemeğine çıkacağım yemekte ki menüm bu ekmeksiz yiyeceğim
TARHANA ÇORBA
FIRIN TAVUK
SALATA
MANDALİNA
canım sana ö m atmıştım okudunmu ????
adigenissecim miktarlar az olursa daha iyi olur düşüncesindeyim ama eminim zaten :)) Afiyet olsun canım
canım zaten kurum porsiyonları azalttı diyet ölçüsünde mesala tavuk yanına patates koymuşlardı ben yemedim salata bir kepçe kadar çorba da yine bir kepçe kadar koymuşlar ekmek de yemeğince iyi oluyor...
artık aralarda yemiyorum çünkü canım bir şey istemiyor....
kızlar ben çok çabuk acıkıyorum ama canım bir şey istemiyor neden acaba? 3 gündür böyleyim
slm kardeşler,inşallah herkesler iyidir. bayram sonrası gelemedim hiç. takyon canım arada mesajlarını görüyorum ama yazmadım kusura bakma canım.
ben bayram sonrası toparlanmaya çalışıyorum 800 gr aldım onu vereyim diyorum ama üzerimde fazlasıyla asabilik var acaba diyorum adet falanmı olucam ama daha var adet günüme de. bugün yarın atlatırım inşallah. sanırım sizlerde henüz toparlanamadınız. ben zaten bu haftayı es geçtim kendimce. haftaya daha iyi olacak inşallah.
çok öpüyorum sizleri. kendinize iyi bakın.
ama bu sabah yine 63 çıktım, en azından biri gitti aldığım kiloların belki regl olduğum için şişkinlik vardı ama olsun
selam kızlar
sabahtan beri ordan oraya koşturmaktan bakamadım
sabah 1 tost bi çayla duruyorum
öğle elma yedim
ama benim diyet biraz gümbürtüye gidiyo gibi
bu aralar düzenim bozuldu of sinir oluyorum
hissediyorum ben kilo aldım galiba
yarın hiç olmasa tartıya çıkmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?