Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese tekrar merhabalar
öğleyin 2 dilim kepek ekmek,
1 kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
reçel, yeşil biber ve salatalık yedim, bide 2 çay kaşığı bal

ay gitmesi lazım bu kiloların ya off
canım kocam ben seni böyle de beğeniyorum dedikçe daha da hırs yapıyorum walla :)

canım kocam ben seni böyle de beğeniyorum dedikçe daha da hırs yapıyorum walla :)

gidecek kilolar canım merak etme azıcık sabır önüne bir hedef koy muhakkak ben yılbaşına kadar bozmadan bu diyeti yapıcam diye hedef koydum acıktıkça dahada azimle devam etmem gerek diye düşünüyorum bir süre sonra acıkmamaya başlıyorum . sende dene şu zamana kadr şu kadar kilo olucam de daha çok hırslanıyorsun .

bende menümü yazıyım bugün

sabah 1,5 dilim kepek ekmeği
üzerine sürme light peynir
domattes salatalık bibder
1 fincan çay

ARA

1 kse tarçınlı yoğurt

ÖĞLEN

4 ç.k ıspanak yemeği
bol salata
1,5 dilim ekmek

ARA

yarım elma
3,4 tane galete

Akşam

tavuk sotem var ondan yiyeceğim

ferihancım yaa benim işler çok yoğun o yüzden giremedim kilom da 77 idi çizelgemde görünüyor kusura bakmayın kızlar

ferihancım yaa benim işler çok yoğun o yüzden giremedim kilom da 77 idi çizelgemde görünüyor kusura bakmayın kızlar

adigenisse canım ben senin kilonu bildirim yapmadığın için aynı geçtim. haftaya bildirim yaptığında kaç kilo isen onu söylersin ona göre hesaplama yapılır . bir kilo vermişsin sanırım tebrik ederim haftayada aynı başarıyı görürüz inşallah canım darısı başımıza öpüyorum .

arkadaşlar listeler hazır etap 9.uncusu olmuşuz baya gerilerdeyiz haftaya sıkı sarılırız inşallah dereceye girerriz ben kendi adıma ümitliyim inşallah yaparım bişiyler sizlerede güveniyorum herkeze başarılar öpücüğü benden bu çiçeklerde motive çiçekleri olsun

herkese iyi akşamlar çok şükür gelebildim sonunda arkadaşlar 9, olmuşuz bu hafta ama sıkmayın canınızı inşallah haftaya toparlanırız eminim
ferihancım canımm çok teşekkür ederim yardımların için sağol hayatım
asumanım canımsın çok teşekkür ederim sanada

Evet kesinlikle katılıyorum, inanmak başarmanın yarısıdır

Shelly bende tebrik ederim canım.azmin süper.darısı hepimizin başına.ama bencede haftaya herkes azmedip güzel kilolar vericek kızlarrr

Valla bence de hepimiz Shellyciğimin azmini örnek alsak takımcana sırtımız yere gelmez :) Maşallah Shellycim

Gidecek gidecek, hepimiz çıpçıtır olacağız

Çok güzel bir listeeee

selam kızlar ne var ne yok
takım olarak gerilemişiz inşallah haftaya açığı kapatırız

İyiyiz canım sen nasılsın?

Bu hafta ben de pek konsantre olamadım açıkçası diyet moduna Ama ilk hedefim bu hafta aldığım kiloyu vermek ve sonra da yılbaşına 63 kilo olarak girmek..

Bugünkü menüm de şöyle

07:00 1,5 dilim ekmek, 2 dilim kaşar
12:30 1 kase çorba, 3 köfte, 2 tane mercimek köftesi
20:30 4 tane çiğköfte 2 parça az şekerli kabak tatlısı

Özel günümdeyim ve tatlı krizi geçiriyorum şu an

bu hafta nolduysa hiç diyet havamda değilim
o motivasyonu kaybettim
böyle olmasın ama ya
gözümde o kadar büyüyo ki kilo vermek

günaydın arkadaşlar annemi kaybettim uzun bir süre giremiyeceğim kaptanlık görevimi bırakmak zorundayım bu şekilde hiçbir faydam olmaz buraya takımdanda bi süreliğine izinli görünmek istiyorum ne zaman dönerim bilmiyorum
FERİHANCIM kaptanlık görevini çok iyi bir şekilde yapacağını biliyorum canım inşallah sen devam edersin şimdilik hoşçakalın kızlar hakkınızı helal edin

takyoncum çok üzüldüm.başın sağolsun.allah sana sabırlar versin.dicek başka bişey bulamıyorum.çok üzüldüm gerçekten.

arkadaşlar 9. olarak epey geri kalmışız.ama bu gerilik eminim haftaya bizleri güzel derecelere taşıycak.Ben inanıyorum

teşekkür ederim canım,ama keşke hergün hiç kaçamaksız böle devam edebilsem

bu hafta nolduysa hiç diyet havamda değilim
o motivasyonu kaybettim
böyle olmasın ama ya
gözümde o kadar büyüyo ki kilo vermek

amonracım şükür yalnız değilmişim. Ben de aynıyım. Bayramdaki o hırsım şimdi gitti bu hafta hergün spor yaparak yediklerimi daha da azaltmayı düşünüyorum. nasıl adapte olucaz şimdi korkuyorum yoksa bundan daha çok kilo veremem mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…