Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

daha da canlanıcaz ihnşallah :))
afiyt olsun begümcüm, eminim güzel olmuştur tatlın :) ama fazla kaçırma sakın

canım esw de söyledği gibi dahada canlanıcaz İnşaAllah bu hafta böyle geçti haftaya daha iyi oluruz tatlı konusunda hemfikirim fazla kaçırma sakın :)))))

takyon nasılsın şeker oğlan hastaydı baya gelemedim sohbete anasıl gidiyor diyet hayat spor:78:

safimm hoşgeldin canım diyet ve spor hariç güzel gidiyor :)))) geçmiş olsun canım salgın var galiba benim kızda rahatsız zaten bunlar hasta olunca varya elimiz kolumuz kırılıyor Rabbim şifa versin bütün hastalara

slm kızlar herkes iyimi bugün misafirim vardı gün içinde giremedim bu arada bugün ben çok mutluyum yarına siparişim gelyo ismini vermeyeyim reklam olmasın ama karın sıkılaştırıcı aynı zamanda yağ eritici aldım tanıdığım bi yakın arkadaş ayda 4 kilo vermiş onun sayesinde tabi diyet eşliğinde

bugünki menümü hemen yazayım
sabah:1 dlm ekmek 1 domates kk peynir
ara:yeşilçay
öğle:4 yk kısır 2 yaprak
ara:1 elma
akşam:2 yk kabak yemeği 2 yk yoğurt
ara:1 saat yürüyüş

ooo hayırlı uğurlu olsun canım İnşaAllah memnun kalırsın hadi bakalım haberlerini alırız artık :))))

ayyy çok heyecanlıyım yarın tartı günü ve ben yağ tuz şeker unu çıkarttım hayatımdan bide yumurtayı süper çıkar inş. sonuç daha taartılmadım ama merakımdan çatlıyorum:78:

Merhaba arkadaşlar, umarım herşey yolundadır herkes için. Gün içinde gelmek yine nasip olmadı benim için bugünkü menümü yazayım;
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk tereyağı
öğle: 1 ayva, 2 mandalina
ara: 4 ceviz
akşam: 1 kase çorba, 2 büyük köfte, 4 kaşık sebze.
ara: 1 mandalina
sütlü nescafe, 50 gr çikolata

gece bişiler yeme isteiğini bastıramadım ne yazık ki çikolatayla sonuçlandı haftanın yorgunnluğu yüzünden spora da gidemedim. yarın sabah bildirimde bulunacak mıyız?

hem geçen cumanın hem bu cumanın kilosunu mu yazıcaz takyoncum gelirsen cevabını bekliyorum :)

selam arkadaşlar malum yarın cuma günü bildirim yapmayı unutmayalım ben sabah saat 11 de kızımı hastaneye götürecem malesef sadece o saate randevu alabildim o yüzden listeler yapılırken burda olamıyacağım
adigenissecim takım kaptan yardımcısı olarak yarın listelerle ilgilenebilirsin umarım canım sen bütün bildirimleri topla hesaplamayı kardeş takımın kaptanı ad1 yapar canım ona söyledim sağolsun yardımcı olacak yarın ona sorabilirsin canım
ferihancım canımsın inşallah yarın burda olursun canım liste için adigenisse ye yardımcı olursun inşallah işin yoğun olmaz yarın

bu arada yarın 2 haftalık bildirim yapıcaz arkadaşlar yani hem bu haftaki kilonuzu hem geçen cumaki kilonuzu yazacaksınız geçen cuma bildirim yapmamıştık bayramdan dolayı

Son düzenleme:
bu arada yarın 2 haftalık bildirim yapıcaz arkadaşlar yani hem bu haftaki kilonuzu hem geçen cumaki kilonuzu yazacaksınız geçen cuma bildirim yapmamıştık bayramdan dolayı [/QUOTE]

aah ah ben geçen cuma olduğumdan daha fazla çıkıcam biliyorum

bu arada yarın 2 haftalık bildirim yapıcaz arkadaşlar yani hem bu haftaki kilonuzu hem geçen cumaki kilonuzu yazacaksınız geçen cuma bildirim yapmamıştık bayramdan dolayı

aah ah ben geçen cuma olduğumdan daha fazla çıkıcam biliyorum [/QUOTE]

SHELLY CİM BANA BAKSANA YAAAAAAAAA NE KADAR ALMIŞIM DEPRESYONA GİRDİM BEN RESMEN

Günaydın arkadaşlar.. Galiba bu haftaki bildirmler hepimiz için utanç tablosu olacak :)

Kilom 66.2

Haftabaşı spor salonuna başlayacaktım ama maalesef tadilata giriyorlarmış, aralıkta kapalılarmış.. Artık yeni yıla kaldı. Sporsuz bu işi çözemeyeceğimi kesinlikle anladım ama evde de yapamıyorum halbuki bir sürü videom var pilatesten aerobiğe

Ayy canım özelden bildirir misin adını çok merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…