Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim sabah ki mönüm;

1,5 dilim kepek ekmeği
üzerine sürme light peynir,az salça
domates salatalık
2 fincan çay

herkese günaydınlaaar
sabah 1 kase nesfit ile kahvaltı yaptım, birazdan belki bir elma yerim
öğleyin de domates, salatalık, peynir falan yemeyi düşünüyorum :)

ben kahvaltıdan sonra dün gece yaptığım elmalı kurabiyeden bi tane yedim
o yüzden ara yapmamayı düşünüyorum

afiyet olsun begümcüm, elmalı kurabiyeye bayılırım walla :)
ben de ara yapmadım, canmı istemiyor nedense

merhaba arkadaşlar cumaya az kaldı sabır edelim bakalım ne kadar vereceğiz bu hafta malum ayın biri işler yoğun geçmişe şöyle bir bakıp çıkıcam mecbur diyetim çok iyi gidiyor sadece yumurta ve peynirden bıktım ama bu haftayı geçireceğim mecbur haftaya bakıcaz artık inşallah hatırı sayılır bir kilovermişimdir ve moralim yüksek olarak devam ederim diyetime hepinize kucak dolusu sevgiler görüşmek üzere .

canım Allahım sabırlar versin. sizlere uzun ömürler sağlık sıhhat nasip etsin . ne kadar güzel düşünüyorsun bu acının arasında isyan etmeden böyle düşünmek en büyük erdem canım . ölüm kimseye yakışmaz ama ne varki insanlar için hepimiz yaşayacağız . bol bol dua et salavat getir ki Allah sabrını daha çabuk versin canım . şuan canın acır ruhun daralır ama sabır ve dua ile aşacaksın . çok öpüyorum canım .

selam kardeş takımın güzelleri nasılsınız inşallah iyisinizdir.ç.bende idare ediyorum çok şükür,bugün burada herkes yoğun anlaşılan. :)))
neyse canlar gelmeye çalışırım tekrar arada sizden uğrayın bize kahvemizi için. çok öpüyorum.

o kadarcıktan bişi olmaz :)
öğle yemeğimi de yedim kızlar
1 domates
3 minik salatalık
3 küçük dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir ve çay :)
kahvaltı gibi olmuş öğle yemeğin hafif atlatmışsın,afiyet olsun canım.
canım diyetini bu sefer epey uzun tuttun ama veremesende pes etmek yok ona göre. bu haftadan sonra başka bir diyet uygularsın belki daha iyi olur şaşırtmaca yöntemi falan. inşallah kilo vermişsindir ama verememmiş olsanda pes etme hayatım gitsin kilolar artık.
benim sabah ki mönüm;
1,5 dilim kepek ekmeği
üzerine sürme light peynir,az salça
domates salatalık
2 fincan çay
afiyet olsun canım, begümcüm hep liggt ürünmü tüketiyorsun hayatım yani peynir süt vs bunlar hep lightmı. niye sorduğumu söyleyeyim,light ürünleri hep zararlı diyorlar onların yerine yarım yağlıları tercih edin diyorlar. ama peynir olarak ideal diyet peyniri, süzme peynirdir hayatim, aklında olsun bende bilmiyordum hem tadıda güzelmiş bende daha almadım. yağı çok çok az ama kalsiyumuda çok fazla yok.
canım dünkü menün çok çok iyiymiş,bu şekilde gider tabi fazlalıklar inşallah hayırlısı ile bütün kilo fazlalığından hepimiz kurtuluruz.

canım tekrar tekrar başın sağolsun,anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah.

aslında eve kendim için farklı bi peynir almıyordum,eşim ezine peynir sevdiği için hep ondan alıyoruz ama malum oda çok yağlı bende bideğişiklik olsun die bunu aldım bide gramıda azdı o yüzden yoksa dediğin gibi yarım yağlılar daha çok tercihimdir.hem sağlık açısından hemde herkesin damak tadına daha çok uyuyor

bu arada öğlen;

1 tabak ot yemeği(pirinçli)-ıspanak gibi
1 dilim ekmek
az yoğurt

arada 1 sütlü nescafe
1 dlim avya

akşamada peynirli kabağım ve sebze çorbam var onlardan yerim 1 dilim ekmek eşliğinde

herkese merhabalar
az önce akşam yemeği yedim 1 tabak z.yağlı brokoli ve 1 dilim kepek ekmek
şu ana kadar içtiğim su da 2ltyi geçti

slm kızlar bugünki menüm:
sabah2 dilim kepekli ekmek arası çok az peynir tost 1 br şekersiz çay
ara yok
öğle misafirlerim vardı 2 y kaşığı kısır1 çatal tatlı
arar yeşil çay
akşam 2 yk menemen 2 k yoğurt
ara 1 saat tempolu yürüyüş

kimseler yok sanırım yine (
bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 kase nesfit
ara 1 elma
öğle 3 salatalık, 1 domates, 1 kk b.peynir, 2 dilim kepek ekmek, 1 bardak şekersiz çay
sonra bi ara 3 tane altınbaşak bisküvi
saat 4 gibi 1 tane daha elma
akşam 1 koca tabak z.yağlı brokoli, 1 dilim ekmek
sabahtan beri de 3 tane 5i1yerde, hemen hemen 3lt su içtim bide

Merhaba arkadaşlar, bugün anca girebildim siteye. eve geldikten sonra hemen spora gittim, gelince de yorgunluk çöktü.

Menüler gayet güzel herkes iyi gidiyo bence. Ben de menümü yazayım;

öğle(12:30): 1,5 dilim kepek ekm., 1 yumurta, form çayı, 3 zeytin, 1 kk peynir, domates,3 çk reçel.

ara(17:00): 145 kalorilik diyet çikolata, 1 mandalina, yarım ayva

akşam(20:00): yarım tabak makarna, mantarlı tavuk sote.

ara: 1 elma, 1 mandalina.

Geç uyandığım için böyle oldu, akşam da makarnayı daha az yiyebilirdim ama malesef olmadı. Umarım çok zararı olmaz.

Günaydın kızlaarrr..

Ben de dün giremedim işte güçten. Akşam da sinemaya gittik, Prensesin Uykusu'na..

Dünkü menüm şöylee

Sabah: Sabah 1 elma, 1 kupa hazır çorba ( yoksa bu salı günü müydü yahuuu)
Ara: 1 domates 1 salatalık biraz peynir
Öğle: 1 kase çorba, salata, ayran
Ara: 150 gram yoğurt, 1 kupa hazır çorba
Akşam: 1 büyük kase yeil salata (bezelyeli), 50 gram kadar da tavuk vardı üstünde.
Ara: 1 tadımca

Haftaiçi akşam yemeğini kaçırmazsam iyi gidiyor diyetim, ama haftasonları korkuyorum evde sıkıldıkça yiyesim geliyor. En iyisi evde oturmamak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…