- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.741
sağol canım kaç gündür diazem vesaire vuruyorlar duygularım ruhum uyuştu resmen hiçbişey hissetmiyorum herşey bomboş sadece boşluk var esw cim şimdi tamamen düştüm bi anda kolum kanadım kırıldı sanki isyan etmiyorum diyorumki Rabbim senden geldik sana döneceğiz tamam onu aldın vallahi isyan etmiyorum ama onu aldığın gibi acısınıda al Rabbim diyorum ruhum daralıyor ya nesef alamıyorum ama acı insanlar için yaşıycaz mecburen belki bu kadar acıtmayacak ilerde ama hep orda olacak sızısı zaman diyorum sadece zaman
afiyet oldu da pıt pıt da yağ oldu :)
o kadarcıktan bişi olmaz :)
öğle yemeğimi de yedim kızlar
1 domates
3 minik salatalık
3 küçük dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir ve çay :)
kahvaltı gibi olmuş öğle yemeğin hafif atlatmışsın,afiyet olsun canım.o kadarcıktan bişi olmaz :)
öğle yemeğimi de yedim kızlar
1 domates
3 minik salatalık
3 küçük dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir ve çay :)
canım diyetini bu sefer epey uzun tuttun ama veremesende pes etmek yok ona göre. bu haftadan sonra başka bir diyet uygularsın belki daha iyi olur şaşırtmaca yöntemi falan. inşallah kilo vermişsindir ama verememmiş olsanda pes etme hayatım gitsin kilolar artık.merhaba arkadaşlar cumaya az kaldı sabır edelim bakalım ne kadar vereceğiz bu hafta malum ayın biri işler yoğun geçmişe şöyle bir bakıp çıkıcam mecbur diyetim çok iyi gidiyor sadece yumurta ve peynirden bıktım ama bu haftayı geçireceğim mecbur haftaya bakıcaz artık inşallah hatırı sayılır bir kilovermişimdir ve moralim yüksek olarak devam ederim diyetime hepinize kucak dolusu sevgiler görüşmek üzere .
afiyet olsun canım, begümcüm hep liggt ürünmü tüketiyorsun hayatım yani peynir süt vs bunlar hep lightmı. niye sorduğumu söyleyeyim,light ürünleri hep zararlı diyorlar onların yerine yarım yağlıları tercih edin diyorlar. ama peynir olarak ideal diyet peyniri, süzme peynirdir hayatim, aklında olsun bende bilmiyordum hem tadıda güzelmiş bende daha almadım. yağı çok çok az ama kalsiyumuda çok fazla yok.benim sabah ki mönüm;
1,5 dilim kepek ekmeği
üzerine sürme light peynir,az salça
domates salatalık
2 fincan çay
canım dünkü menün çok çok iyiymiş,bu şekilde gider tabi fazlalıklar inşallah hayırlısı ile bütün kilo fazlalığından hepimiz kurtuluruz.Günaydın sevgili arkadaşlarım..
dDünkü menümü yazamadım, yediklerim şöyle:
sabah: 1 kase nesfit, yağsız süt
Öğle: 1 kase çorba, az salata, 1 kase haşlanmış sebze
Ara: 200 gram haşlanmış brokoli, 150 gram yoğurt
Akşam: 1 kase çorba, yarım dolma
Bu hafta umutluyum, sanırım bayram fazlalıkları gidiyor
BU sabah da 1 elma yedim evden çıkarken, şimdi de 1 kupa çabuk çorba içiyorum. Öğleye kadar çok acıkırsam ufak bir porsiyon nesfit yerim..
hayır canım asla sende haklısın acıyla yaşamayı öğrenmek zorundayız Allah razı olsun arkadaşım sağol ben şimdi müsadeni istiyorum bütün arkadaşlara sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum hayırlı akşamlar
kahvaltı gibi olmuş öğle yemeğin hafif atlatmışsın,afiyet olsun canım.
canım diyetini bu sefer epey uzun tuttun ama veremesende pes etmek yok ona göre. bu haftadan sonra başka bir diyet uygularsın belki daha iyi olur şaşırtmaca yöntemi falan. inşallah kilo vermişsindir ama verememmiş olsanda pes etme hayatım gitsin kilolar artık.
afiyet olsun canım, begümcüm hep liggt ürünmü tüketiyorsun hayatım yani peynir süt vs bunlar hep lightmı. niye sorduğumu söyleyeyim,light ürünleri hep zararlı diyorlar onların yerine yarım yağlıları tercih edin diyorlar. ama peynir olarak ideal diyet peyniri, süzme peynirdir hayatim, aklında olsun bende bilmiyordum hem tadıda güzelmiş bende daha almadım. yağı çok çok az ama kalsiyumuda çok fazla yok.
canım dünkü menün çok çok iyiymiş,bu şekilde gider tabi fazlalıklar inşallah hayırlısı ile bütün kilo fazlalığından hepimiz kurtuluruz.
canım tekrar tekrar başın sağolsun,anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah.
bu arada öğlen;
1 tabak ot yemeği(pirinçli)-ıspanak gibi
1 dilim ekmek
az yoğurt
arada 1 sütlü nescafe
1 dlim avya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?