- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.761
herkese günaydın
bu sabah önce aç karna 1 bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup onu içtim, arkasından bir tatlı kaşığı bal yedim, başka türlü içemem çünkü
yarım saat sonrada 1 kase nesfit yedim
Günaydın kızlaarrr..
Ben de dün giremedim işte güçten. Akşam da sinemaya gittik, Prensesin Uykusu'na..
Dünkü menüm şöylee
Sabah: Sabah 1 elma, 1 kupa hazır çorba ( yoksa bu salı günü müydü yahuuu)
Ara: 1 domates 1 salatalık biraz peynir
Öğle: 1 kase çorba, salata, ayran
Ara: 150 gram yoğurt, 1 kupa hazır çorba
Akşam: 1 büyük kase yeil salata (bezelyeli), 50 gram kadar da tavuk vardı üstünde.
Ara: 1 tadımca
Haftaiçi akşam yemeğini kaçırmazsam iyi gidiyor diyetim, ama haftasonları korkuyorum evde sıkıldıkça yiyesim geliyor. En iyisi evde oturmamak :))
Merhaba arkadaşlar, bugün anca girebildim siteye. eve geldikten sonra hemen spora gittim, gelince de yorgunluk çöktü.
Menüler gayet güzel herkes iyi gidiyo bence. Ben de menümü yazayım;
öğle(12:30): 1,5 dilim kepek ekm., 1 yumurta, form çayı, 3 zeytin, 1 kk peynir, domates,3 çk reçel.
ara(17:00): 145 kalorilik diyet çikolata, 1 mandalina, yarım ayva
akşam(20:00): yarım tabak makarna, mantarlı tavuk sote.
ara: 1 elma, 1 mandalina.
Geç uyandığım için böyle oldu, akşam da makarnayı daha az yiyebilirdim ama malesef olmadı. Umarım çok zararı olmaz.
cnm menün çok güzel bence maşallah
çorba diyetine migirdin yoksa :))
günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün dilerim . yarın büyük gün . bakalım kilo vermişmiyiz inşallah vermişizdir hatta dereceye gireriz . herkezin menüsü çok güzel başarılarınızın devamını dilerim shellycim çikolatanın yanında süt içmen faydalı canım birde meyveyi tek porsiyon olarak ayarlarsan iyi olur yarım ayva 2 porsiyondur tek porsiyonu çeyrek ayvadır canım sonuçta meyvedede şeker var fazlası zarar .
ben bu sabah 3 kaşık yoğurda tarçın ekledim hep duyuyordum sizden hazır regl zamanım canın tatlı istiyorken çok iyi geldi bu bana az önce sade nescafemi içtim . bugün hep yoğurtla geçicek sanırım öğle içinde yanımda yoğurt var akşamda tek yumurta ve peynir yerim büyük ihtimalle yarın için sabırsızım hala şiş hissediyorum kendimi ama bakalım ne olacak . çok öpüyorum herkezi tekrar yazarım gün içinde kolay gelsin herkeze .
Katılıyorum canım, ilk üçe girmeliyizzzzz
Suyunu da çok çok artırırsan şişliğin gider canım, suyuna kabuk tarçın atıp 15 dakika bekletip içmeyi dene bir de
Bu arada sabah kahvaltım 1 domates, 1 salatalık, 1 dilim kepekli etimek, 2 kk peynir. Ara öğünde de yine etimek yedim. 1 saat sonra öğle yemeğine çıkacağım
Shellycim bence iyi gidiyorsun, spor da yaptığın için daha da fazla azaltman doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama ara öğünlerde meyve ya da çikolatayı birlikte yememen daha iyi olur sanırım. Birini çıkarıp yerine yağsız süt eklersen fazla şeker yerine protein almış olursun
Bir de ben bu ara salatayı artırdım, eskiden hiç yiyemezdim. Midem çok rahatladı
canım ebrehe haklı çok iyi gidiyosun,
bi tek aradaki çikolatanın yanında başka bişey yemesen daha iyi olurmuş bencede
canım su içebilsem çok iyi olacak ama malesef bir türlü alışamıyorum suya ama tarçını çok severim normalde dediğini uygulayacağım belki daha faydası olur . günde 1,5 lt içmeye çalışıyorum su yetersiz ama dahada arttırmam lazım .
kızlar merhabalar
bugün sabahtan beri hastanedeydim, tansiyonum düşmüş, ara öğün olarak 3 serum yedim :)
eve yarım saat önce geldim ve 4 yk kabak sote, 5 yk bol tuzlu yoğurt ve 1.5 dilim kepek ekmek yedim
Ferihancım, ben bugün bağırsak tembelliği yüzünden doktora gittim, kilo vermeye çalıştığımı söyledim. Bana ilk dediği şu oldu; ne kadar su içiyosun? ben de işte 1 litre falan anca dedim, güldü bana. en az 2,5 - 3 litre su içmen lazım dedi. ama haala zor geliyo :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?