Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Shellycim bence iyi gidiyorsun, spor da yaptığın için daha da fazla azaltman doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama ara öğünlerde meyve ya da çikolatayı birlikte yememen daha iyi olur sanırım. Birini çıkarıp yerine yağsız süt eklersen fazla şeker yerine protein almış olursun

Bir de ben bu ara salatayı artırdım, eskiden hiç yiyemezdim. Midem çok rahatladı

herkese günaydın
bu sabah önce aç karna 1 bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup onu içtim, arkasından bir tatlı kaşığı bal yedim, başka türlü içemem çünkü
yarım saat sonrada 1 kase nesfit yedim

benim bu sabah ki kahvaltımda ;
1 tane bayat ekmekle yapılmış kaşarlı tost
1 fincan süt

ben onu 1 bardak ılık suya birkaç damla limon sıkarak içiyorum,istersen bide öle dene hem bal yemek zorunda kalmazsın

çorba diyetine migirdin yoksa :))

canım ebrehe haklı çok iyi gidiyosun,
bi tek aradaki çikolatanın yanında başka bişey yemesen daha iyi olurmuş bencede

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün dilerim . yarın büyük gün . bakalım kilo vermişmiyiz inşallah vermişizdir hatta dereceye gireriz . herkezin menüsü çok güzel başarılarınızın devamını dilerim shellycim çikolatanın yanında süt içmen faydalı canım birde meyveyi tek porsiyon olarak ayarlarsan iyi olur yarım ayva 2 porsiyondur tek porsiyonu çeyrek ayvadır canım sonuçta meyvedede şeker var fazlası zarar .

ben bu sabah 3 kaşık yoğurda tarçın ekledim hep duyuyordum sizden hazır regl zamanım canın tatlı istiyorken çok iyi geldi bu bana az önce sade nescafemi içtim . bugün hep yoğurtla geçicek sanırım öğle içinde yanımda yoğurt var akşamda tek yumurta ve peynir yerim büyük ihtimalle yarın için sabırsızım hala şiş hissediyorum kendimi ama bakalım ne olacak . çok öpüyorum herkezi tekrar yazarım gün içinde kolay gelsin herkeze .

çorba diyetine migirdin yoksa :))

Yok canım, öğle yemeklerini yediğimiz yerde ana yemekler genelde pek yağlı o yüzden çorbayla idare ediyorum :)

Bu arada ben size söylemeyi unuttum şu fırsat sitelerinden kavitasyon almıştım, cumartesi ona başladım ve 3 gün yağsız yemek gerekiyormuş. Sıfır yağ tüketemeyeceğim için sürekli minimum yağ hedefledim. 4 seans gideceğim, bu da 4 hafta ediyor. Yani yılbaşına kadar böyle sürdürmem lazım. Umarım ekstra bir incelme olur kavitasyondan ötürü :)

Katılıyorum canım, ilk üçe girmeliyizzzzz

Suyunu da çok çok artırırsan şişliğin gider canım, suyuna kabuk tarçın atıp 15 dakika bekletip içmeyi dene bir de

Bu arada sabah kahvaltım 1 domates, 1 salatalık, 1 dilim kepekli etimek, 2 kk peynir. Ara öğünde de yine etimek yedim. 1 saat sonra öğle yemeğine çıkacağım

Katılıyorum canım, ilk üçe girmeliyizzzzz

Suyunu da çok çok artırırsan şişliğin gider canım, suyuna kabuk tarçın atıp 15 dakika bekletip içmeyi dene bir de

canım su içebilsem çok iyi olacak ama malesef bir türlü alışamıyorum suya ama tarçını çok severim normalde dediğini uygulayacağım belki daha faydası olur . günde 1,5 lt içmeye çalışıyorum su yetersiz ama dahada arttırmam lazım .

kızlar merhabalar
bugün sabahtan beri hastanedeydim, tansiyonum düşmüş, ara öğün olarak 3 serum yedim :)
eve yarım saat önce geldim ve 4 yk kabak sote, 5 yk bol tuzlu yoğurt ve 1.5 dilim kepek ekmek yedim

Teşekkür ederim ebrehecim, iyi olsun diye çabalıyorum ama fazla olduğunu bilse de insan bazen yediklerinden vazgeçemiyo işte

çok fazla sporun da kilo vermeye faydası yokmuş, aslolan yediklerini azaltmakmış. Salata üşenmiyosan eğer en güzeli zaten. Yarın sabah tartıya çıkıcazzz

Ferihancım, ben bugün bağırsak tembelliği yüzünden doktora gittim, kilo vermeye çalıştığımı söyledim. Bana ilk dediği şu oldu; ne kadar su içiyosun? ben de işte 1 litre falan anca dedim, güldü bana. en az 2,5 - 3 litre su içmen lazım dedi. ama haala zor geliyo :S

kızlar merhabalar
bugün sabahtan beri hastanedeydim, tansiyonum düşmüş, ara öğün olarak 3 serum yedim :)
eve yarım saat önce geldim ve 4 yk kabak sote, 5 yk bol tuzlu yoğurt ve 1.5 dilim kepek ekmek yedim

canım geçmiş olsun. İşyerinde mi rahatsızlandın yoksa? aman kendine dikkat et, yediklerini çok mu azalttın yoksa?

Ayy canım ilaç filan verdi mi? Benim de aynı sorundan doktora gitmem lazım, hep erteliyorum.. Su içemiyorum çok fazla ama içsem de bir değişme olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…