Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar kilom 92

esw cim çok geçmiş olsun canım inşallah toparlamışındır .

bugün listeleri bir aksilik olmaza ben hazırlayacağım . takyon gelene kadar idare edicez arkadaşlar inşallah kilolar verilmiştir . dereceler bizim olsun bu hafta bende azminizden ötürü şimdiden hepinizi kutluyorum .

şimdilik biraz işlerimi toparlayayım 12 ye doğru tekrar gelir bakarım . herkezi bol bol öpüyorum .

kızlar merhabalar
bugün sabahtan beri hastanedeydim, tansiyonum düşmüş, ara öğün olarak 3 serum yedim :)
eve yarım saat önce geldim ve 4 yk kabak sote, 5 yk bol tuzlu yoğurt ve 1.5 dilim kepek ekmek yedim

geçmiş olsun canım,bol bol dinlen bide sıvı al bol bol

sabah keğek emeğiyle yapılmış kaşarlı tost yedim , 1 fincan sütle birlikte

az öncede 2 tane mandalina yedim

ferihancım, benim son durum şöyle;

26 kasım; 72,7
3 aralık; 71,7

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba benim de nihayet aldığım 500 gr gitti. kg 70 sabah kahvaltım 1bardak süt yanında 1 kk peynir ve bir miktar ceviz.artık sabah kahvaltılarında daha doğrusu bütün öğünlerde badem ceviz fındık tüketeceğim. tok tutuyor.

ferihancım, benim son 3 haftam şöyle;

19 kasım; 72,2
26 kasım; 72,7
3 aralık; 71,7 yani son hafta 0,7 azalmış oluyorum.
arkadaşım başta sıkı bir diyetle fazla kg gidiyor. vücut ilk önce ödem atıyor. sonra diyete devam edersek yağları eritmeye başlıyoruz. şu yağlar olmasaydı ne iyi olurdu

Canım badem, ceviz ve fındık çok faydalı, beyne tokluk hissi yollayan doğal yağlar fakat bunları yerken miktarlarına çook dikkat etmelisin.

arkadaşım başta sıkı bir diyetle fazla kg gidiyor. vücut ilk önce ödem atıyor. sonra diyete devam edersek yağları eritmeye başlıyoruz. şu yağlar olmasaydı ne iyi olurdu

canım ben 0,7 yazmışım sonra hatamı düzelttim, sen de o arada alıntı yapmışsın :)

evet şimdi başta böyle gidiyo ama bikaç ay sonra da böyle devam edersek kalanı gitmeye devam eder yoksa takılır kalır.

herkese günaydın
begüm ve ferihancım teşekkü ederim kızlar, bugün evdeyim daha kahvaltı yapmadım
kilom 62.5 :)

ferihancım, benim son durum şöyle;

26 kasım; 72,7
3 aralık; 71,7

canım paylaşımdaki listelerden yapıyorum listeyi bir yanlışlık varmı bilmiyorum ama geçen haftaki kilon doğru ben geçen haftaki listeyi paylaşmışım sabah yeni halini herkez bildirimde bulununca paylaşıcam . tebrik ederim ayrıca seni ve kilo veren tüm arkadaşları .

teşekkür ederim canım, ben de kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…