- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.781
Teşekkür ederim ebrehecim, iyi olsun diye çabalıyorum ama fazla olduğunu bilse de insan bazen yediklerinden vazgeçemiyo işte
çok fazla sporun da kilo vermeye faydası yokmuş, aslolan yediklerini azaltmakmış. Salata üşenmiyosan eğer en güzeli zaten. Yarın sabah tartıya çıkıcazzz
kızlar merhabalar
bugün sabahtan beri hastanedeydim, tansiyonum düşmüş, ara öğün olarak 3 serum yedim :)
eve yarım saat önce geldim ve 4 yk kabak sote, 5 yk bol tuzlu yoğurt ve 1.5 dilim kepek ekmek yedim
canım geçmiş olsun. İşyerinde mi rahatsızlandın yoksa? aman kendine dikkat et, yediklerini çok mu azalttın yoksa?
Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine, bol bol dinlen bugün
Ayy canım ilaç filan verdi mi? Benim de aynı sorundan doktora gitmem lazım, hep erteliyorum.. Su içemiyorum çok fazla ama içsem de bir değişme olmuyor
Kızlar nerdesiniz? bugünkü menümü yazayım;
sabah; 1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, domates, 1 kk light peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel
ara11:00) 1 küçük meyve suyu
ara: (12:00) 1 peynirli domatesli sandwiç
Öğle14:00) bir tabak makarna ve sebze
ara: 2 çk bitter sürme çikolata, yarım simit
akşam: 1 kase yağsız pirinç çorbası, çeyrek ayva
Ve şuanda açımama dayanıcam ya açlığa da dayanıcam.
Bu arada sporumu da yaptım geldim umarım o nutella erimiştir
yarın tartılıyoruz arkadaşlar !!!
kızlar merhabalar
bugün sabahtan beri hastanedeydim, tansiyonum düşmüş, ara öğün olarak 3 serum yedim :)
eve yarım saat önce geldim ve 4 yk kabak sote, 5 yk bol tuzlu yoğurt ve 1.5 dilim kepek ekmek yedim
hoşgeldin senanazcım,özlettin kendini valla
hoş geldin cnm umarım tatilin güzel geçmiştir
Günaydın kızlaaaar evet bugün büyük gün :)
Kilom 64.9.. Bayram fazlalığı gitti sonunda :)
Dün öğlen yine çorba içtim, salata yedim ve ayran içtim. Ara öğünde 1 hurma (büyük turuncu olandan) yedim. Akşam ise 1 yumurta, çok az sucuk, çok az peynir, yarım dilim de ekmek yedim.
Umarım hepimiz çok güzel sonuçlar alırız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?