Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar nasılsınız?

Bakıyorum bu hafta gayet güzel kilolar verilmiş :)

Menüm

Sabah: 1 kase nesfit
Öğle: 1 küüçük kase salata, tavuk çorbası, 1 kutu diyet kola

Arada süt içeceğim sanırım. Akşam da pasta var evdeeee yememem lazım. Bugün annemin doğum günü de :)

arkadaşlar hala konunun ciddiyetinde değiliz galiba bildirimlerin ne kadar önemli olduğunu hepinizin bilmesi lazım fakat hala bi düzene oturtmuş değiliz
aresözgür canım defalarca bu sorunu yaşadık seninle fakat malesef hala bu sorun devam etmekte kurallara göre 2 kez uyarı alan kişi 3. De uyarı alınmadan diskalifiye edilir sana defalarca uyarı yaptık canımsın bir kez daha tekrarlanırsa kurallar gereği diskalifiye sebebidir bilgin olsun canım

canım arkadaşım seni görünce çok mutlu oldum

helal olsun sana spora devam.bu hafta ben evde koşuşturmalardan spora pek fırsat kalmadı

canım annenin doğum günü kutlu olsun. nice sağlıklı mutlu yıllara

Canım badem, ceviz ve fındık çok faydalı, beyne tokluk hissi yollayan doğal yağlar fakat bunları yerken miktarlarına çook dikkat etmelisin.
geçen bir dr konuştu. ilk gün bu çerezleri fazla miktarda tüketebilirmişsin.ertesi günlerde canın zaten fazla yemek istemiyormuş. deneme yanılma yöntemi. anlayacağın deneyip göreceğiz.

geçen bir dr konuştu. ilk gün bu çerezleri fazla miktarda tüketebilirmişsin.ertesi günlerde canın zaten fazla yemek istemiyormuş. deneme yanılma yöntemi. anlayacağın deneyip göreceğiz.

yok arkadaşım yaa bende öyle olmadı malesef tam tersi

merhabalar kardeş takım. takyoncuğumu gördüm, çok sevindim.
kızlar bu arada kilo veren arkadaşları ve özelde ferihan'ı tebrik ediyorum. bizim takımdaki listede gördüm 3 kilo gitmiş, maşallah.

takyoncum biraz daha iy olmana sevindim canım
inşallah dediğin gibi takım biraz daha düzene girer

yediklerimi de yazayım unutmadan:)
ben de kahvaltı ve öğle yemeğini birleştirdim
2 dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 kk b.peynir
azıcık kaşar
azıcık reçel
10 kadar patates kızartması, eşime yapmıştım, dayanamadım
salatalık
arkasından bi fincan lipton yemek sonrası içtim

biraz önce de 10 kadar ceviz yedim, şimdi de 1 fincan sütlü türk kahvesi içiyorum

merhabalar kardeş takım. takyoncuğumu gördüm, çok sevindim.
kızlar bu arada kilo veren arkadaşları ve özelde ferihan'ı tebrik ediyorum. bizim takımdaki listede gördüm 3 kilo gitmiş, maşallah.

sağol canım Allah razı olsun aynen bende sizleri görünce çok mutlu oluyorum arkadaşım

takyoncum sen gelince eminim takım daha da düzene girer, bayramda bir dağıldık pir dağıldık vallahi
iyi olmana gerçekten çok sevindim canım

begümcüm sağol canım iyi olmaya çalışıyorum hamdolsun mecburen yaşadığımız sürece yaşamak direnmek zorundayız

Yaşadığın şey çok zor çok acı ama dediğin gibi yaşam devam ediyo.Kendin için eşin ve çoçukların için ayakta kalmak zorundasın.Tek ilaç zaman.Allah sabırlar ve iyilikler versin

öğlenki mönümü yazıyım;

3,4 ç.k zeytinyağlı ıspanak
1 dilim ekmek
salata

ama doymadığımı hissettim ve 2 tanede soyup salatalık yedim bi güzel

begümcüm salatalığı ben çok seviyorum, hem midemi rahatlatıyo hem de tokluk hissi veriyor, bide çıtır çıtır küçük salatalıkları çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…