- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.881
arkadaşlar hala konunun ciddiyetinde değiliz galiba bildirimlerin ne kadar önemli olduğunu hepinizin bilmesi lazım fakat hala bi düzene oturtmuş değiliz
aresözgür canım defalarca bu sorunu yaşadık seninle fakat malesef hala bu sorun devam etmekte kurallara göre 2 kez uyarı alan kişi 3. De uyarı alınmadan diskalifiye edilir sana defalarca uyarı yaptık canımsın bir kez daha tekrarlanırsa kurallar gereği diskalifiye sebebidir bilgin olsun canım
Kızlar herkesi tebrik ediyorum dereceye girmişiz. Bence artık toparlandıkFerihancım seni özel olarak tebrik ediyorum bizi dereceye taşıdın :) diğer kızları ve kendimi de kutluyorum
Takyoncum hoşgeldin, seni burda görmek çok güzel canım. Seni daha çok görmek istiyoruz.
bugüne iyi başladım ama çok kötü bitirdim
sabah: 1 yumurta, 1 kk light peynir, domates, yarım dilim kepek ekmeği
ara: 1 elma
öğle: çorba, tavuk sote, salata
ara: 1 mandalina
akşam: fırında hamsi, salata (biraz fazla kaçtı)
ara: küp gofretlerden 10 tane yemişimdir
ara: meyve
gün boyunca 2 litreye yakın tarçınlı su içtim ama spor hiç yok.
tatlıya hiç dayanamıyorum gofreti yediğime çook pişmanım çok. sabah direk spora gitmem lazım
günaydın arkadaşlar tebrik eden herkezi bende hem tebrik ediyorum hemde çok çok öpüyorum . tabiki burada birimiz bile kilo versek bu hepimizin başarısı sizler olmasanız ben motive olup tekrar diyete başlayamaz böyle azimli davranamazdım . bundan sonra dereceler bizim takımı beklesin değilmi . daha fazla sıkalım dişimizi hep birlikte mezun olacağımız ve gelip keyifle yeni gelen üyeleri motive edeceğimiz günlerde gelsin artık . hepinize kucak dolusu sevgiler . benim tek yapamadığım şey sizin gibi yediklerimi yazamıyorum . hepinize çok imreniyorum bu yüzden ama birtürlü yazamıyorum . bu sabah çörek otlu lor peynir yedim . artık günde 3 lt su içmeye çalışıcam birbirimizi su içme konsunda destekler ve su içmemiz gerekiyor diye hatırlatırsak daha iyi olacak diye düşünüyorum . sizlerdende destek bekliyorum canlarım hepinizi çok çok öpüyorum .
slm takyoncum haklısın ben ankaraya dönünce giremiyorum.paylaşım yapamıyorum.cuma en yoğun günüm ve kilo bildirimine fırsat kalmıyor.sabah 7 den akşam 7 e kadar full doluyum.tamamdır ferihanında izniyle ayrılmak istiyorum takımdan.köstek olmak istemem.tüm arkadaşlarıma bol kilo vermeler diliyorum kendinize iyi bakın...
ferihan tebrik ederim canım
ekirün olarak darısı başıma
ben 2 haftadır toparlayamadım kendimi iş de yer değişikliği
memleketten gelen misafirler falan derken
ama cumada itibaren sıkıya aldım işi
sabah 2 dilim etimek ve biraz kaşar peynirle kahvaltımı yaptım
5 i 1 yerde çayımı içtim ve her fırsaatta su içiyorum
acayip ödem ver vücudumda ödemi atsam rahatlıcam
öğlen için de yoğurtlu karnıbahar yemeği düşünüyorum
herkese günaydın
dün akşam bir dilim kedi dili pasta yiyerek kaçamak yaptım kızlar(
bide bi mandalina yarım portakal yemiştim
bu sabak kahvaltıdan önce 500 ml su içtim, arkasından da küçük yağsız kaşarlı tost, azıcık reçel, salatalık yedim
şimdi de bi çay bardağı lipton yemek sonrası içtim, içinde sinameki de yok kızlar, tavsiye ederim
selam kardeş takımın güzelleri inşallah herkesler iyidir bende iyi sayılırım çok şükür.
herşeyden önce hem takım olarak,hemde bireysel olarak 2.liğinizi kutlarım,çok güzel bir iş başardınız. ama ferihanımı ayrıca kutluyorum gösterdiği azimden dolayı. devamını dilerim hayatım inşallah haftaya aynı şekilde kilo verirsin. inşallah hepiniz kilo verirsiniz ama sağlıklı ve kalıcı olmasını dilerim.
bu arada takyonum hoşgeldin canım, inşallah biraz daha iyisindir.
hepinize güzel günler diliyorum.
canım benim teşekkür ederim darısı isteyen herkeze sen hep dışarıdaydın bu hafta dikkat edememen diyetten ssoğuman çok normal ama artık pazartesi kendi yerine geçtiğinde hiç ara vermemiş gibi devam edecekin eminim .
bende sizin azminizle hırslandım emin ol yoksa 4 aydır yerimde sayıyordum . bundan sonra yılmak yok ama söz verdim yılbaşına kadar bozmadan devam edicem . sonra bir kaç günlük bir dinlenme tekrar devam aynı tempoyla diyete . 2011 yeni bir hayatın başlangıcı olabilir . hiç olmazsa kiloyla ilgili hedefime ulaşayımda sıkıntı yaşamayayım .
menün çok güzel böyle devam edersen cuma günü güzel değişimler göreceğiz canım çok çok öpüyoru m .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?