- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.861
ne bileyim takyoncuğum kendimi bu saate kadar tok hissettim. sırf emzirdiğim için sütü de zorla içtim.yok arkadaşım yaa bende öyle olmadı malesef tam tersi
begümcüm salatalığı ben çok seviyorum, hem midemi rahatlatıyo hem de tokluk hissi veriyor, bide çıtır çıtır küçük salatalıkları çok seviyorum
ben de öğlen menümü yazayım.bol tarçınlı süt. yanında bir avuç ceviz. bu akşam dışarıda yemeğe davetli olduğumuz için pek bir şey yemek istemedim.
İnşaAllah canım haklısın ama bildirimler çok önemli ve malesef bunu hala esgeçiyoruz tekrar ediyorum 2 kez üstüste bildirim yapmayan üyeler diskalifiye edilir kuraldır butakyoncum sen gelince eminim takım daha da düzene girer, bayramda bir dağıldık pir dağıldık vallahi
iyi olmana gerçekten çok sevindim canım
haklısın begümcüm hayat devam ediyor artık acıyı saklama zamanı bana ihtiyacı olan bir ailem var bende bir anneyim artık acıyı saklama zamanıYaşadığın şey çok zor çok acı ama dediğin gibi yaşam devam ediyo.Kendin için eşin ve çoçukların için ayakta kalmak zorundasın.Tek ilaç zaman.Allah sabırlar ve iyilikler versin
sağol canım arkadaşımbegüme aynen katılıyorum takyoncum
senacım ben bi ara akşam 1 kase fındık yeyip yattım sabah kalktığımda hala normal açlık hissediyordum yani bana hiç etki etmedi malesefne bileyim takyoncuğum kendimi bu saate kadar tok hissettim. sırf emzirdiğim için sütü de zorla içtim.
akşam ziyafete gidiceksin anlaşılan şekerim
aman senanazcım kendini fazla kaptırma yemeklere :))))
evet canım. uzun süredir arkadaşlar ısrar ediyorlardı. eşim bana hazır evdeyken gidelim.dedi. eee fena da olmayacak yani
arkadaşlar takım olarak 2.ci olmuşuz herkezi çok çok tebrik ederim canlarım azminizden ötürü hepinizi kutluyorum . başarılarımızın devamını bir sonraki haftalarda tekrar görmek dileğiyle hepinizi öpüyorum .
merhaba arkadaşlar takyoncum kusura bakma canım acil bir iş geldi ve hemen çıkmak zorunda kaldım neyseki sana pek bişey bırakmadım paylaşmışsındır herhalde listeyi . senide yormak istemem canım kusura bakma, ama zaten sen çok güçlü birisin hayat hala devam ediyor ailelerimiz sevdiklerimiz ve yapmamız gereken görevler var sende bunun bilincindesin canım eminim dahada toparlanıcaksın Allah sabrını muhakkak veriyor çok öpüyorum seni canımsın .
arkadaşlar takım olarak 2.ci olmuşuz herkezi çok çok tebrik ederim canlarım azminizden ötürü hepinizi kutluyorum . başarılarımızın devamını bir sonraki haftalarda tekrar görmek dileğiyle hepinizi öpüyorum .
sanada iyi akşamlar canım bende sizleri tebrik ediyorum maşallahtüm takımdan herkesi tebrik ediyorum bende.öpüyorum kızlar herkesi.iyi akşamlar
evet canım. uzun süredir arkadaşlar ısrar ediyorlardı. eşim bana hazır evdeyken gidelim.dedi. eee fena da olmayacak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?