- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.901
ferihancım o zaman ben o çayı ara sıra içeyim, ben bağırsakla ilgili pek sıkıntım yok çok şükür, rahat tuvalete çıkabiliyorum, zaten o çayı da değişik bi çay olsun diye içiyodum, sürekli 5i1yerde de çok mantıklı gelmedi, vücut ona da alışabilir çünkü
ben de aynı fikirdeyim canım haftaya cuma 1-2 kilo eksik çıkıcam tartıdan
aradaki boşluğu kapatıcam
2011 de çıtır çıtır hatunlar olucaz inşallah
inşallah canım haftaya yine dereceye taşıyacağız takımı desene :90:
canım evet malesef bu tarz çaylar hep alıştırıyor bünyeyi ilk etkii kalmıyor . bence sen bir hafta birini iç bir hafta birini herşeyden çok bol sıvı tüketmende faydalı olur . ben form çayı içiyorum o bile bir süre sonra ilk zamanlardaki etkiini yitiriyor . bende günde 3lt su içmeye karar verdim alışmak amaçlı bakalım hayırlısı .
sana iyi gezmeler canımslm kızlar herkese iyi akşamlar bugünki menüm söyle
sabah:1 dilim kepekli ekmek 1 salatalık kk peynir çok az reçel
öğle:4 kaşık tavuk sote yrm br light kola (napim tutamadım kendimi ):18:
ara kolayı eritmek için 1 saat tempolu yürüyüş1 br yeşilçay
akşam:1 porsiyon az yağlı ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt kızlar akşam belki gelemeyebilirim misafirliğe gitcez herkese güzel kilo vermeler sağlıcakla kalın:80::79:
inşallah hepberaberben de aynı fikirdeyim canım haftaya cuma 1-2 kilo eksik çıkıcam tartıdan
aradaki boşluğu kapatıcam
2011 de çıtır çıtır hatunlar olucaz inşallah
slm kızlar herkese iyi akşamlar bugünki menüm söyle
sabah:1 dilim kepekli ekmek 1 salatalık kk peynir çok az reçel
öğle:4 kaşık tavuk sote yrm br light kola (napim tutamadım kendimi ):18:
ara kolayı eritmek için 1 saat tempolu yürüyüş1 br yeşilçay
akşam:1 porsiyon az yağlı ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt kızlar akşam belki gelemeyebilirim misafirliğe gitcez herkese güzel kilo vermeler sağlıcakla kalın:80::79:
herkese iyi akşamlar
bugün yediklerim, geç kalktığım ve işim olduğu için 1 kase nesfit yedim
ama ara yapamadım malesef
akşam tahta kaşıkla 3 kaşık kabak, 1 kase yoğurt, 2 dilim kepek ekmek yedim
1 saat önce de 1 elma, 1 bardak 5i1yerde içtim
akşam yemeğinden sonra da 40dk yürüyüş ve 200 mekik çektim kızlar
Hiç pazar moduna girmemişsin ne güzel. Kabak zayıflatıyo zaten bağırsaklara çok iyi geliyo. Havalar çook soğudu yoksa ben de yürümek istiyodum ama hem yağmur hem soğuk çok kötü dışarısı. Evde yürüyüş bandı olması lazım işte kışın :)
canım bir daha ki şeker krizinde mutlaka deneyeceğim.teşekkür ederimsenacım canın çok tatlı istiyorsa 1 bardak sütle türk kahvesi pişir, şekersiz, gerçekten tatlı iştahını kesiyor
bide kızlar ben bugün aşure yedim akşam yemeğinden sonra, 2.5 kepçe kadar
ya çok seviyorum aşureyi, annem yaptığında kahvaltı yapmazdım 1 kase fazla aşure yemek için, o kadar severim, ama bidaha olmıcak, yılda bi kez denk gelirse yiyorum diye yedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?