Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım evet malesef bu tarz çaylar hep alıştırıyor bünyeyi ilk etkii kalmıyor . bence sen bir hafta birini iç bir hafta birini herşeyden çok bol sıvı tüketmende faydalı olur . ben form çayı içiyorum o bile bir süre sonra ilk zamanlardaki etkiini yitiriyor . bende günde 3lt su içmeye karar verdim alışmak amaçlı bakalım hayırlısı .

slm kızlar herkese iyi akşamlar bugünki menüm söyle
sabah:1 dilim kepekli ekmek 1 salatalık kk peynir çok az reçel
öğle:4 kaşık tavuk sote yrm br light kola (napim tutamadım kendimi ):18:
ara kolayı eritmek için 1 saat tempolu yürüyüş 1 br yeşilçay
akşam:1 porsiyon az yağlı ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt kızlar akşam belki gelemeyebilirim misafirliğe gitcez herkese güzel kilo vermeler sağlıcakla kalın:80::79:

ferihancım form çayında sinameki yoktur umarım, sinameki bağırsakları tembelleştiriyor, bi zaman sonra bağırsaklar çalışmamaya başlıyor, ona dikkat et canım
bugün araba kullanmayı öğrenmeye başladım :))
sonrasında da 4 yk nesfit ve yarım saat sonrasında küçük bir salatalık yedim
akşam komşuda kuru-pilav var, az yicvem inşallah

takım olarak maşallah. ferihancığım kutluyorum seni akşam yemeğe davetliydim dün akşam.balık ve bol salata yedim. yani abartmadım.sabah da çerezlerle birlikte 1 yumurta 2 kk peynir yedim. öğlen domates soslu 1 tabak makarna ve az miktarda fındık. akşam da haşlama et yanında salata yiyeceğim tabii ki ekmeksiz. ama regl dönemim olduğu için canım acayip tatlı istiyor:84: haa sabrediyorum bakalım nereyekadar

sana iyi gezmeler canım

iyi akşamlar kızlar,

menüler gayet iyi bugün de. amonracım dünkü kaçamak için gerçekten çook pişman oldum bu akşam direnicem kesinlikle kaçamak yok

geç kahvaltı : 1 yumurta, 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim kaşar peyniri, az reçel, domates, salatalık, 3 çk haşhaş ezmesi

ara: 2 tane mercimek köftesi

akşam: ızgara köfte, patlıcan salatası, 1 dilim ekmek

bugün geç uyanınca suyu da henüz 1 litre içebildim. Yatana kadar 1 litre daha içmeye çalışıcam. Şekersiz çay içerim belki başka şeye izin yok!!!

canım ya neden üzülüyosun ki light kola için? bazı diyetlerde bile olabiliyo light kola. hatta çok tatlı isteği olunca light kola için diyolar.

senacım canın çok tatlı istiyorsa 1 bardak sütle türk kahvesi pişir, şekersiz, gerçekten tatlı iştahını kesiyor

bide kızlar ben bugün aşure yedim akşam yemeğinden sonra, 2.5 kepçe kadar
ya çok seviyorum aşureyi, annem yaptığında kahvaltı yapmazdım 1 kase fazla aşure yemek için, o kadar severim, ama bidaha olmıcak, yılda bi kez denk gelirse yiyorum diye yedim ben de

Merhabalar kızlar,

Bugün hiç gelen olmamış sanırım buraya. Benim günüm yoğun geçti toplantı vardı bugün. Anca müsait olabildim. Bugünkü menümü yazayım;

sabah (11:00) 2 dilim kızarmış light ekmek, sahanda yağsız yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates salatalık, 2 çk saralle, 1 çk tereyağ

ara yapamadım malesef.

akşam (17:30) 1 kase yağsız çorba, kuru biber yoğurtlu, az mantar, 1 dilim ekmek

bugün ne yazık ki öğün sayısı az oldu. Bir tane daha öğün ekleyebilseydim keşke ama böyle oldu. Bu arada çayın yanında küp gofretlere yenik düştüm

herkese şimdiden iyi haftalar diliyorum. :82: cumanın gelişi bugünden belli olur arkadaşlar toparlanalım :18:

herkese iyi akşamlar
bugün yediklerim, geç kalktığım ve işim olduğu için 1 kase nesfit yedim
ama ara yapamadım malesef
akşam tahta kaşıkla 3 kaşık kabak, 1 kase yoğurt, 2 dilim kepek ekmek yedim
1 saat önce de 1 elma, 1 bardak 5i1yerde içtim
akşam yemeğinden sonra da 40dk yürüyüş ve 200 mekik çektim kızlar

Hiç pazar moduna girmemişsin ne güzel. Kabak zayıflatıyo zaten bağırsaklara çok iyi geliyo. Havalar çook soğudu yoksa ben de yürümek istiyodum ama hem yağmur hem soğuk çok kötü dışarısı. Evde yürüyüş bandı olması lazım işte kışın :)

evet şükür girmedim canım ama cuma akşam bir dilim kedi dilli pasta dün de 2.5 kepçe aşure yiyince bugün bi moda falan giremezdim zaten
benim evde koşu bandı var, bayramdan beri başlayamamıştım spora, bugün şükür tekrar start verdim :))
ayrıca shellycim k,lo vermek için özellikle göbeği eritmek için şeker ve tatlıdan uzak durmak gerekiyor
bide ben artık canım tatlı çektiğinde 1 fincan sütlü türk kahvesi yapıyorum, gerçekten yararı oluyor ama işteyken malesef böyle bir imkanım yok

herkese günaydın pazar günü yoğundum giremedim. bugün kalkar kalkmaz 2 bardak suyumu içtim.1 adet de ev poğaçası yedim.bugün evde kahvaltı yapamadım. yanında 1 fincan çay. biraz sonra birkaç adet ceviz yiyeceğim.

canım bir daha ki şeker krizinde mutlaka deneyeceğim.teşekkür ederim

Kızlaaar günaydın herkeseee Güzel bir hafta diliyorummm

Haftasonu cumartesi günü çok iyi geçti, diyetimi bozmadım.. Ama dün teyzemlere çaya gitmiştik, yarım dilim börek, 2 tane zeytinyağlı sarma, 1 adet de küçük ekler yedim. Akşam yemeği yemedim.

Bugün sabah 1 adet küçük ev poğaçası yedim, 35 dakika tempolu yürüyüş yaptım. Birazdan da 1 kupa çorba içeceğim.

günaydın kızlar
yeni bi hafta ve ben nihayet kendi şubemdeyim
ohh masamı pc mi herşeyimi özlemişim
sabahki menüm 2 dilim buğday ekmeği az eski kaşar
5-6 zeytin ve yarım domates yanında da açık şekersiz çay
sabahtan beri de 1,5 litre su içtim
içtikçe içesim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…