Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım
Beni şimdilik ekleme istersen, Çarşamba kontrolde doktora soracağım spor yapabilir miyim diye.. izin verirse düzenli yapmak istiyorum. O zaman spor amaçlı aktivitelerimi ben de paylaşırım. Bugün spor amaçlı değildi zAten, dışarıdaydım, işlerim vardı, gezdim dolaştım toplam 17 bin adım yürümüşüm.
Tamam canım. Doktor onay verirse alırız seni listeye

Dünkü menüm toplight toplight melita09 melita09
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim çavdar ekmeği
  • Domates, salatalık
  • 4 zeytin
  • Yeşil çay
Öğle
  • Yoğurt
  • 2 kaşık kuru üzüm
  • 1 avuç leblebi
Akşam
  • Tavuk şiş
  • 1 bardak ayran
3 lt su
1 saat yürüyüş

Bugünkü menüm
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim çavdar ekmeği
  • Domates, salatalık
  • Maydonoz, biber
  • 1 kaşık lor peyniri
  • Yeşil çay
Öğle
  • Tavuk şiş
  • 1 bardak ayran
Akşam
  • 3 kaşık yoğurt
  • 2 Kaşık yulaf ezmesi
  • 1 kaşık kuru üzüm
3 lt su
1 saat yürüyüş

Dünkü menüm toplight toplight melita09 melita09
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim çavdar ekmeği
  • Domates, salatalık
  • 4 zeytin
  • Yeşil çay
Öğle
  • Yoğurt
  • 2 kaşık kuru üzüm
  • 1 avuç leblebi
Akşam
  • Tavuk şiş
  • 1 bardak ayran
3 lt su
1 saat yürüyüş

Bugünkü menüm
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim çavdar ekmeği
  • Domates, salatalık
  • Maydonoz, biber
  • 1 kaşık lor peyniri
  • Yeşil çay
Öğle
  • Tavuk şiş
  • 1 bardak ayran
Akşam
  • 3 kaşık yoğurt
  • 2 Kaşık yulaf ezmesi
  • 1 kaşık kuru üzüm
3 lt su
1 saat yürüyüş
Valla biz çok yakında göndereceğiz bu kiloları süper menün canım :KK9:

yani sayfa o kadar boş ki kk daki günlükler varya kendimi onlara yazıyor gibi hissediyorum :KK70: neyse hafta sonu olması sebebiyle inş arkadaşlar pazartesi sağlam şekilde dönerler..
kardelelen321 kardelelen321 sen koşu bandında mı yürüyorsun dışarıda mı ?dışarıda ise çocuklarla nasıl beceriyorsun o işi :)

N Nurumcan94 canım sen etap sonuncusu oldunya :KK47:bununla ilgili yazı ve bir diyet yemek tarifi paylaşman gerekiyor kolaylık olsun diye ben linkleri kopyalıyorum bu hafta regli olup derece yaparsın inş ama beni geçme :))

yani sayfa o kadar boş ki kk daki günlükler varya kendimi onlara yazıyor gibi hissediyorum :KK70: neyse hafta sonu olması sebebiyle inş arkadaşlar pazartesi sağlam şekilde dönerler..
kardelelen321 kardelelen321 sen koşu bandında mı yürüyorsun dışarıda mı ?dışarıda ise çocuklarla nasıl beceriyorsun o işi :)
Koşubandında yürüyorum canım. İki afacanla dışarda çok zor. Küçük uyuyunca yapıyorum

İnşallah canım teşekkür ederim. Takımda böyle aktif olduğumuzda motivasyonum artıyor. Daha özenli davranıyorum. Hep böyle devam edelim bu savaştan galip çıkalım tatlım:KK5:
:dua:inş inş canım sen hangi tarihte izne çkmıştın 6ay dolmadı mı listeye girsen keşke takıma faydan olur :KK70:yoksa işler yaş görünüyor :))

N Nurumcan94 canım sen etap sonuncusu oldunya :KK47:bununla ilgili yazı ve bir diyet yemek tarifi paylaşman gerekiyor kolaylık olsun diye ben linkleri kopyalıyorum bu hafta regli olup derece yaparsın inş ama beni geçme :))

Hepsini yazdım ekledim arkadaşlar kusura bakmayın su regl konusu çok canımı sıktı

İyi geceler kızlar dün hastane misafir derken çok koşturdum normalde ptesi ankara dışına çıkacaktım oğlanlar zorladı sabah valileri toparlayıp yola çıkacağım 8 saat yol yardımcı şöfor yok fırsat olursa mola verince yazarım

İyi geceler kızlar dün hastane misafir derken çok koşturdum normalde ptesi ankara dışına çıkacaktım oğlanlar zorladı sabah valileri toparlayıp yola çıkacağım 8 saat yol yardımcı şöfor yok fırsat olursa mola verince yazarım
Valileri toparlamak bir an dedim noluyor :KK70: iyi yolculuklar dikkatli gidin :)

Back
X