Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım tatlı krizleri için elmayı rendeleyip
üzerine tarçın serpip ye
en kral tatlıdan daha tatlı ve güzel oluyo
ben canım çok çektiğinde böyle yapıyorum

begümcüm türk kahvesini sütle pişir, iç gerçekten tatlı yeme ihtiyacın kalmıyor

eve gidince deniycem ikisinide kızlarrr

çünkü dün gece iki tane şeker yedim

canım tatlı krizleri için elmayı rendeleyip
üzerine tarçın serpip ye
en kral tatlıdan daha tatlı ve güzel oluyo
ben canım çok çektiğinde böyle yapıyorum

kızlar ben öğlen yemeğine canım çıkmak istemedi.arkadaşlarla dışarıya çıktık. biraz yürüyüş yaptık. şimdi 1 kase yoğurt ve az miktarda ceviz yiyeceğim. akşama da zeytinyağlı pırasa yiyeceğim.

elmalı tarçınlı harç çok güzel oluyor ama tabi turtanın içinde daha güzel oluyor ama turta yasak :90: olsun kilo verelimde sonra yeriz turtayıda tatlıyıda . evde şekere ve tatlıya ambargo uyguladım kimseyye yedirmiyorum . herkezi diyete sokacağım zorla :95:

kızlar öğle yemeğim daha doğrusu kahvaltım
1 yumurtadan daha az omlet
1 domates
3 yeşil biber
1 kk light b,peynir
3 dilim kepek ekmek ( 1i çok küçüktü ve bunla tahin pekmez yedim )
salatalık
maydanoz ve 2 bardak çay

ben de turtaya bayılırım. acaba ayda bir kendimizi ödüllendirsek mi??? ferihann acaba arkadaşlarla böyle bir şey yapsak nasıl olur?:26::26:

kızlar öğle yemeğinde bu bardak çorbalardan var ya ondan içtim 70 küsür kalorisi
fena değil yanında da eti form yedim 4 tane
şimdilik iyiyim su içiyorum bol bol

ben de turtaya bayılırım. acaba ayda bir kendimizi ödüllendirsek mi??? ferihann acaba arkadaşlarla böyle bir şey yapsak nasıl olur?:26::26:

kızlar kendi adıma konuşayım,zaten hafta sonu kaçamak oluyo az da olsa bide ayda bir ödül verirsem :) yandıkkk

bende öğle yemeğinde 1,5 dilim kepek ekmeğiyle
4 ç.k zeytinyağlı pırasa yedim,2 kaşıkta yoğurt

kızlar benim şu saate kadar içtiğim su 2 ltyi geçti sanırım, bitki çaylarını saymıyorum

herkese iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar ben iyi olmaya çalışıyorum ama içtiğim ilaçlar çok kilo aldırıyor hiçbişey yememe rağman 3 kilo almışım bakalım ilaçlar bittikten sonra veririm inşallah biraz geçmişe bakayım kim ne yapmış

Kızlar napıyosunuz bakalım?

Menüm

8:30 : 1 domates 1 salatalık
10:00 : 1 kase nesfit
12:45 : 2 kaşık tavuk sote, 1 kase zeytinyağlı kereviz, 1 bardak ayran
16:15 : yarım elma, 1 mandalina

Su yine çok içmedim 1,5 litre kadar içtim sadece.

Evde de akşam az yersem günü güzel bir şekilde kapatırım diye düşünüyorum :)

Takyoncum, boşver şimdi kiloyu filan, sen iyi ol yeter

Son düzenleme:
geçmişi okudum kızlar ama başım ağrıyor cevap yazamadım kusura bakmayın bende menümü yazayım ama bu haftada izinli olucam haftaya inşallah listeye girerim çünki sık giremem bu aralar
sabah
1 bardak şekersiz çay
yarım dilim omlet
öğlen
1 mandalina
akşam 1 kase çorba
kızlar kilo alıyorum gitgide napacam ben ilaçları bırakınca uyuyamıyorum ilaçlar biraz sakinleştiriyor beni aklım uyuşunca biraz uyuyorum ilaçları içincede böyle şişiyorum işte

sağol ebrehecim zaten onu düşünecek durumda değilim Allah razı olsun arkadaşım iyiki varsınız bütün kızlar verdiğiniz destekler için çok teşekkür edrim benim için sanal ortam dan ziyade gerçek dostlarım gibisiniz sizleri görünce konuşunca çok rahatlıyorum Allah hepinizden razı olsun

Son düzenleme:

bencede canım sen kiloyu falan boşver iyi olmaya bak

slm kızlar bugünki menüm
sabah 1 tane ev pohaçası 1br şekersiz çy
öğle yrm kase yoğurt
ara yeşilçay
akşam 3 kaşık patates salatası 1 br şekersiz çay
bu gün çok yorgunum kızlar geçmişi okudum ama cvp yazamadım sporda yapamadım neyse inş yarın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…