- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.041
Arkadaşlarım ben yediklerimin hepsini utandığım için yazameycem galiba
sabah ideal bir kahvaltı arada elma,
öğle: 1 kase çorba, yoğurtlu ıspanak (450 kaloriymiş ikisi), yarım dilim normal ekmek
ara: 3 ceviz
ara: 2 mandalina
akşam:1 kase yeşil mercimek, 5-6 çatal pırasa, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 muz
Bu arada suyu da tam hesaplayamadım ama 10 dk da bir tuvalete gidiyorumheralde baya içmişimdir :)
arkadaşlar ya ben çok mu yiyom yaaaa
tatlı ihtiyacım da başlıyo yine çook büyük irade lazım bana irade... irade... irade...
bu arada dün akşam bol kıymalı karnıyarık yedim.pilavda vardı ama yemedim. ama onun yerine bol salata tükettim. bu arada patlıcanlar yağsız fırında közlenmişti
Günaydın takımcııımmmmMutlu bir gün diliyorum, ve de kaçamaksızzz
Dünkü menümü tamamlayayım:
Sabah: 1 kase nesfit
Ara: 2 dilim etimek
Öğle: 1 kase çorba, 1 bardak ayran, 1 tabak zeytinyağlı kereviz
Ara: 1 kupa çabuk çorba, 150 gram yoğurt
Akşam: 1 kase çorba, 60 gram tavuk, 3 incir
Sabah da evden çıkmadan 2 incir yedim. Şimdi de yarım dilim etimek ve domates salatalık ile kahvaltı yapıyorum. Peynirim bitmiş ofiste, çok acıkırsam biraz süt içeceğim daha sonra..
Akşam:
saolasın arkadaşım evet arada bi değişiklik güzel oluyo dediğin gibi:26:
keşke canım ya ben de öyle zayıflasam :) 2 ay olacak nerdeyse spora başlayalı ama daha 4 kilo olmadı tam. ben zor kilo veriyorum bi de yediklerimi çok azaltamıyorum ondan da oluyo. bugün gidemedim spora yorgunluktan. Artık nasip yarına ama biliyorum işin sırrı az yemekte ve orta seviye çalışmakta. sen spor yapabiliyo musun yada yürüyüş?
bence çok yemiyorsun. zaten öyle yemeden diyet yapılmaz. zaten yavaş yavaş midenin kapasitesi de küçülecek. canın istese de zaten fazla yemek yiyemeyeceksin.arkadaşım bence umutsuzluğa kapılma. bu iş sabır işi.hızlı bir şekilde zaten kg verme. yavaş olsun, kalıcı olsun.bence kendine haksızlık yapma.bak bir geriye ne kadar yol katettin. hepimizin ara ara tatlı krizleri tutuyor, olacak o kadar hepimiz yaşıyoruzsabırlı ol ve hareketsiz kalmamaya dikkat et.:81: bu yolun sonu çok iyi olacak merak etme shellyciğim
shellycim ben 4 - 5 dilim salam birazda peynir yiyorum canım çok değil yani zaten protein oldukları için tok tutuyorlar ne tatlı isteği nede acıkma olmuyor canım . hiç ekmek yemiyorum çünkü ekmekteki karbonhidrat miktarı günlük almam gereken kh miktarının büyük bir bölümünü kapsıyor bende bu şekilde yiyorum ki hem tok olayım hemde ekmekten alacağım fazla şeker ve kh olmaın diye . iş yerinde yoğurt yemem daha kolay olduğu için 500 gr lık yoğurt alıyorum . 250 gr gün içinde doymamı sağlıyor. istersem ara yaparım tabi önemliolan kh miktarını en fazla 50 olarak günlük ayarlamam ama benim vaktim olmuyor öğle yemeği bile bazen yiyemiyorum ara yapmak benim için lüks oluyor maleef canım . dediğim gibi canım bunlarla ayakta durabiliyorum çünkü protein oldukları için acıkmamı engelliyor . tatlı isteğini kesiyor şu varki garanti kilo vermek şekeri tamamen kesmekten geçiyor . evet bazen çok az yiyorm ve acıkmıyorum ama zaten yapmak istediğim kilo vermenin yanında büyük olan midemi küçültmek canım benim öylede bir ssorunum var çünkü şiş olarak görmek istemiyorum artık midemi .canım sen bu salam ve peyniri ne kadar yiyiosun? yanında hiç ekmek yok mu? bütün öğleyi yoğurtla mı geçiştiriyosun? araların yok mu? bunlarla ayakta kalmak çok zor değil mi? ben mi aşırı yiyorum dicem ama bu kadarcık yemek de çok az gibi geliyo.
günaydın kızlar
sabah nesfitle kahvaltımı yaptım
akşam da bi güzel kuru pilav yedim ama abartmadan
az bişey yemesem bi yerim şişerdi
afiyet olsun canım arada yapmak lazım tabi bende dün akşam istediğim sevdiğim yemeği yedim dikkat ettim kh değerine uygndu ama biraz pişman olsamda mutlu oldum hem de çok
benimde canım acayip tatlı istiyo kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?