Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese iyi akşamlarr
akşam 1 tabak z.yağlı limonlu brokoli salatası
1 kase pul biberli yoğurt
ekmek yok

yemekten sonra 45 dk 4.9 km hız ile yürüyüş ve 10 dk titreşimli kemer kullandım

şimdi de 2 kivi dilimledim onu yiyorum

ayrıca bugün netten uzay yürüyüşü aleti sipariş ettim kızlaaaar

takyoncum sen iyi ol şimdi önemli olan o canım, o kilolar gider, belki vücudun su tutmuştur, bişi yememişsin zaten hergün böyleysen muhtemelen vücudun ödem yapmıştır, ilacı bırakınca gider inşallah hepsi

herkese iyi akşamlarr
akşam 1 tabak z.yağlı limonlu brokoli salatası
1 kase pul biberli yoğurt
ekmek yok

yemekten sonra 45 dk 4.9 km hız ile yürüyüş ve 10 dk titreşimli kemer kullandım

şimdi de 2 kivi dilimledim onu yiyorum

ayrıca bugün netten uzay yürüyüşü aleti sipariş ettim kızlaaaar

takyoncum sen iyi ol şimdi önemli olan o canım, o kilolar gider, belki vücudun su tutmuştur, bişi yememişsin zaten hergün böyleysen muhtemelen vücudun ödem yapmıştır, ilacı bırakınca gider inşallah hepsi

İyi geceler, herkes güzel bir gün geçirmiştir umarım, menüler yine çok güzel. Takyoncum senin ayakta durman, sağlıklı olman önemli, yediklerin zaten son derece az, belli ki bu ilaçları bıraktığın zaman o bikaç kilo da gidecek. İleride daha iyi anlayacaksın, henüz çok erken hemen toparlanıp diyet moduna girmen için, sen gayet azimli ve başarılısın bu konuda. Aslolan senin iyi olman canım

Gün içinde giremiyorum arkadaşlar ne yazık ki,

Eve geldikten sonra hazırlanıp spora gidiyorum gelince duş vs yemek derken zaman geçiyo.

Geç kahvaltı yapmıştım, 1 gibi tarçınlı yoğurt ve bir mandalina yedim.

Ara: 1 avuç fındık

ara: yarım bazlama (avuç içi kadar)

akşam: 100 gr ciğer , salata.

ara: çeyrek ayva, 1 sütlü nescafe.

Biliyorum sizinkilere göre kilo alma diyeti gibi ama azaltıcam ya ben de başarıcam

İyi geceler, herkes güzel bir gün geçirmiştir umarım, menüler yine çok güzel. Takyoncum senin ayakta durman, sağlıklı olman önemli, yediklerin zaten son derece az, belli ki bu ilaçları bıraktığın zaman o bikaç kilo da gidecek. İleride daha iyi anlayacaksın, henüz çok erken hemen toparlanıp diyet moduna girmen için, sen gayet azimli ve başarılısın bu konuda. Aslolan senin iyi olman canım

Gün içinde giremiyorum arkadaşlar ne yazık ki,

Eve geldikten sonra hazırlanıp spora gidiyorum gelince duş vs yemek derken zaman geçiyo.

Geç kahvaltı yapmıştım, 1 gibi tarçınlı yoğurt ve bir mandalina yedim.

Ara: 1 avuç fındık

ara: yarım bazlama (avuç içi kadar)

akşam: 100 gr ciğer , salata.

ara: çeyrek ayva, 1 sütlü nescafe.

Biliyorum sizinkilere göre kilo alma diyeti gibi ama azaltıcam ya ben de başarıcam

canım uzay yürüyüşü dediğin eliptik bisiklet gbi bişey mi?

canım uzay yürüyüşü dediğin eliptik bisiklet gbi bişey mi?

Yok canım ikisi farklı aletler

bu arada günaydın sevgili takımım
sabah 1 kase nesfit kırmızı meyveli yedim tarçın da koydum içine
arkasından da 1 tutam maydanoz yedim
şimdi de 1 bardak 5i1 yerde içiyorum
tabi aç karna 2 bardak da su içmiştim

günaydın canım takımım sizleri çok özledim . ben sabah 4 dilim salam birde küçük üçgen peynir yedim . yarım litrede su içtim birazdan bir nescafe içmeyi planlıyorum akşama kadar 2 lt suyum var içmem gereken çok şükür bu hafta iyi gitti günde 2 lt içtim su yarını sabırsızlıkla bekliyorum acaba verdimmi kilo diye . akşam evde herkez birer kase aşure yedi ben dayandım ve yemedim . tabi diyete ara verdiğimde aşurede yapmayı planlıyoruz o zamana sakladım kendimi inşallah en yakın zamanda sağlıkla 85 olurumda zevkle tüm özlediklerimden azar azar yerim . aşureyi çok yiyebilirim ama neyse hepinizi çok öpüyorum geçmişe bakayım biraz neler olmuş tekrar yazarım görüşmek üzere .

ben de turtaya bayılırım. acaba ayda bir kendimizi ödüllendirsek mi??? ferihann acaba arkadaşlarla böyle bir şey yapsak nasıl olur?:26::26:

canım olabilir tabiki ayda bir çok sevdiğimiz bir şeyi yapıp yiyelim mesela hem daha azimli oluyor insan yada belli bir kilo koyalım şu kadar zamanda bu kiloya inersem şu ödülü vereceğim kendime diye ben şuanda öyle yapıyorum eğer bu ay sonuna kadar 85 olursam yılbaşında bir gece istediğim şekilde yiyeceğim herşeyden tabi çok fazla abartıp midemi yormadan ama kısmadanda herşeyden tadıcam . sonraki ay belli bir kiloya düştüğmde yine aynı şekilde ödüllendiricem kendimi bence hep birliktede yapılabilir . güzel bir kilo verme yöntemidir diye düşünüyorum .

canım benim sen kendine iyi bak kilo alınırda verilirde önemli değil sen hayırlısıyla toparlan şu zor günleri atlat kendine dikkat et hepsi zamanla olur . unutma sende bir annesin ve güçlü olmak durumundasın bizlerde elimizden geldiği kadar yanındayız çok öpüyorum canım .

sabah 1,5 dilim kepek ekmeği
1 k.k light beyaz peynir
1 çay kaşığı salça ve reçel
domates,salatalık
2 fincan çay

canım sen bunları boşver. kendini toparlamaya bak. önemli olan sensin.

ben de bu isteğimi yeni yıla saklayayım ferihannn

herkese bu arada günaydın. arkadaşlar sabah kahvaltı da 1 yumurta 1 kk peynir çok az miktarda yarım porsiyon diyebilirim fırında patates közlemesi. şimdide yeşil çayımı içiyorum. öğlen dışarıda işim olduğu için yemeğe gidemeyeceğim. işyerine döndükten sonra yoğurt ve meyve yiyeceğim

slm arkadaşlar herkese günaydınnnn geç kahvaltımı yaptım 2 dilim ekmek arası domates çok az peynir şimdide sporumu yapcam akşamda tavuk sote pişirmeyi planlıyorum bol salata ile eee eşim geceden geldiği için şu an yatıyo temizliğimi akşam yapcam umarım birazda olsa kalori yakarım çünki bu gün gerçekten iyi bi temizlik yapmam şart

merhabalar kızlar
öğle kahvaltımı yaptım :)
3 dilim kepek ekmek, çok bayattı, 1 dilimini tahin pekmezle yedim
1 kk b. light peynir
1 yumurtadan omlet
2 çay kaşığı bal
5 tane kızarmış patates, eşim yiyodu, dayanamadım, çok güzel kızartmışım çıtır çıtır, yedim
salatalık

kızlar ben inceldiğimi hissediyorum, bunu eşim de söylüyo ayrıca bugün giydiğim pantalon normalde üstüme tam oturuyodu,ama bugün giydiğimde backlarımın arka kısmında ve kalça kısmında bolluk vardı, çok mutlu oldum
bunda yaptığım sporun da etkisi çok büyük tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…