- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.081
herkese iyi akşamlarr
akşam 1 tabak z.yağlı limonlu brokoli salatası
1 kase pul biberli yoğurt
ekmek yok
yemekten sonra 45 dk 4.9 km hız ile yürüyüş ve 10 dk titreşimli kemer kullandım
şimdi de 2 kivi dilimledim onu yiyorum
ayrıca bugün netten uzay yürüyüşü aleti sipariş ettim kızlaaaar
takyoncum sen iyi ol şimdi önemli olan o canım, o kilolar gider, belki vücudun su tutmuştur, bişi yememişsin zaten hergün böyleysen muhtemelen vücudun ödem yapmıştır, ilacı bırakınca gider inşallah hepsi
canım uzay yürüyüşü dediğin eliptik bisiklet gbi bişey mi?
ben de turtaya bayılırım. acaba ayda bir kendimizi ödüllendirsek mi??? ferihann acaba arkadaşlarla böyle bir şey yapsak nasıl olur?:26::26:
sağol ebrehecim zaten onu düşünecek durumda değilim Allah razı olsun arkadaşım iyiki varsınız bütün kızlar verdiğiniz destekler için çok teşekkür edrim benim için sanal ortam dan ziyade gerçek dostlarım gibisiniz sizleri görünce konuşunca çok rahatlıyorum Allah hepinizden razı olsun
herkese iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar ben iyi olmaya çalışıyorum ama içtiğim ilaçlar çok kilo aldırıyor hiçbişey yememe rağman 3 kilo almışım bakalım ilaçlar bittikten sonra veririm inşallah biraz geçmişe bakayım kim ne yapmış
ben de bu isteğimi yeni yıla saklayayım ferihannncanım olabilir tabiki ayda bir çok sevdiğimiz bir şeyi yapıp yiyelim mesela hem daha azimli oluyor insan yada belli bir kilo koyalım şu kadar zamanda bu kiloya inersem şu ödülü vereceğim kendime diye ben şuanda öyle yapıyorum eğer bu ay sonuna kadar 85 olursam yılbaşında bir gece istediğim şekilde yiyeceğim herşeyden tabi çok fazla abartıp midemi yormadan ama kısmadanda herşeyden tadıcam . sonraki ay belli bir kiloya düştüğmde yine aynı şekilde ödüllendiricem kendimi bence hep birliktede yapılabilir . güzel bir kilo verme yöntemidir diye düşünüyorum .
ben sanki fazla yiyiyorum kızlar yaa,
bu hafta kilo verememiş olucam sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?