- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.021
merhaba arkadaşlar naşılınız iyiinizdir inşallah . ben iyiyim şabah salam ve peynir yedim öğle için yanımda yoğurt var 250 gr inşallah fırsat bulabilirssem ondan yiyeceğim . akşamada bakalım canım ne istersse . cumayı heyecanla bekliyorum merak ediyorum kilo verdimmi diye inşallah hepimiz kilo vermişizdir ve mutlu oluruz herkezi öpüyorum geçmişe bakayımdünden beri ne kaçırmışım tekrar yazarım .
merhaba arkadaşlar. öğle yemeğinde taze fasülye az miktarda pilav ve salata yedim. öğlen de 1 saat tempolu yürüyüş yaptık arkadaşlarla.daha yeni geldim türk kahvemi yudumluyorum.beni uzun zamandır görmeyen arkadaşlar çok iyi göründüğümü kg verdiğimi söylüyorlar. benim de çok hoşuma gidiyor eee kadınlar iltifattan çok hoşlanırlar ama kg den çok vücudumun sıkılaştığını hissediyorum. 3 doğumdan sonra anca toparlanıyoruz. bundan sonrasıda iyi gider inşallah.bu diyet miyet değil, artık bir yaşam tarzı olmalı. ne mutlu kızlar hadi bakalım kaliteli hayat yaşamaya ne dersiniz???
ebrehecim sen niye ekmek yemiyosun ?
tekrar hoşbulduk takyoncum
maşallah oku oku bitiremedim dünden beri çok güzel ve hızlı paylaşımlar olmuş
ben de yeniden başladım beslenme düzenimi değiştirmeye
spor yapamıyorum şimdilik ne yazık ki
niye yemiyor mu? şişko olmamak için:))
arkadaşlar öğle yemeği olarak getirdiğim 250 gr yoğurdumu yedim 12 kh . sabahtan beri toplamda 14 kh almışım . yalnız benim çok sevdiğim bir ablam var arada bana iş yerine pastalar börekler yapar getirir yemezsem kırılır 3 haftadır yemiyorum ve yeni yılın ilk pazartesi diyete başlamadan ne getirirsen yiyeceğim diye söz vererek yemiyorum . bugün aşure ayı olduğu için aşure getirmiş . berekettir tat bari dedi küçük bir tatlı kaşığı yedim ama o kadar pişmanım ki benim yaptığım diyet çok hassas gram şeker yememeliydim . ve çok pişmanım gerçi çok şekerli değildi diye kendimi avutsamda inşallah cumaya bir kötü yansıma olmaz . dua edin bana inşallah kilo vermemde kötü etkii olmaz .
niye yemiyor mu? şişko olmamak için:))
arkadaşlar öğle yemeği olarak getirdiğim 250 gr yoğurdumu yedim 12 kh . sabahtan beri toplamda 14 kh almışım . yalnız benim çok sevdiğim bir ablam var arada bana iş yerine pastalar börekler yapar getirir yemezsem kırılır 3 haftadır yemiyorum ve yeni yılın ilk pazartesi diyete başlamadan ne getirirsen yiyeceğim diye söz vererek yemiyorum . bugün aşure ayı olduğu için aşure getirmiş . berekettir tat bari dedi küçük bir tatlı kaşığı yedim ama o kadar pişmanım ki benim yaptığım diyet çok hassas gram şeker yememeliydim . ve çok pişmanım gerçi çok şekerli değildi diye kendimi avutsamda inşallah cumaya bir kötü yansıma olmaz . dua edin bana inşallah kilo vermemde kötü etkii olmaz .
eee değişiklik yapmak şart. insanı motive ediyor. güle güle kullan yeni saçını arkadaşım.
kızlar merhaba
bugün yoğunluktan giremedim
sabah 2 dilim cavdar ekmeği ve beyaz peynir açık
çayla kahvaltımı yaptım
öğlen tonbalıklı bi salata
aralrda yeşilçay içmeye çalıştım yarsını içemeden
döktüm o ayrı
akşama da kurufasulye pilav var
kimse bana mani olmasın yicem
normalde hiç sevmem ama günlerdir aşeren hatunlar gibiyim
akşamdan ısladım ve pişmek üzere
az birazcık yesem zararı olmaz herhalde
shelly günaydın canım, vücudunu bu kadar yorgun düşürme, benim dediğimi de dikkate al bence
ben yazın evlendim, düğünden önce zayıflamak ve sıkılaşmak için hergün hızlı tempoda yürüyodum bantta ama çok yoruluyodum
sana söylediğimi öğrenince düşündüm ve onun daha doğru olduğuna karar verdim, sebebi de şu, ben iki sene önce babamla 1 ay falan dışarıda yürüyüş yapmıştım, şu belediyenin koyduğu parklar var ya orda işte, her gün yürümememize ve yürüdüğümüzde de makine olmadığımız için sürekli aynı tempoda yürüyemememize rağmen 1 ayda 4 kilo vermiş ve acaip incelmiştim, şimdi içine giremedieğim pantalonlarım o zaman fermuarını açmadan üzerimden çıkıyodu
merhaba arkadaşlar naşılınız iyiinizdir inşallah . ben iyiyim şabah salam ve peynir yedim öğle için yanımda yoğurt var 250 gr inşallah fırsat bulabilirssem ondan yiyeceğim . akşamada bakalım canım ne istersse . cumayı heyecanla bekliyorum merak ediyorum kilo verdimmi diye inşallah hepimiz kilo vermişizdir ve mutlu oluruz herkezi öpüyorum geçmişe bakayımdünden beri ne kaçırmışım tekrar yazarım .
slm kızlar herkese iyi akşamlar herkes iyimi hemen bugünki menümü yazayım
sabah:1 tane mücver yanında 1 br şekersiz çy
öğle:3 kaşık tavuk pilav yrm br meyveli gazoz
ara yeşilçy 1 elma
ara 1 saat tempolu yürüyüş
akşam 1 dilim etliekmek bol salata umarım abartmamışımdır akşamda misafirliğe gitcez ama çay dan başka bişey içmiycem eeeee şekersiz olunca sıfır kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?