- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.101
kızlar ben inceldiğimi hissediyorum, bunu eşim de söylüyo ayrıca bugün giydiğim pantalon normalde üstüme tam oturuyodu,ama bugün giydiğimde backlarımın arka kısmında ve kalça kısmında bolluk vardı, çok mutlu oldum
bunda yaptığım sporun da etkisi çok büyük tabiki
Merhaba arkadaşlar, sabahtan beri giremedim.. Bugün canım çok sıkkın, akşam yemeği fazla kaçırdım(
Akşama kadar çok iyiydi aslında, eve gidince 3-4 tane incir yedim - tam kalori bombası. 1 haşlanmış yumurta, çok az da peynir yiyip sofradan kalkıyodum ki annem sıcak kete getirdi (babannem yapmış ve 2-3 yıldır yemiyodum). 1 poğaça büyüklüğünde yedim. İçi tereyağıyla kavrulmuş un dolu değişik bir çörek bu arada. Akşam yediğime değdi diye orrtalıkta geziyordum ama şimdi pişmanım çünkü yarın cuma ve kendimi çok şiş hissediyorum.
Merhaba arkadaşlar, sabahtan beri giremedim.. Bugün canım çok sıkkın, akşam yemeği fazla kaçırdım(
Akşama kadar çok iyiydi aslında, eve gidince 3-4 tane incir yedim - tam kalori bombası. 1 haşlanmış yumurta, çok az da peynir yiyip sofradan kalkıyodum ki annem sıcak kete getirdi (babannem yapmış ve 2-3 yıldır yemiyodum). 1 poğaça büyüklüğünde yedim. İçi tereyağıyla kavrulmuş un dolu değişik bir çörek bu arada. Akşam yediğime değdi diye orrtalıkta geziyordum ama şimdi pişmanım çünkü yarın cuma ve kendimi çok şiş hissediyorum.
aynen canım sporun etkisi tartışılmaz tabiyki.Ne mutlu sana
teşekkür ederim canım, darısı hepimizin başına :)
ebrehecim,birazda psikolojik olobilir şuan ki durumun.Moralini bozma
Öğlen mönümü yazıyım;
1 kase tarhana çorbası
4 ç.k kıymalı patlıcan yemeği
bol salata
2 dilim ekmek
ara:1 fincan yeşil çay (şuan içiyorum)
*Öğlen fazla kaçırdığım için arada canım başka bişey istemedi
akşamada az yemeğe çalışıcam dengelemem için
begümcüm afiyet olusn da bunun neresi fazla anlamadım ben :)
Öğlen mönümü yazıyım;
1 kase tarhana çorbası
4 ç.k kıymalı patlıcan yemeği
bol salata
2 dilim ekmek
ara:1 fincan yeşil çay (şuan içiyorum)
*Öğlen fazla kaçırdığım için arada canım başka bişey istemedi
akşamada az yemeğe çalışıcam dengelemem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?