Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar, sabahtan beri giremedim.. Bugün canım çok sıkkın, akşam yemeği fazla kaçırdım (

Akşama kadar çok iyiydi aslında, eve gidince 3-4 tane incir yedim - tam kalori bombası. 1 haşlanmış yumurta, çok az da peynir yiyip sofradan kalkıyodum ki annem sıcak kete getirdi (babannem yapmış ve 2-3 yıldır yemiyodum). 1 poğaça büyüklüğünde yedim. İçi tereyağıyla kavrulmuş un dolu değişik bir çörek bu arada. Akşam yediğime değdi diye orrtalıkta geziyordum ama şimdi pişmanım çünkü yarın cuma ve kendimi çok şiş hissediyorum.

aynen canım sporun etkisi tartışılmaz tabiyki.Ne mutlu sana

ebrehecim,birazda psikolojik olobilir şuan ki durumun.Moralini bozma

canım keteye bayılırım ben de, annem çok güzel yapar ama zayıflama sırasında yenilecek bişi değil malesef, bol su iç bari de şişliğin geçer belki

aynen canım sporun etkisi tartışılmaz tabiyki.Ne mutlu sana

teşekkür ederim canım, darısı hepimizin başına :)

ebrehecim,birazda psikolojik olobilir şuan ki durumun.Moralini bozma

Öğlen mönümü yazıyım;

1 kase tarhana çorbası
4 ç.k kıymalı patlıcan yemeği
bol salata
2 dilim ekmek

ara:1 fincan yeşil çay (şuan içiyorum)

*Öğlen fazla kaçırdığım için arada canım başka bişey istemedi
akşamada az yemeğe çalışıcam dengelemem için

Son düzenleme:

begümcüm afiyet olusn da bunun neresi fazla anlamadım ben :)

begümcüm afiyet olusn da bunun neresi fazla anlamadım ben :)

canım ben normalde öğlenleri sadece 4 ç.k zeytinyağlı yemek 1 dilimde ekmek yiyiyorum.Bu sefef 2 dilim ekmek bide çorba içinde fazla olsu.bide şuan epey tok hisediyorum kendimi.Bünyem alışmış herhelde o kadar yemeğe,bunları yiyince epey doymuşum,o yüzden fazla geldi bana

selamlar sevgili takımım :)))
yemekten şimdi kalktım :)
4 yk et sote
3 yk pilav
salata, ekmek yok

bugün spor yapmadım kızlar, dinlenme günüm bugün
yarına artık, bi gün yapıp bi gün dinleniyorum kızlar ve faydasını da görmeye başladım

kimseler gelmemiş. arkadaşlar daha kahvaltı yapmadım. henüz canım istemiyor. acaba bunalıma mı girdim:94:

herkese günaydın
sabah 1 bardak maydanoz suyu içtim, arkasından da 5yt nesfitin içine küçük bi elma doğradım ve tarçın ekledim, güzel oldu
az önce de 5i1yerdemi içtim kızlar

bu sabah 62 kg geldim, 1 kg daha gitmiş

şimdi elma yiyorum ve sabahtan beri 1 lt su içtim
içemeyen varsa hadi bi bardak içsin şimdi :)))

Günaydın kızlar,

Dün geç geldim eve ve gece siteye girilmiyordu. Bu sabah açıldı şükür.

Kilom 71,5

Geçen haftaya göre sadece 200 gr gitmiş gibi görünüyor ama bugün adetimin ilk günü yani berbat şiş durumdayım. Buna rağmen böyle 200 gr azalmış görünüyorum.

Kahvaltımı her zamankinden bir dilik kepek ekmeği, 1 kk light peynir, 3 zeytin, domates, 1 yumurtayla yaptım içim rahat yani :)

Ara için yanıma hiç bişey almadığım için şekersiz çay içiyorum (bi de şekerli mi olsaydı)

Öğle yemeğinde ne çıkarsa artık bakıcam .

Malesef dün bi sürü kaçamağım oldu bunun sebebi de stresli ve zor bir gün geçirmemdi. Ama bunu hafta sonu telafi edicem inşallah. Bana "pazar kahvaltısı" bile yok bu hafta. Hafta içi kahvaltısı olcak

canım bence de fazla değil, sadece ekmek tek dilim olabilirmiş. onun dışında gayet iyi hatta şu çay kaşığı olayı benim için hayal edilmesi imkansız bir olay tebrikler valla.

slm arkadaşlar umarım geç kalmamışımdır bu hafta kilom 56. 2 çıktı yani sadace 300 gr gitmiş napalım sağlık olsun şu spor işine sıkı sarılmam lazım:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…