Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

13 .TAKIM 184. ETAP

Ad1 ( 57.0 / 56.9 / 0.1 / 0.18 %)
dombili85 ( 70.3 / 69.0 / 1.3 / 1.85 %)
ela26yeni ( 60.8 / 60.0 / 0.8 / 1.32%)
eski bir masal ( 58.0 / 59.0 / -1.0 / -1.72 %)
fiyuce ( 68.8 / 66.9 / 1.9 / 2.76 %)
melankoli_84 (72.3 / 82.5 / -10.2 / -14.11 %) (eski üye geri döndü. 127.etapta ayrılmıştı.)
neyneyse ( 72.3 / 71.2 / 1.1 / 1.52%)
nihan86 ( 58.1 / 58.0 / 0.1 / 0.17 %)
nur_84 ( 64.4 / 64.5 / -0.1 / -0.16 %)
reyhantuana ( 61.0 / 61.0 / 0.0 / 0.00 %)
seda__ ( 84.6 / 84.6 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 727.6 / 733.6 / -6.00 / -0.82 %)
takyonum listeyi yeniledim hayatım. sedanın kilosu aynı ama yazarken el yanlışlığı yapmışım canım. birde elanın kilosunuda değiştirdim ben onuda dikkate alırsan sevinirim canım.

bugün öğleyn yediklerimi yazayım hemenceçcik

1 kase çorba
3 yk et sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ayrıca 2 bardak 5i1 yerde, 1 bardak nane-limon-yeşil çay karışımı ve 2.5 lt su içtim kızlar şimdiye kadar :)))
ha bide 1 saat önce 1 elma yedim

Son düzenleme:
esw cim menün güzel canım hafif ve tok tutucu şeyle ryiyorsun

bu arada 5. olmuşuz kızlar inşallah haftaya gireriz dereceye

kızlar iyi akşamlar. bir cuma daha gitti. bu arada ferihan bu hafta da güzel vermişsin canım, nazar değmesin biz sıralama da sonuncu olmuşuz ama olsun, sizleri tebrik ediyorum kızlar.

kızlar iyi akşamlar. bir cuma daha gitti. bu arada ferihan bu hafta da güzel vermişsin canım, nazar değmesin biz sıralama da sonuncu olmuşuz ama olsun, sizleri tebrik ediyorum kızlar.

hoşgeldin rabiacım evet ferihan maşallah bi başladı çok iyi gidiyor :) teşekkür ederiz canım...üzülmeyin arada oluyor böyle duraklamalar inşallah tez zamanda toparlanırsınız canım iyi akşamlar..

ya kızlar bu isimlerimizin altında yazan menekşe lilyum papatya gibi sözler ne demek oluyor yani kademe kademe değişiyor nie değişiyor

Arkadaşlar üzülmeyin 4. lüğü sadece 300 gramla kaçırmışız, o da benim yüzümden bütün suçu ben üstleniyorum. Adet dönemi diye yedikçe yedim kendimi tutamadım ondan oldu

ideal bir kahvaltı ve öğle yemeğinden sonra arada bir avuç fındık, akşam yemeğinde; 5 çatal bulgur pilavı, brokoli salatası ve cacık yedim. ama sonrasında tatlı krizim tuttu ve kendimi saralle kavanozunda buldum, işte bunu çay kaşığıyla yedim ama biliyorum çok kötü ettim.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar gün geçmiyorki forumda değişiklik oluyor . meşaj butonu kayıp şimdide hep böylemi olacak acaba takıma ulaşmak amaç ama neyşe naılınız iyiinizdir inşallah ben iyiyiym bu şabah 250 gr yoğurdumu yedim öğleye kadar çalışıyorum iştanbulda hava çok şoğuk kar geliyor neyşe tekrar yazarım geçmişe bakayım birazcık hepinizi öpüyorum şağlıcakla kalın .

takyoncum ellerine şağlık canım ne zahmetlerle hazırlıyorun lişteleri . teşekkür ederim canım bende aşumancığımın ve şenin yüzünü kara çıkarmayıp zayıflayıp çıtır gelin olucam inşallah .zaten düğünüm büyük ihtimalle merşinde olacak eee gelirşin o zaman düğüne karşılıklı oynarız çıtır çıtır çok çok öpüyorum güzel gönüllü arkadaşım .

canım ya ben de çay kaşığıyla yiyerek zayfılıyosun ne güzel deyip duruyodum hatta diyodum ben de yapsam keşke diye. iyi ki denememişim belki biraz erirdim ne dersin

ilahi shelly valla güldüm çok :)

sonunda çay kaşığıyla yedin yani :))

kızlar bende dün akşam

1 kase domates çorbası
4 çorba kaşığı barbunya
2 çorba kaşığı pilav (kaşık ölçülerini açık açık yazıyorum bi yanlışlığa sebebiyet vermesin diye :) )

ara öğün olarakta yarım dilim portakallı kek (kendim yaptım mis gibi koktu),bir fincan ballı ıhlamur

bugünki mönüm de;

sabah:1,5 dilim kepek ekmeği,üzerine sürme light peynir
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 çay kaşığı şokella
2 fincan çay

arkadaşlar listeyi hazırlamaya gidiyorum adigenissecim üzgünüm canım diskalifiye edildin

canım takımım herkese merhaba önümüzdeki haftalar da izinli olarak ayrılmak istiyorum. oğlumun hastane takipleri başlıyor. krkulacak bir şey yok. tedavimiz bitti ama kan tahlilleri, tomografiler ve aşıları sil baştan tekrar yapılacak. ben bu tempoda muhtemelen fazla fırsatım olmaz.çünkü iş ve hastane ev arası biraz yoğun geçecek sizlerden inan ki ayrılmak zor. sanki hayatımda birşeyler eksilecek gibi. ama ara ara tekrar sizlere fırsat buldukça merhaba derim. ben sizi unutmayacağım. işlerimi yoluna koyduktan sonra beni inşallah tekrar aranıza alırsınız. hepinizi çok öpüyorumAllaha emanet olun. her fırsatta sizleri yakından takip edeceğim.şimdilik hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…