- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.141
ya kızlar ben bu listelerin ve birincilerin nerede açıklandığını bulamadım :76:
kızlar iyi akşamlar. bir cuma daha gitti. bu arada ferihan bu hafta da güzel vermişsin canım, nazar değmesinbiz sıralama da sonuncu olmuşuz ama olsun, sizleri tebrik ediyorum kızlar.
Çay kaşığı olurmu kız çorba kaşığı o :) ilahi shelly sabah sabah güldürdün beni
adigenisse ve ferihan da bildirim yapınca listeyi hazırlıyacam kızlar bu arada nasılsınız shelly güldürdün beni yaa çay kaşığı ha :)))
asumancım ilk defa hazırldığım liste tamamen doğru çıktı bu bir ilk :)))
çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum bencede ferihan çok iyi gidiyor uzun zamandır gayret ediyor kilo için bende onun vermesini istiyorum ee gelin olacakya çıtır gelinimiz olsun :)))
canım ya ben de çay kaşığıyla yiyerek zayfılıyosun ne güzel deyip duruyodum hatta diyodum ben de yapsam keşke diye. iyi ki denememişim belki biraz erirdim ne dersin
Arkadaşlar üzülmeyin 4. lüğü sadece 300 gramla kaçırmışız, o da benim yüzümden bütün suçu ben üstleniyorum. Adet dönemi diye yedikçe yedim kendimi tutamadım ondan oldu
ideal bir kahvaltı ve öğle yemeğinden sonra arada bir avuç fındık, akşam yemeğinde; 5 çatal bulgur pilavı, brokoli salatası ve cacık yedim. ama sonrasında tatlı krizim tuttu ve kendimi saralle kavanozunda buldum, işte bunu çay kaşığıyla yedim ama biliyorum çok kötü ettim.
arkadaşlar listeyi hazırlamaya gidiyorum adigenissecim üzgünüm canım diskalifiye edildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?