- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.121
canım bence de fazla değil, sadece ekmek tek dilim olabilirmiş. onun dışında gayet iyi hatta şu çay kaşığı olayı benim için hayal edilmesi imkansız bir olaytebrikler valla.
herkese günaydın arkadaşlar ben haftaya listeye dahil olurum izinliyim hala bildirimler tamamlanınca listemizi hazırlıyacam
selam canım nasılsın,valla seni burda görünce seviniyorum.Ne var ne yok nasıl gidiyo ?
herkese günaydın arkadaşlar ben haftaya listeye dahil olurum izinliyim hala bildirimler tamamlanınca listemizi hazırlıyacam
slm arkadaşlar umarım geç kalmamışımdır bu hafta kilom 56. 2 çıktı yani sadace 300 gr gitmiş napalım sağlık olsun şu spor işine sıkı sarılmam lazım:84::84:
teşekkür ederim esw cim bende sizleri özledim ya bu gün net ne kadar kötü yarım saattir yazmaya çalışıyorum birde altta ki hızlı cevap bölümü yok bende sizlerde varmı ??
arkadaşlar listeyi hazırlamaya gidiyorum adigenissecim üzgünüm canım diskalifiye edildin
kolay gelsin canım, inşallah yine hem takım olarak hem bireyselde dereceye girerriz
takyon canım listenizi kontrol ettim doğru hayatım paylaşıma verebilirsiniz.
bu arada canım ne zamandır uğrayamadım,inşallah herkes iyidir,sen nasılsın hayatım inşallah iyisindir.
ayrıca dikkat ettiğim ferihanın kilosu 90 oldu kendisini çok tebrikediyorum dilerim 80 ide görür inşallah. hepimiz istediğimiz kilolara ulaşalım dilerim ama onun ulaşmasını daha çok istiyorum ne yalan söyliyim.
neyse buralarda olucam bende listemizi paylaşırım şimdi çok öpüyorum.
asumancım ilk defa hazırldığım liste tamamen doğru çıktı bu bir ilk :)))
çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum bencede ferihan çok iyi gidiyor uzun zamandır gayret ediyor kilo için bende onun vermesini istiyorum ee gelin olacakya çıtır gelinimiz olsun :)))
ilkler unutulmaz derler takyonum.:)) tebrik ediyorum hayatım seni. iyi olmanada ayrıca mutlu oldum canım,daim olsun inşallah.
ay bencede çıtır gelin olsun,çatır çatır çatlatsın milleti bakakalsınlar ağızları bir karış açık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?