- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.181
canım takımım herkese merhabaönümüzdeki haftalar da izinli olarak ayrılmak istiyorum. oğlumun hastane takipleri başlıyor. krkulacak bir şey yok. tedavimiz bitti ama kan tahlilleri, tomografiler ve aşıları sil baştan tekrar yapılacak. ben bu tempoda muhtemelen fazla fırsatım olmaz.çünkü iş ve hastane ev arası biraz yoğun geçecek sizlerden inan ki ayrılmak zor. sanki hayatımda birşeyler eksilecek gibi. ama ara ara tekrar sizlere fırsat buldukça merhaba derim. ben sizi unutmayacağım. işlerimi yoluna koyduktan sonra beni inşallah tekrar aranıza alırsınız. hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun. her fırsatta sizleri yakından takip edeceğim.şimdilik hoşçakalın.
bu arada kilo bildirimini hangi gün yapıyorduk biz? unutmuşum
Herkese günaydın,
Diyete başladığımdan beri geçirdiğim en kötü hafta sonuydu. Hergün spora gitsem, akşam yemeği hiç yemesem cumaya anca dengelenir. Kilo bile veremem gibi geliyo.
Sabah; 1 yumurta, yarım dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin.
Ara: 5i bir arada içmeye çalıştım, birazını laptopa döktümpaylaşmaya karar verdim yediklerimi onunla.
Öğlen az yemek zorundayım, akşam mutlaka spora gitmek zorundayım. Bu hafta bana merhamet yok acıma yok :18: Allahım yoksa diyette son noktaya geldim mi? İrademi mi kaybettim diye düşünmeye başladım
canım takımım herkese merhabaönümüzdeki haftalar da izinli olarak ayrılmak istiyorum. oğlumun hastane takipleri başlıyor. krkulacak bir şey yok. tedavimiz bitti ama kan tahlilleri, tomografiler ve aşıları sil baştan tekrar yapılacak. ben bu tempoda muhtemelen fazla fırsatım olmaz.çünkü iş ve hastane ev arası biraz yoğun geçecek sizlerden inan ki ayrılmak zor. sanki hayatımda birşeyler eksilecek gibi. ama ara ara tekrar sizlere fırsat buldukça merhaba derim. ben sizi unutmayacağım. işlerimi yoluna koyduktan sonra beni inşallah tekrar aranıza alırsınız. hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun. her fırsatta sizleri yakından takip edeceğim.şimdilik hoşçakalın.
aklıma geldikçe hala gülüyorum sana Allah ta seni güldürsün İnşaAllah :))
shelly cim senin suçun olurmu hiç gayet iyi gidiyorsun canım diyecektim ki sarelleyi duydum tüm kararım değişti kesinlikle tek suçlu sensin :)))))))
ciddimisin sen aaaa neden mersinde oluyor ?evlendikten sonra burdamı oturacaksın ? mutlaka haberim olsun inşallah gelirim tabi arkadaşım :))
maşallah arkadaşım çok güzel menün bu arada bilgilendirmen çok güzel oldu okudunmu shelly cim çorba kaşığı :)))
merhaba katzi cim tabiki takımımızda yerimiz var gelebilirsin önce bize kendini biraz tanıtırmısın canım kuralları anlatmama gerek yok sanırım eski üye olduğun için biliyosundur hoşgeldin canım :)
senacım Rabbim şifa versin arkadaşım tamam izinli gösterecem seni inşallah en kısa zamanda gelirsin aramıza bizleride ihmal etme ama her zaman bekliyoruz canım
hoşbuldum ozamaaaan:)
eskişehirde öğrenciyim 22 yaşındayım. 2 sene önce takımla sporla ve diyetle birlikte 12 kilo vermiştim. ama bu sene psikolojik tedavi görmeye başlayınca kullandığım antidepresanlarla birlikte kilo aldım malesef. onları vermek istiyorum.. en azından nisan ayına kadar şöyle şekilli bi vücudum olsun yeniden.
hayatım bu aralar çok düzensiz neden bilmiyorum.. uyku düzenim filan mahvoldu.. sizlerin de desteğiyle hayata kaldığım yerden düzenli bir şekilde devam edeceğim.
boyum 160
kilom 60
hedefim 50
ayrıca sigarayı bırakıyorum hemen bugün:)
sevgili takımım merhabalar, öğle kahvaltımı yaptım da geldim :)
2 dilim light ekmek
4 yeşil biber
1 kkdan azıcık büyük light peynir
1 yumurtadan daha az yumurta
çilek reçelinden 2 çilek
1 çay kaşığı kadar bal
1 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez
3 yarım ceviz, 3 fındık
salatalık yedim
sanırım tatlı miktarı biraz fazla olmuş, yazarken gözüme çarptı benim de
hoşbulduk kızlar.
valla yarım saat sonra akşam yemeği yiyeceğim ama hiiç iştahım yok.. yediklerimi yazayım bir de. kahvaltıyı daha önce yazmıstım.
ara- 1 activia
öğle-2kaşık pilav+ıspanak yemeği+ yogurt+salatalık
ara-1 ısırımlık simit+ mandalina
akşam ne yerim bilmiyorum:26:
hoşbuldum ozamaaaan:)
eskişehirde öğrenciyim 22 yaşındayım. 2 sene önce takımla sporla ve diyetle birlikte 12 kilo vermiştim. ama bu sene psikolojik tedavi görmeye başlayınca kullandığım antidepresanlarla birlikte kilo aldım malesef. onları vermek istiyorum.. en azından nisan ayına kadar şöyle şekilli bi vücudum olsun yeniden.
hayatım bu aralar çok düzensiz neden bilmiyorum.. uyku düzenim filan mahvoldu.. sizlerin de desteğiyle hayata kaldığım yerden düzenli bir şekilde devam edeceğim.
boyum 160
kilom 60
hedefim 50
ayrıca sigarayı bırakıyorum hemen bugün:)
karnın tokta olsa öğün atlama bence cnm
atçekencim merhabalar canım
herkes sana zayıflamışsın diyebilir, özellikle annene bakma sen, onlar zaten kiloyu daha çok seviyolar nedense :))
peki sen kiloları verdin ama sıkılaştın mı, yani bırakınca verdiklerini geri alma, bence en azından kendini korumaya al, dikat et, sonra hepsi geri gelmesin canım verdiğin kiloların
bu arada ben de bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 kase nesfit
ara 3 yarım ceviz 3 fındık
öğleyi yazmıştım zaten
ara 1 elma
akşam da 1.5 saat önce eşimin et yemeğinden 3 lokma aldım beyaz ekmekle, çok ısrar etti
şimdi de 3 yk bezelye, 4 yk pul biberli yoğurt ve salatamı yedim,ekmek ve pilav yemedim eşimle beyaz ekmek yediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?