Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım allah sana sabır ve güç kuvvet versin.Tekrar tekrar geçmiş olsun.Kendine iyi bak en kısa sürede görüşmek üzere seni bekliyoruz

bu arada kilo bildirimini hangi gün yapıyorduk biz? unutmuşum

hoşgeldin aramıza canım

hayırıdr shellycim ne yedim bu kadarda böle diyosun ?

bende sabah :
1,5 dilim bayat beyaz ekmek le
üzerine sürme light peynir
1 çay kaşık vişne reçeli
domates salatalık
2 fincan çay

arada:1 armut

birazdan da öğle yemeğine çıkıcam

Selam kızlar, öğle yemeğim 1 domates 1 salatalık ve bol tel peynir. Yemeğe gitmeye üşendim çok soğuk zaten. Öğleden sonra da simit yemeyi düşünüyorum çok canım istedi.

merhaba arkadaşlar naşılşınız iyiişinizdir inşallah . hepinize güzel ve bolkilo verilen bir hafta dilerim . haftaşonu hiç kaçamak yapmadım . gayet dozunda karbonhidrat dengemi iyi tuttum . ama canım çok şey iştedi hepşini erteledim . inşallah bu hafta kilo verebilirim . kendimi bugün biraz fazla şiş hişşediyorum . burada hava çok şoğuk belki kat kat giyindim ondandır ama yinede midem doğru dürüşt pek bişiy yemeşemde şiş gibi neyşe cumaya göreceğiz hep birlikte . herkezi çok öpüyorm geçmişe bakayım birazcık . tekrar yazarım görüşmek üzere canlarım .

senanazcım Allah şifa versin canım kolaylıklar versin. bizleri ihmal etme inşallah işlerin biran önce biter ve aramıza dönersin .

canım arkadaşım nişanlım mersinde yaşıyor düğün orada olacak ve büyük ihtimalle orada yaşayacağız . tabi belliolmaz nasip kısmet işi şimdilik planlar öyle görünüyor . muhakkak haber edicem düğün için canım . çok öpüyorum .

hoşgeldin katzi aramıza inşallah çok güzel kilolar verceğiz birlikte . daha önce çok iyi kilo vermişsin muhakkak yine yaparsın .

kızlar bende yemeğimi yiyip geldim;

öğlen:3 çorba kaşığı barbunya
1 kase tarhana çorbası (sıcak sıcak bu soğukta pek iyi oldu)
2 tane tavuk kanadı

sevgili takımım merhabalar, öğle kahvaltımı yaptım da geldim :)

2 dilim light ekmek
4 yeşil biber
1 kkdan azıcık büyük light peynir
1 yumurtadan daha az yumurta
çilek reçelinden 2 çilek
1 çay kaşığı kadar bal
1 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez
3 yarım ceviz, 3 fındık
salatalık yedim
sanırım tatlı miktarı biraz fazla olmuş, yazarken gözüme çarptı benim de

kızlar merhaba
bi kaç gündür internetimde sorun var
bu ara da yıllık iznimin kalan kısmını kullanmak
için izne çıktım
diyet iyi gidiyo şimdilik
sabah kepekli kaşarlı tost ve açık çay içtim
evdeyken geç kalktığım için öğle yemeği aramıyorum
1 elma yedim sadece

yazınca daha iyi anlaşılıyo dimi yediklerimiz canım

hoşbulduk kızlar.
valla yarım saat sonra akşam yemeği yiyeceğim ama hiiç iştahım yok.. yediklerimi yazayım bir de. kahvaltıyı daha önce yazmıstım.
ara- 1 activia
öğle-2kaşık pilav+ıspanak yemeği+ yogurt+salatalık
ara-1 ısırımlık simit+ mandalina
akşam ne yerim bilmiyorum:26:

birazdan çıkıyorum kızlar

ara olarak 1 fincan yeşil çay

4 tane kepekli bisküvi yedim

akşamada tavuğum var
tavuk ve patates yerim herhalde.
herkese iyi akşamlar,yarın görüşmek üzere

karnın tokta olsa öğün atlama bence cnm

slm kızlar 2 gündür giremiyorum yatılı misafirlerim vardı kusura bakmayın ancak gelebildim
menümü yazayım
sabah:karşı komşum kahvaltıya çağırdı orda yrm dilim börek 1 br şekersiz çay içtim yani öğleyle sabah bir
ara 1 portakal 1 mandalina
akşam:5 kaşık nohut 2 kaşık pilav bol salata
ya kızlar bu arada annemler geldi çok zayıflamışın diye moralimi bozdular biraz kilo al diyolar babamla ikisi eşimde böyle iyisin diyo komşularda bugün zayıflamışın ama sana yakışmış daha fazla verme dediler bana seninki hamilelikten dolayı pisikolojik öle oluyo diyolar çok zayıfmışım sonuçta ben kimsenin sözüne aldırış etmem ama iş anne ve eş olunca değişiyor:18::18::18 gerçi göbek felan hiç kalmadı ama ben 1 kilo daha vermek istiyorum ne dersiniz sizcede kendimi 9 ay kilolu ve şiş gördümden psikolojik olarak kilo verme isteği olabilirmi)

cnm aramıza HOŞ GELDİN:80::80::80:

atçekencim merhabalar canım
herkes sana zayıflamışsın diyebilir, özellikle annene bakma sen, onlar zaten kiloyu daha çok seviyolar nedense :))
peki sen kiloları verdin ama sıkılaştın mı, yani bırakınca verdiklerini geri alma, bence en azından kendini korumaya al, dikat et, sonra hepsi geri gelmesin canım verdiğin kiloların

bu arada ben de bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 kase nesfit
ara 3 yarım ceviz 3 fındık
öğleyi yazmıştım zaten
ara 1 elma
akşam da 1.5 saat önce eşimin et yemeğinden 3 lokma aldım beyaz ekmekle, çok ısrar etti
şimdi de 3 yk bezelye, 4 yk pul biberli yoğurt ve salatamı yedim,ekmek ve pilav yemedim eşimle beyaz ekmek yediğim için

cnm yorumun içn teşekkürler zaten sporumu ve diyetimi asla bırakmıcam formumu korucam ama hani zayıflamayayım diyorum haklısın canım anneler kiloyu seviyolar bu arada sıkılatım düşüncesindeyim hani sadece biraz karnım yumuşak oda sezeryandan ama onun içinde sıkılaştırıcı kullanıyorum etkisi oluyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…