Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım, Allah yardımcın olsun. Umarım oğlun hep sağlıklı olur. en kısa zamanda geri gelirsin inşallah. Arada uğra bizi ziyaret et. Takımını unutma

ben de güldüm kendime canım. Ne bileyim en kötü ihtimali düşünmem lazım demi ben de çay kaşığıdır diyodum :)
aklıma geldikçe hala gülüyorum sana Allah ta seni güldürsün İnşaAllah :))
shelly cim senin suçun olurmu hiç gayet iyi gidiyorsun canım diyecektim ki sarelleyi duydum tüm kararım değişti kesinlikle tek suçlu sensin :)))))))
ciddimisin sen aaaa neden mersinde oluyor ?evlendikten sonra burdamı oturacaksın ? mutlaka haberim olsun inşallah gelirim tabi arkadaşım :))
maşallah arkadaşım çok güzel menün bu arada bilgilendirmen çok güzel oldu okudunmu shelly cim çorba kaşığı :)))
merbahalar 2 sene önce bu takımdaydım yeniden beni de alır mısınız aranıza?
merhaba katzi cim tabiki takımımızda yerimiz var gelebilirsin önce bize kendini biraz tanıtırmısın canım kuralları anlatmama gerek yok sanırım eski üye olduğun için biliyosundur hoşgeldin canım :)
senacım Rabbim şifa versin arkadaşım tamam izinli gösterecem seni inşallah en kısa zamanda gelirsin aramıza bizleride ihmal etme ama her zaman bekliyoruz canım

hoşbuldum ozamaaaan:)
eskişehirde öğrenciyim 22 yaşındayım. 2 sene önce takımla sporla ve diyetle birlikte 12 kilo vermiştim. ama bu sene psikolojik tedavi görmeye başlayınca kullandığım antidepresanlarla birlikte kilo aldım malesef. onları vermek istiyorum.. en azından nisan ayına kadar şöyle şekilli bi vücudum olsun yeniden.
hayatım bu aralar çok düzensiz neden bilmiyorum.. uyku düzenim filan mahvoldu.. sizlerin de desteğiyle hayata kaldığım yerden düzenli bir şekilde devam edeceğim.
boyum 160
kilom 60
hedefim 50
ayrıca sigarayı bırakıyorum hemen bugün:)

günaydın canlarım. 8buçukta uyandım. az önce kahvaltı sofrasından kalktım. biraz üşütmüşüm sanırım. bir de regl olacağım.hafiften karın ağrısı çekiyorum. sınav haftam yaklaştı o nedenle tüm gün ders çalışacağım. pazara gidip meyve filan almam gerek. kütüphaneye giderim herhalde. kahvaltıda neler yediğimi yazayım..

sabah 09:00 kahvaltı
-1yumurta
-4yeşil zeytin
-1parça peynir
-salatalık
-şekersiz yaban mersini çayı.

biliyorum yumurta ve peynir sanki biraz fazla oldu ama çook yoğun bir gün beni bekliyor ve erken uyandım o nedenle.. bugünlük böyle oluversin artık.
sizlerin sayesinde yeniden düzene girecek hayatım yavaş yavaş.inanıyorum

günaydın sevgili takımım
ben de nesfitimle kahvaltımı yaptım yarım saat önce :))
ebrehecim sana da afiyet olsun canım
katzicim hoşgeldin aramıza, umarım herşey istediğin gibi olur, bi an önce kavuşursun eski kilona :)

katzi aramıza hoşgeldin. Kahvaltıda 1 katı haşlanmış yumurta ve 1 kk peynir kesinlikle fazla değil. Gayet sağlıklı ve ideal bir kahvaltı olmuş. Güzel bir gün diliyorum kolay gelsin.

günaydın nesfitçi :) senin ticker a kar mı yağmış? Değişik bir formattaydı sanki demi?

Son düzenleme:
günaydın nefitçi :) senin ticker a kar mı yağmış? Değişik bir formattaydı sanki demi?

günaydın canım
evet canım kalpler vardı ama havalar soğuyunca değiştirdim ben de :))
ya hergün nesfit yemek saılıklı değil belki ama napim kahvaltı hazırlamaktansa 15 dk daha uyumuayı tercih ediyorum :)))

sen nasılsın bu arada, yaptın mı kahvaltını
bide shellycim vücudum yavaş yavaş toparlanmaya başladı, spor da yapılyorum, yanlarım çıkmadı mesela bugün pantalonumdan, göbişim de pörtlemiyo
iki akşamdır evde leslie sansone yürüyüş programı yapıyorum, tvnin karşısında, çok eğlenceli ve bütün kasların çalışıyo canım, tavsiye ederim :)

katzi aramıza hoşgeldin. Kahvaltıda 1 katı haşlanmış yumurta ve 1 kk peynir kesinlikle fazla değil. Gayet sağlıklı ve ideal bir kahvaltı olmuş. Güzel bir gün diliyorum kolay gelsin.

aa sevindim o zaman. saol canım :84:

kızlar 1 saat yürüdüm bugun ama öyle koşar gibi bi yürüş değildi. pazara gittim filan. dönüşte de markete uğradım. uzun zamandır spor yapmıyordum bacaklarımın çalıştığını hissettim yemin ederim. az bişey de terledim. markette niveanın vucut sıkılaştırıcı kremleriyle birlikte 2 farklı dvd hediye ettiğinni gördüm. birisi esnetme gibi bişey sanırım diğeri de pilates dvd si. ben şimdilik pilates dvd sini aldım 22 tl. şöyle bir göz gezdirdim dvd ye ve hoşuma gitti faydalı olabilir. ayrıca top vs gibi şeylere de gerek yok. güzel bir program hazırlamışlar aklınızda bulunsun. krem de güzel kokuyor

Herkese günaydın,

Diyete başladığımdan beri geçirdiğim en kötü hafta sonuydu. Hergün spora gitsem, akşam yemeği hiç yemesem cumaya anca dengelenir. Kilo bile veremem gibi geliyo.

Sabah; 1 yumurta, yarım dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin.

Ara: 5i bir arada içmeye çalıştım, birazını laptopa döktüm paylaşmaya karar verdim yediklerimi onunla.

Öğlen az yemek zorundayım, akşam mutlaka spora gitmek zorundayım. Bu hafta bana merhamet yok acıma yok :18: Allahım yoksa diyette son noktaya geldim mi? İrademi mi kaybettim diye düşünmeye başladım

bu arada ara öğün olarak 3 fındık ve 7 kuru üzüm yedim kızlar
ayrıca hemen hemen 1 ltyi buldu sabahtan beri içtiğim su :)

Ne güzel sevindim senin adına. ama ben hafta sonu yediklerimi sayamam bile yoksa beni bi daha burda görmek istemezsiniz. Ben adet döneminde böyle bir göz kararması, aç gözlülük, aşırı yeme isteğiyle karşılaşıyorum ama bugünden itibaren telafi edicem son 2 günü. Leslie sansone dediğin uzay yürüyüşü mü canım? nasıl bişey baya kasları çalıştırdığını hissediyo musun?

Katzi kilo bildirimlerini cuma günü saat 12 ye kadar yapıyoruz.

Esw cim benim daha 250 ml olmuştur anca içtiğim su su konusunda daha çok gayret etmem lazım. bir de, geçen sene diyetisyene gitmiştim, 500 ml suyu yudum yudum 3 saatte bitirmemiz gerektiğini söylemişti.

canım sütle türk kahvesi yapsaydın, gerçekten tatlı iştahını kesiyor
ben artık tatlı istemiyorum mesela
dün akşam elimle kocişime 2 tane ayva tatlısı yedirdim, oyun oynuyodu pcde, ben yedirdim o yüzden :)) neyse, 1 çatal bile almadım. eskiden olsa dayanamazdım yerdim. türk kahvesini dene. gerçekten faydasını göreceksin
yok canım farklı. bi kadın bu, evde yürüyüş yaptırıyo, yaptırdığı hareketlerle yerinde saydığın halde 5 mile kadar yürüyüş yapmış gibi oluyosun, ben iki gündür 1 ve 2 millik videosunu yapıyorum, gerçekten güzel ve çok zevkli, nette adın ıyazıp aratırsan çıkar karşına siteler

bu arada ara öğün olarak 3 fındık ve 7 kuru üzüm yedim kızlar
ayrıca hemen hemen 1 ltyi buldu sabahtan beri içtiğim su :)

ben fındık yemeye başlayınca, bir avuç yiyorum öyle 3 tanede bırakmak ne mümkün

ben bu hafta kazanın dibine vurdum. en acımasız eleştirileri istiyorum duyduk duymadık demeyin. Acımayın bana yaw kızın bağırın yeme deyin

canım benimki de sabahtan beri, şişeden yudum yudum içiyorum ama kalktığımdan beri su içtiğim için bu saatte 1 ltyi buldu :)
bence sen de içmelisin, hem hafta sonu çok kaçamak yapmışsın anladığım kadarıyla, en azından su içerek yediklerinin vücudundan atılmasını sağlayabilirsin
hadi bi bardak iç şimdi canım :)

ilginçmiş, akşama internetten aratayım. Kahvenin falan asla kesemeyeceği oranda bir yeme isteği vardı ne yazık ki. Yani ben di,yet yapmadığım zamanlar bile böyle iştahım olmuyodu. Senin iradeni tebrik ederim, hem de zararlı tatlı değil, ayva meyve sonuçta ama yememişsin ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…