- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.161
merbahalar 2 sene önce bu takımdaydım yeniden beni de alır mısınız aranıza?
canım takımım herkese merhabaönümüzdeki haftalar da izinli olarak ayrılmak istiyorum. oğlumun hastane takipleri başlıyor. krkulacak bir şey yok. tedavimiz bitti ama kan tahlilleri, tomografiler ve aşıları sil baştan tekrar yapılacak. ben bu tempoda muhtemelen fazla fırsatım olmaz.çünkü iş ve hastane ev arası biraz yoğun geçecek sizlerden inan ki ayrılmak zor. sanki hayatımda birşeyler eksilecek gibi. ama ara ara tekrar sizlere fırsat buldukça merhaba derim. ben sizi unutmayacağım. işlerimi yoluna koyduktan sonra beni inşallah tekrar aranıza alırsınız. hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun. her fırsatta sizleri yakından takip edeceğim.şimdilik hoşçakalın.
aklıma geldikçe hala gülüyorum sana Allah ta seni güldürsün İnşaAllah :))ben de güldüm kendime canım. Ne bileyim en kötü ihtimali düşünmem lazım demi ben de çay kaşığıdır diyodum :)
shelly cim senin suçun olurmu hiç gayet iyi gidiyorsun canım diyecektim ki sarelleyi duydum tüm kararım değişti kesinlikle tek suçlu sensin :)))))))Arkadaşlar üzülmeyin 4. lüğü sadece 300 gramla kaçırmışız, o da benim yüzümden bütün suçu ben üstleniyorum. Adet dönemi diye yedikçe yedim kendimi tutamadım ondan oldu
ideal bir kahvaltı ve öğle yemeğinden sonra arada bir avuç fındık, akşam yemeğinde; 5 çatal bulgur pilavı, brokoli salatası ve cacık yedim. ama sonrasında tatlı krizim tuttu ve kendimi saralle kavanozunda buldum, işte bunu çay kaşığıyla yedim ama biliyorum çok kötü ettim.
ciddimisin sen aaaa neden mersinde oluyor ?evlendikten sonra burdamı oturacaksın ? mutlaka haberim olsun inşallah gelirim tabi arkadaşım :))takyoncum ellerine şağlık canım ne zahmetlerle hazırlıyorun lişteleri . teşekkür ederim canım bende aşumancığımın ve şenin yüzünü kara çıkarmayıp zayıflayıp çıtır gelin olucam inşallah .zaten düğünümbüyük ihtimalle merşinde olacak eee gelirşin o zaman düğüne karşılıklı oynarız çıtır çıtır çok çok öpüyorum güzel gönüllü arkadaşım .
maşallah arkadaşım çok güzel menün bu arada bilgilendirmen çok güzel oldu okudunmu shelly cim çorba kaşığı :)))kızlar bende dün akşam
1 kase domates çorbası
4 çorba kaşığı barbunya
2 çorba kaşığı pilav (kaşık ölçülerini açık açık yazıyorum bi yanlışlığa sebebiyet vermesin diye :) )
ara öğün olarakta yarım dilim portakallı kek (kendim yaptım mis gibi koktu),bir fincan ballı ıhlamur
merhaba katzi cim tabiki takımımızda yerimiz var gelebilirsin önce bize kendini biraz tanıtırmısın canım kuralları anlatmama gerek yok sanırım eski üye olduğun için biliyosundur hoşgeldin canım :)merbahalar 2 sene önce bu takımdaydım yeniden beni de alır mısınız aranıza?
senacım Rabbim şifa versin arkadaşım tamam izinli gösterecem seni inşallah en kısa zamanda gelirsin aramıza bizleride ihmal etme ama her zaman bekliyoruz canımcanım takımım herkese merhabaönümüzdeki haftalar da izinli olarak ayrılmak istiyorum. oğlumun hastane takipleri başlıyor. krkulacak bir şey yok. tedavimiz bitti ama kan tahlilleri, tomografiler ve aşıları sil baştan tekrar yapılacak. ben bu tempoda muhtemelen fazla fırsatım olmaz.çünkü iş ve hastane ev arası biraz yoğun geçecek sizlerden inan ki ayrılmak zor. sanki hayatımda birşeyler eksilecek gibi. ama ara ara tekrar sizlere fırsat buldukça merhaba derim. ben sizi unutmayacağım. işlerimi yoluna koyduktan sonra beni inşallah tekrar aranıza alırsınız. hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun. her fırsatta sizleri yakından takip edeceğim.şimdilik hoşçakalın.
günaydın canlarım. 8buçukta uyandım. az önce kahvaltı sofrasından kalktım. biraz üşütmüşüm sanırım. bir de regl olacağım.hafiften karın ağrısı çekiyorum. sınav haftam yaklaştı o nedenle tüm gün ders çalışacağım. pazara gidip meyve filan almam gerek. kütüphaneye giderim herhalde. kahvaltıda neler yediğimi yazayım..
sabah 09:00 kahvaltı
-1yumurta
-4yeşil zeytin
-1parça peynir
-salatalık
-şekersiz yaban mersini çayı.
biliyorum yumurta ve peynir sanki biraz fazla olduama çook yoğun bir gün beni bekliyor ve erken uyandım o nedenle.. bugünlük böyle oluversin artık.
sizlerin sayesinde yeniden düzene girecek hayatım yavaş yavaş.inanıyorum
günaydın sevgili takımım
ben de nesfitimle kahvaltımı yaptım yarım saat önce :))
ebrehecim sana da afiyet olsun canım
katzicim hoşgeldin aramıza, umarım herşey istediğin gibi olur, bi an önce kavuşursun eski kilona :)
günaydın nefitçi :) senin ticker a kar mı yağmış? Değişik bir formattaydı sanki demi?
katzi aramıza hoşgeldin.Kahvaltıda 1 katı haşlanmış yumurta ve 1 kk peynir kesinlikle fazla değil. Gayet sağlıklı ve ideal bir kahvaltı olmuş. Güzel bir gün diliyorum kolay gelsin.
günaydın canım
evet canım kalpler vardı ama havalar soğuyunca değiştirdim ben de :))
ya hergün nesfit yemek saılıklı değil belki ama napim kahvaltı hazırlamaktansa 15 dk daha uyumuayı tercih ediyorum :)))
sen nasılsın bu arada, yaptın mı kahvaltını
bide shellycim vücudum yavaş yavaş toparlanmaya başladı, spor da yapılyorum, yanlarım çıkmadı mesela bugün pantalonumdan, göbişim de pörtlemiyo
iki akşamdır evde leslie sansone yürüyüş programı yapıyorum, tvnin karşısında, çok eğlenceli ve bütün kasların çalışıyo canım, tavsiye ederim :)
Ne güzel sevindim senin adına. ama ben hafta sonu yediklerimi sayamam bile yoksa beni bi daha burda görmek istemezsiniz. Ben adet döneminde böyle bir göz kararması, aç gözlülük, aşırı yeme isteğiyle karşılaşıyorum ama bugünden itibaren telafi edicem son 2 günü. Leslie sansone dediğin uzay yürüyüşü mü canım? nasıl bişey baya kasları çalıştırdığını hissediyo musun?
bu arada ara öğün olarak 3 fındık ve 7 kuru üzüm yedim kızlar
ayrıca hemen hemen 1 ltyi buldu sabahtan beri içtiğim su :)
Katzi kilo bildirimlerini cuma günü saat 12 ye kadar yapıyoruz.
Esw cim benim daha 250 ml olmuştur anca içtiğim susu konusunda daha çok gayret etmem lazım. bir de, geçen sene diyetisyene gitmiştim, 500 ml suyu yudum yudum 3 saatte bitirmemiz gerektiğini söylemişti.
canım sütle türk kahvesi yapsaydın, gerçekten tatlı iştahını kesiyor
ben artık tatlı istemiyorum mesela
dün akşam elimle kocişime 2 tane ayva tatlısı yedirdim, oyun oynuyodu pcde, ben yedirdim o yüzden :)) neyse, 1 çatal bile almadım. eskiden olsa dayanamazdım yerdim. türk kahvesini dene. gerçekten faydasını göreceksin
yok canım farklı. bi kadın bu, evde yürüyüş yaptırıyo, yaptırdığı hareketlerle yerinde saydığın halde 5 mile kadar yürüyüş yapmış gibi oluyosun, ben iki gündür 1 ve 2 millik videosunu yapıyorum, gerçekten güzel ve çok zevkli, nette adın ıyazıp aratırsan çıkar karşına siteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?