Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tok karna olması haliyle ekstra + getirmiş. Yoksa vermişsin ne güzel.. Gün içinde fırsatın var mı? Yemeyi içmeyi kesip gün içi mi tartılsan ?

Tok karna olması haliyle ekstra + getirmiş. Yoksa vermişsin ne güzel.. Gün içinde fırsatın var mı? Yemeyi içmeyi kesip gün içi mi tartılsan ?
Akşama kadar hiç birşey yemeyebilirim toplight nasıl derse artık ona göre yapalım bende kahvaltının +eklediği kesin

toplight Kaptanim. Başlangıç kilom pek güncel sayılmaz hem bundan 1 ,1.5 ay önce tartilmistim hemde tıka basa yemek yemistim o yüzden başlangıç kilom 58 kg olmasini istiyorum.

Senin için yeni bir başlangıç olacak canım. Diyetisyenle daha rahat ve kolay vereceksin bence. Gelecek hafta ne kadar eksileceksin şimdiden merak ediyorum.
Ben de bende canım evde annemler ne kadar dikkat etmeye çalışsam olmuyordu anemon kilosu fazla özellikle göbek çevresi onuda bu sabah götürdüm o da başladı diyete böyle olunca vermemem mümkün değil

Tebrikler canım -1,4 vermişsin. Bu kiloda çok iyi
Sağol cnm aslında başlangıç kilom 59 degil 58 olarak kabul etmenizi istiyorum çünkü hem tok karna hemde 1,1,5 ay önce tartilmistim yanlış hesap olmasını istemem umarım anlatabilmisimdir

Teşekkür ederim senide tebrik ederim Makarna diyeti işe yaramış buradan sizlerden öğreneceğimiz çok şey var
Evet canım dün 78,8 dim bu sabah 78.. bence bu tarz diyetler kilo verdirmiyor, ama ödem atmada çok etkili oldu. Hani iki gün önce ödemden dolayı +1 çıktım da, o kadar ip atladım nerede karşılığı diyordum ya.. işte karşılığı ödemin arkasına saklanmış. Ödemi atınca da ip atlamanın sonucunu gördüm bence.

Ben de bende canım evde annemler ne kadar dikkat etmeye çalışsam olmuyordu anemon kilosu fazla özellikle göbek çevresi onuda bu sabah götürdüm o da başladı diyete böyle olunca vermemem mümkün değil
Bende şanslısın çünkü en güzel diyet beraber yapılan diyet. Sen diyet yaparken ve salatalık kemirirken önünde pasta börek yenmesi pek hoş olmuyor :)

Sağol cnm aslında başlangıç kilom 59 degil 58 olarak kabul etmenizi istiyorum çünkü hem tok karna hemde 1,1,5 ay önce tartilmistim yanlış hesap olmasını istemem umarım anlatabilmisimdir
Öyle bile olsa 5 li kilolarda 400-500 gr kaybetmek bile büyük bir başarı. Bu tebrikten kaçamazsın :)

Öyle bile olsa 5 li kilolarda 400-500 gr kaybetmek bile büyük bir başarı. Bu tebrikten kaçamazsın :)
Teşekkür ederim cnm
Bende kendime kızıyorum baslangic kilon. Yanlış diye çünkü 1 kg verdiğine bende inanamadim bu hafta evde olmadığım için diyet istediğim gibi gitmiyor .şayet evde olsaydım diyetime devam etseydim bu sonuca inanirdim.dolayisiyla dogru ölçüm olması adına 59 degil 58 kgbaslangic kilom. (

Günaydın kızlar
(76/75.2/0.8/%1.05)
Şu an tam olmak istediğim kilodasın. Direnç kilomu kırdığım için 75 e kadar artık bana otoban :) Her gün 7 bin ip atlayasım var ama maalesef henüz bunu yapamam. Ayrıca haftaya eşim izinli ve bir yerlere gitmeyi planlıyoruz. İpimle ne kadar vakit geçireceğim bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…