- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.781
Teşekkürler canım bu hafta senin sıran olabilir. Tartıda gördüğün + biraz da beslenmene bağlı ödemse bu hafta diyetle tahmininden de iyi verebilirsinCanımmm cOK ama çok tebrik ediyorum harikasın
Tok karna olması haliyle ekstra + getirmiş. Yoksa vermişsin ne güzel.. Gün içinde fırsatın var mı? Yemeyi içmeyi kesip gün içi mi tartılsan ?Kızlar herkese günaydın bugün cuma olduğunu unutmuşum bir güzel kahvaltımı yaptımsonra aklıma geldi hemen tartıldım tabi ama malesef 63 çıktım. toplight bunu dikkate alalım mı yoksa yarın sabah aç karnına bir daha mi tartılayğm
Tebrikler canım -1,4 vermişsin. Bu kiloda çok iyiGünaydın kızlar
Tartildim 57.30 Gr
Akşama kadar hiç birşey yemeyebilirimTok karna olması haliyle ekstra + getirmiş. Yoksa vermişsin ne güzel.. Gün içinde fırsatın var mı? Yemeyi içmeyi kesip gün içi mi tartılsan ?
Bende çayın da etkisi ile minimum 1 kg etki ediyor kahvaltı :)Akşama kadar hiç birşey yemeyebilirimtoplight nasıl derse artık ona göre yapalım bende kahvaltının +eklediği kesin
Hadiii canımmmBende çayın da etkisi ile minimum 1 kg etki ediyor kahvaltı :)
Benim de kahvaltım hafif aslında ama çay çok oluyor ondan bu kadar fark ediyor :)Hadiii canımmmbenim o kadar olmaz sanırım kahvaltım ağır değildi
Geçen hafta 70.4bu hafta71. 3kilo bildirimin nedir tatlım
Ben de bende canım evde annemler ne kadar dikkat etmeye çalışsam olmuyordu anemon kilosu fazla özellikle göbek çevresi onuda bu sabah götürdüm o da başladı diyete böyle olunca vermemem mümkün değilSenin için yeni bir başlangıç olacak canım. Diyetisyenle daha rahat ve kolay vereceksin bence. Gelecek hafta ne kadar eksileceksin şimdiden merak ediyorum.
Sağol cnm aslında başlangıç kilom 59 degil 58 olarak kabul etmenizi istiyorum çünkü hem tok karna hemde 1,1,5 ay önce tartilmistim yanlış hesap olmasını istemem umarım anlatabilmisimdirTebrikler canım -1,4 vermişsin. Bu kiloda çok iyi
Evet canım dün 78,8 dim bu sabah 78.. bence bu tarz diyetler kilo verdirmiyor, ama ödem atmada çok etkili oldu. Hani iki gün önce ödemden dolayı +1 çıktım da, o kadar ip atladım nerede karşılığı diyordum ya.. işte karşılığı ödemin arkasına saklanmış. Ödemi atınca da ip atlamanın sonucunu gördüm bence.Teşekkür ederim senide tebrik ederim Makarna diyeti işe yaramış buradan sizlerden öğreneceğimiz çok şey var
Bende şanslısın çünkü en güzel diyet beraber yapılan diyet. Sen diyet yaparken ve salatalık kemirirken önünde pasta börek yenmesi pek hoş olmuyor :)Ben de bende canım evde annemler ne kadar dikkat etmeye çalışsam olmuyordu anemon kilosu fazla özellikle göbek çevresi onuda bu sabah götürdüm o da başladı diyete böyle olunca vermemem mümkün değil
Öyle bile olsa 5 li kilolarda 400-500 gr kaybetmek bile büyük bir başarı. Bu tebrikten kaçamazsın :)Sağol cnm aslında başlangıç kilom 59 degil 58 olarak kabul etmenizi istiyorum çünkü hem tok karna hemde 1,1,5 ay önce tartilmistim yanlış hesap olmasını istemem umarım anlatabilmisimdir
Teşekkür ederim cnmÖyle bile olsa 5 li kilolarda 400-500 gr kaybetmek bile büyük bir başarı. Bu tebrikten kaçamazsın :)
Şu an tam olmak istediğim kilodasın. Direnç kilomu kırdığım için 75 e kadar artık bana otoban :) Her gün 7 bin ip atlayasım var ama maalesef henüz bunu yapamam. Ayrıca haftaya eşim izinli ve bir yerlere gitmeyi planlıyoruz. İpimle ne kadar vakit geçireceğim bakalım :)Günaydın kızlar
(76/75.2/0.8/%1.05)
3 bardak çay içtim bende hadi inşallah vermişimdirBenim de kahvaltım hafif aslında ama çay çok oluyor ondan bu kadar fark ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?