- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.861
Gazla gelsinAynaya baktıkça gaza gelirsin aslında amaa
Ben gazlayayım mı?
Sıkılaşamıyorum diyosun bi de tembellik yapıyorsun. Demekki sıkılaşamamak değil istikrar göstermemek senin sorunun tatlım
Evet ben onu 675 sandım :) canım ip atlamak çok avantaj az önce ayırdığım vakit iki şarkı dinlenelik bir süreydi ve 100 puan etti. Düşünsene mini konser dinlesen 2 kilo verecek kadar ip atlarsın :)Geçen cuma sen süper yapmışsın Canım benimki 67,5. Sen onu 675 zannettin sanırım. Sen bu konuda çok çok iyisin ama durmak yok ben de daha iyisi için uğraşmaya devam edicem.
İlginç bir korkutmuş ama işte hepimizin değişik huyları var. Ben gece kalkar gözümü bile açmadan su içer geri yararım :) senden ne kadar farklı :)Karnım ağrıcak gibi değişik bi korkum uyku arasında da susuzluktan ölsem de içemiyorum ya bişey yiyip içicem ya içmicem
Süper hem fiziksel olarak daha iyi hedeflenensin hem de sıkılaşma için istikrarlı bir şekilde ilk adımı atacaksın :)Gazla gelsinönümüzdeki hafta tatilden önce son çıkış bakalım ne kadar sıkılaşabiliyorum yatılı misafirim vardı o yüzden spor pek yapamıyodum adamcağızın yanında bu hafta tekim çılgınlar gibi zıplayıp birazcıkta pilatese iş atabilirim o vakit
İp atlayarak çok kilo verdim ya ister istemez bu konuda geliştim :) ama kilo alırken hiç ağlamadım. Ne olurdu biraz da o zaman atlasaydım bir kaç kg eksik aldırdım :)Ben bizim kızlar yüzünden atlayamıyorum canım evim de küçük oturma odası müsait yalnızca. Senin kadar da atlayamıyorum zaten sen aşmışsın.
Canım o çok sakıncalı ben hemen toparlamak adına yaptım sağlıksız şeylerden hoşlanmıyorum kendi adımaGünü kurtarmalık güzel olmuş ablam ve arkadaşları baya uzun süreli düşünüyolardı, komşusu hurma orucu tutuyomuş değişik bişey 3 hafta devam etmiş. Dedim kafayı yemişsiniz
İlginç bir korkutmuş ama işte hepimizin değişik huyları var. Ben gece kalkar gözümü bile açmadan su içer geri yararım :) senden ne kadar farklı :)
Muhtemelen küçükken karnımın ağrısını böyle bişeyle bağdaştırdım bilinç altımda çünkü kendimi bildim bileli böyleSüper hem fiziksel olarak daha iyi hedeflenensin hem de sıkılaşma için istikrarlı bir şekilde ilk adımı atacaksın :)
Bu hafta bi gün bi deneyeyim bakayım nasıl hissediyorumCanım o çok sakıncalı ben hemen toparlamak adına yaptım sağlıksız şeylerden hoşlanmıyorum kendi adıma
O zaman işe vücut ölçülerini almakla başla canım. Bir hafta sonra lazım olacak ve 1 haftanın bile ne kadar iyi geldiğini göreceksin. İşte o zaman gaza bile ihtiyaç duymayacaksın. Bu hafta sık dişini hergün yap bakalım ne olacak.Gazla gelsinönümüzdeki hafta tatilden önce son çıkış bakalım ne kadar sıkılaşabiliyorum yatılı misafirim vardı o yüzden spor pek yapamıyodum adamcağızın yanında bu hafta tekim çılgınlar gibi zıplayıp birazcıkta pilatese iş atabilirim o vakit
Yarın sabah ölçeyim bakayım ne kadar farketcek hadi bakalım güzel bi hafta olsun inşallahO zaman işe vücut ölçülerini almakla başla canım. Bir hafta sonra lazım olacak ve 1 haftanın bile ne kadar iyi geldiğini göreceksin. İşte o zaman gaza bile ihtiyaç duymayacaksın. Bu hafta sık dişini hergün yap bakalım ne olacak.
Evet canım bu.. ben memnunum.dennisgo senin ip bu mu canım ? Ben daha önce almıştım çok uyduruk çıktı belki bunu alabilirim
Arama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
Ay ona ben de yanıyorum. Yedin yedin tatlıları şiştin bari sporu bırakmasaydın da bu kadar almasaydın diyorum. Ama oldu bi kere artık önümüzdeki maçlara bakıcazİp atlayarak çok kilo verdim ya ister istemez bu konuda geliştim :) ama kilo alırken hiç ağlamadım. Ne olurdu biraz da o zaman atlasaydım bir kaç kg eksik aldırdım :)
benmi görünmedim aşkolsun kaptanımortalıkta görünmeyince böyle artı oluyor işte
umarım bakalım zaman ne göstericekHaftaya çok daha iyi olacak bence. Senin yerinde olsam hiç tartılmaz diyetimi sporumu yapar keyfime bakarım :)
bana çarşamba uyar canım tek gün,sen çarşamba perşembe yaparsın 2 gün ne dersinLeyl-i-fer bu hurma diyetini seninle birlikte yapalım mı ne dersinn ? Seninde şöyle bir motivasyona ihtiyacın var kiloların zor gidiyor kuzum önümüzde ki hafta içi mesela hafta sonu uymak zor olurda okullarda açılıyor değil mi daha rahat olur senin içinde ??
inşallah canım teşekkür ederim desteğineHayırlı cumalar canım
Artı gelmişsin ama sıkma canını inşallah haftaya daha güzel bir sonuç alacaksın.
kardelen ve dennis kızlar maşallah size.emnisim sende iyisin bide yok adet yok şişlik söylendiniz durdunuz*** 5. Takım 637. Etap***
toplight (79,8/79,3/0,5/%0,63)
Leyl-i-fer (75,4/75,8/-0,4/-%0,53)
emnis (76/75,2/0,8/%1,05)
matruj1 (62,8/63/-0,2/-%0,32)
alwaysnforever (55,2/54,6/0,6/%1,09)
kardelelen321 (93/ 90,6 /2,4/%2,58)
dennisgo (80,6/78/2,6/%3,23)
5. Takım Ortalaması: %1,104
guziss35 70,4 kg yeni üye başlangıç 71,2 kg 21.08.2019
MelodiXX 61,8 kg yeni üye başlangıç 62 kg 20.08.2019 hedef kg 56
hayatguzel2015 78,4 kg yeni üye başlangıç 79,8 kg hedef kg 60
Libas7 78,4 /76,2/2,2/%2,81 yeni üye başlangıç 80 kg 20.08.2019 hedef kg 59
Nefesimm02 58,7/57,3/1,4/%2,38 yeni üye başlangıç 58 kg 19.08.2019
pawlover 55,5/55,1/0,4/%0,72 yeni üye
yalnız spor dağılımı müthişşEki Görüntüle 2302956
Arkadaşlar spor listesi de böyle. Bi eksiğim varsa kusura bakmayın.
dennisgo 2377,5 puanla 1.
Cherry Mom 1267,5 puanla 2.
kardelelen321 545 puanla 3.
Kızlar muhteşemsiniz. Emnis bana fark atmış dennisgo farkın farkını atmış resmen.
alıntılar kaybolmuş sizlerde güzel vermişsiniz kızlar tebrik ederim*** 5. Takım 637. Etap***
toplight (79,8/79,3/0,5/%0,63)
Leyl-i-fer (75,4/75,8/-0,4/-%0,53)
emnis (76/75,2/0,8/%1,05)
matruj1 (62,8/63/-0,2/-%0,32)
alwaysnforever (55,2/54,6/0,6/%1,09)
kardelelen321 (93/ 90,6 /2,4/%2,58)
dennisgo (80,6/78/2,6/%3,23)
5. Takım Ortalaması: %1,104
guziss35 70,4 kg yeni üye başlangıç 71,2 kg 21.08.2019
MelodiXX 61,8 kg yeni üye başlangıç 62 kg 20.08.2019 hedef kg 56
hayatguzel2015 78,4 kg yeni üye başlangıç 79,8 kg hedef kg 60
Libas7 78,4 /76,2/2,2/%2,81 yeni üye başlangıç 80 kg 20.08.2019 hedef kg 59
Nefesimm02 58,7/57,3/1,4/%2,38 yeni üye başlangıç 58 kg 19.08.2019
pawlover 55,5/55,1/0,4/%0,72 yeni üye
yok canım özel bişey yok .niye böyle oldu anlayamadım bende.geçen çarşamba ayran detoksu yapmıştım bilşyosun bi kısmının geri gelmesini bekliyodum tabi ama oda haftaiçi giderdi genelde.bu sefer gitmedi ben cumartesiden beri artıyım ve elimden gelenide yaptım aslında.ama bu hafta hep bacaklarım ağrıdı oyüzden inatçı bi ödemim olduğunu düşünmek istiyorum.bikaç gün hareket ve ödem atıcı yapmıycam bakalım nolucak. sabah gerçekten moralim çok bozuktu bide eşimde evde bugün fazala takılamadım buraya ondan cevaplayamadım.Hayırlı cumalar canım hayırdır neden öyle oldu özel durum mu var
canım gecen haftaki kilo olmuş bu saate kadar da aç kaldın keşke girseydik 63 ü
yok kız yanlış anladın bu hafta pek yazmayınca dedim ben onubenmi görünmedim aşkolsun kaptanım
7 aydır izne bile çıkmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?