Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarım kg hurma alsam yeter herhalde eşim Esra bu diyetler niye bu kadar masraflı ceviz almaktan iflahım kurudu şimdi hurma sırada ne var acaba diyor kilo alan ben olan ona oldu hahahahaha
Aynı muhabbet bizde de oluyo. kendileri fit kilolunun halinden hiç anlamıyorlar
Bi ara dukan denemiştim az dalgasını geçmedi. bi dana indirelim mi demişti
doğru demişş ceviz pahalıben şoktan almıştım bilaç hafta önce hurmayı ,hurma diyeti yapçam diye sonra yapmadan yedim

İyi yapmışsın

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 dilim ekmek 2 üçgen peynir domates

Ara ; 1 tarçınlı yeşil elma, 1 avuç kabak çekirdeği

Öğlen ; 1 dilim ekmek, ton balıklı salata ( 160 gr balık ile)

Ara ; filitre kahve sütlü

Akşam ; 6 kaşık fırında közlenmiş patlıcan, kırmızı biber, 1 dilim ekmek

Ara ; 1 bardak süt

Bugün dışarıdaydım ve kola içtim maalesef, yarım kutu..

3 litre su

Sabah 30 dakika cardio, öğlen 500 ip atlama, öğleden sonra ve akşam toplamda 1,15 dakika tempolu yürüyüş (evle gideceğim yer arası git gel tempolu yürüdüm, gün içinde de yürüdüm ama gezinti modunda ) 15 dakika bölgesel kardelelen321

Vay yine harika sporun

Ay ona ben de yanıyorum. Yedin yedin tatlıları şiştin bari sporu bırakmasaydın da bu kadar almasaydın diyorum. Ama oldu bi kere artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Aynen önümüzdeki maçlara bakacağız :) ayrıca o maçları da biz kazanacağız :)

Kızlar meydan okuyorum hadi bakalım 71.3haftaya 70.3 hedefliyorum var mı benle kapışacak olan hodri meydan spor ve sağlıklı beslenme ben diyetisyene giderken bi lokma dahi kaçamak yapmıyordum yine öyle olucam inss
Ooo süper bir giriş yapıyorsun diyete bu hafta seni merak ediyorum :)

Ödemleri hep söyledik ama önlemimizi de aldık. Ben bir ara + 1 dim sen bana ip atlama dedin ya. Sonraki iki günde toparladım aslında ödem atıcılar sayesinde..

Selam ben yazmayı unutmuşum ya alisamadim daha :) temizlik yapıyorum bugün halıları yıkadım iki oda temizledim.iki gün üst üste misafirim vardı plastes yapamadım .başlangıç kilomu 77 yazmıştım ama ertesi gün tartildigimda 77.9 dum.bu sabah 76.9 geldim.az önce yine tartildim 76.2 geldim temizlik yaramış bana

Bana akşam yediğim fırında mantar da iyi geldi canım.. belki denemek istersin..

dennisgo 2.gibi gördüm seni belki ortak 1.lik verirler öbür arkadaş 2.67:)))
kardelelen321 de 2. Olur takımda 2. Sanırım
Haftaya takımımızdan birinci çıkarmaya ne dersiniz ? İçimizde ödem atacaklar, detoks yapacaklar, pilatese başlayacaklar, takılma kilosunda olmayıp daha kolay kilo vereceklerle ve 79 dan sıkılan bir de kaptanımız var.. bence yapabiliriz :)

He evet 2.67 o bilmiyorum yanlış mı hatırlıyorum bir hafta verilen kilolar küsürat farkı diye ortak yapmışlardı ama yüzde için mi düşündüler kg için mi hatırlamıyorum
Yüzde için yaparlar canım. Kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor ya düşük kiloda verdiği için % 4 olmuş hesaplaması.

Yarım kg hurma alsam yeter herhalde eşim Esra bu diyetler niye bu kadar masraflı ceviz almaktan iflahım kurudu şimdi hurma sırada ne var acaba diyor kilo alan ben olan ona oldu hahahahaha
Eşin haklı bence de, gerçekten diyet pahalı bir şey.kalorili ve lezzetli şeyler daha ucuz.. iki günde 42 tane hurma yiyeceksiniz sadece tok tutacak mı sizi ? toplight kaptanım açlık çektin mi ?

Kendimi temizliğe verdim giremedim buralara. Menüm
Sabah
Yarım krep
Domates
1 ince dilim peynir
Öğlen
Şeftali
Akşam
Etli kuru fasulye 4yk

Suyu bugün ne kadar içtim hatırlamıyorum ama su içmekten yemek yiyesim gelmediğine göre 2yi geçmişimdir

Hemen temizliğe başlıyorum :) kaç saat yapmak lazım -700 gr vermek için :)

Helal olsun
Hadi iyi uykular iyi dinlenmeler canım
Uyumuyorum canım ya
Kızlar sabah yazamadım 75,4üm. Bugün de pek nirşey yemedim, sadece çerez
tebrikler canım. Yeni haftada yeniden güzel eksiler alalım hepimiz :)

Öğlen yemek yemeyi unutmuşsun canım :) şeftali yetti mi ya ?

Öğlen yemek yemeyi unutmuşsun canım :) şeftali yetti mi ya ?
Normalde yetmezdi de kış için patlıcan kızartcağımı unutup her yeri çiçek gibi temizleyip sonra kızartma yapınca bütün hayat neşem çekildi o yüzden yetmekle kalmadı arttı bile

Normalde yetmezdi de kış için patlıcan kızartcağımı unutup her yeri çiçek gibi temizleyip sonra kızartma yapınca bütün hayat neşem çekildi o yüzden yetmekle kalmadı arttı bile
Ay gerçekten kötü bir an olmalı unuttuğunu fark ettiğin zaman. Ama neyse ki bu günü atlattın bir şekilde :)

Ay gerçekten kötü bir an olmalı unuttuğunu fark ettiğin zaman. Ama neyse ki bu günü atlattın bir şekilde :)
Bi an dedim acaba kışa saklamadan közleyip yesem mi ben bunları ama 12 tane patlıcanı yiyemiceğimi idrak edip vazgeçtim

Ben varim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…