- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.881
canım moralini bozma en iyi ödem atıcı sudur bol bol su iç tatlım gidecek bu kilolaryok canım özel bişey yok .niye böyle oldu anlayamadım bende.geçen çarşamba ayran detoksu yapmıştım bilşyosun bi kısmının geri gelmesini bekliyodum tabi ama oda haftaiçi giderdi genelde.bu sefer gitmedi ben cumartesiden beri artıyım ve elimden gelenide yaptım aslında.ama bu hafta hep bacaklarım ağrıdı oyüzden inatçı bi ödemim olduğunu düşünmek istiyorum.bikaç gün hareket ve ödem atıcı yapmıycam bakalım nolucak. sabah gerçekten moralim çok bozuktu bide eşimde evde bugün fazala takılamadım buraya ondan cevaplayamadım.
% 4 var gulumdennisgo 2.gibi gördüm seni belki ortak 1.lik verirler öbür arkadaş 2.67:)))
kardelelen321 de 2. Olur takımda 2. Sanırım
Tamamdır kuzum teşekkür ederim tek bırakmadın beni birde bunu deneyelim bakalım:))))bana çarşamba uyar canım tek gün,sen çarşamba perşembe yaparsın 2 gün ne dersin
He evet 2.67 o bilmiyorum yanlış mı hatırlıyorum bir hafta verilen kilolar küsürat farkı diye ortak yapmışlardı ama yüzde için mi düşündüler kg için mi hatırlamıyorum% 4 var gulum
doğru demişş ceviz pahalıYarım kg hurma alsam yeter herhalde eşim Esra bu diyetler niye bu kadar masraflı ceviz almaktan iflahım kurudu şimdi hurma sırada ne var acaba diyorkilo alan ben olan ona oldu hahahahaha
hatırlat bana hurma alıyımTamamdır kuzum teşekkür ederim tek bırakmadın beni birde bunu deneyelim bakalım:))))
Şahane gitmiş canımKızlar sabah yazamadım 75,4üm. Bugün de pek nirşey yemedim, sadece çerez
Galiba geç yzdığım için dereceyi mi kaçırdık? Bir de yüzde hesabı mı yapmam gerekiyor bildirimde? Heöen hesaplayayımŞahane gitmiş canım
Yok canım şuan için listede değilsiniz o yüzden geç yazman bu haftalık etkilemediGaliba geç yzdığım için dereceyi mi kaçırdık? Bir de yüzde hesabı mı yapmam gerekiyor bildirimde? Heöen hesaplayayım
Canım eşim bize kuveytten taze hurma getirmişti ben bu sefer taze hurma ile yaptım açıkcası bana 21 hurma fazla geldi bakalım sana nasıl olacakYarım kg hurma alsam yeter herhalde eşim Esra bu diyetler niye bu kadar masraflı ceviz almaktan iflahım kurudu şimdi hurma sırada ne var acaba diyorkilo alan ben olan ona oldu hahahahaha
Canım senin henüz durumlar düzelmedi mi çok düzensiz ve az besleniyorsunKızlar sabah yazamadım 75,4üm. Bugün de pek nirşey yemedim, sadece çerez
bildirim yaptığınız 3. CUma giriyorsun tatlım müsait bir zamanda karar defterini okursan orada yazıyorÇok teşekkür ederimCherry Mom :)) listeye ne zaman giriliyor ben kaçırmışım galiba veya düzgün okumamışım. %3,826 benim kaybım
Süper yüzden keşke listede olsaydın :) deneme süresi en az 2 hafta canımÇok teşekkür ederimCherry Mom :)) listeye ne zaman giriliyor ben kaçırmışım galiba veya düzgün okumamışım. %3,826 benim kaybım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?