Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu haliyle bile Ortalamamız gayet iyi matrujun en az - 200 gelir bence olmasa da canı sağolsun

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın peki? Şekerin düşmüş olabilir dediğin gibi tam kaçamak alınmış, sen hakkını şeftaliden yana kullanmış olmuşsun.. ben de bir yarım saat yürüyüş yaptım öğleden sonra devam edeceğim.. nasılsa tartı zamanı geçti ödem olabilir istediği kadar :) ama yanımda şöyle güzel fındıklı çikolata bulundurayım da şeftali yemek zorunda kalmayayım ihtiyaç halinde :)

Kıpırdama. Yavaşça o çikolatayı aldığın yere bırak ve unut.
Bitter yesene kuzum

Ya orası öyle bende çok inceldim sıkılaştım ama işte tartıda istiyor insan o yüzden bir ara yapciiimm :)) 2 3 gün kadar 1 hafta falan dayanamam migrenim tutar sıkılırım :))
Ben diyete başladığımda diyetisyen ya 56 ya 58 kilo olalım diyordu. Sporla kilo verdim ve 60 a gelince, burada duralım yağdan gittiği için 60 yeterli demişti. Senin de sporla kilo vermen nedeniyle incelmen iyi olmuştur.. önemli ve sağlıklı olan bu ama dediğin gibi insan tartıda da görmek istiyor

Kıpırdama. Yavaşça o çikolatayı aldığın yere bırak ve unut.
Bitter yesene kuzum
Ya ben bitter yemiyorum canım..ama dondurmasını seviyorum.. yine diyetisyenim, yediğin iki kare çikolata bak keyfine demişti. işime gelen şeyleri hemen uygularım. o gün bugün bir kalıp da yesem ağzıma bitter koymadım :) ayrıca bitterleri tatlandırmak için daha çok şeker kullanılıyor olabilir

Yalnız sen ve ben geçen Cuma ne güzel spor yapmışız öyle puanlarımıza bak :) Bu hafta bakalım nasıl geçecek.
Güzel olan şu sonuçta yaptıklarımızın karşılığını aldık.. böyle olunca daha da fazlasını yapmak istiyor insan..

Vay anam vayyy dennisgo ben senle flan yarışamam sporda düşer kalırım hahaha maşallahhhhh
Ne ip atladım ama geçen hafta 79 u kıracağım diye. Dedim ya sana 75 e kadar benim için otoban diye, bu hafta sporda düşük tempo giderim. Zaten verebilecekken neden spor kozumu oynayayım ki.. 75 te tekrar bastırırım. Bu hafta yarışabiliriz bence :)
Böyle diyip akşama 6-7 bin ip atladım dermişim :))))

Ben de bitter hastasıyım.

Cherry Mom 500 atlım az önce sadece 100 puan :)
Az atlamadığımızda aslında oldukça basit ki, iki mesaj arası atladım, aradan çıktı.. 100 spor puanı da kazandım :)) ip atlamayı şiddetle tavsiye ederim diz sorunu, kilo engeli olmayana..
kardelelen321

Eklentiler

• 834971D5-C94C-4F06-BAB5-DA727BA13CB1.webp
    21 KB · Görüntüleme: 17
Evet hep niyetleniyorum tüm setini de aldım ama bi gün yapsam beş gün yatıyorum beni gazlıcak bişeyler lazım

Günü kurtarmalık güzel olmuş ablam ve arkadaşları baya uzun süreli düşünüyolardı, komşusu hurma orucu tutuyomuş değişik bişey 3 hafta devam etmiş. Dedim kafayı yemişsiniz

Geçen cuma sen süper yapmışsın Canım benimki 67,5. Sen onu 675 zannettin sanırım. Sen bu konuda çok çok iyisin ama durmak yok ben de daha iyisi için uğraşmaya devam edicem.

Neden öyle bir korkun var ki, ben durmadan su içen birisi olarak, aç karna neden içmediğini haliyle anlayamadım :)
Karnım ağrıcak gibi değişik bi korkum uyku arasında da susuzluktan ölsem de içemiyorum ya bişey yiyip içicem ya içmicem

Ben bizim kızlar yüzünden atlayamıyorum canım evim de küçük oturma odası müsait yalnızca. Senin kadar da atlayamıyorum zaten sen aşmışsın.

Evet hep niyetleniyorum tüm setini de aldım ama bi gün yapsam beş gün yatıyorum beni gazlıcak bişeyler lazım
Aynaya baktıkça gaza gelirsin aslında amaa

Ben gazlayayım mı?
Sıkılaşamıyorum diyosun bi de tembellik yapıyorsun. Demekki sıkılaşamamak değil istikrar göstermemek senin sorunun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…