- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.941
Hoş bulduk canımHoşgeldin canım
Tünaydın herkese güzel ve kaçamaksiz bi gün olsun inşş
Olsun canım maşallahin var helal olsun yedigini yakıyorsun hemenBen daha sabahtan patladım ama hemen telafi ettiğimi düşünüyorum :) Kaçamaksız bir gün olsun :)
CanımOlsun canım maşallahin var helal olsun yedigini yakıyorsun hemen
Ben hiç ip atlayamıyorum ya 1den 2 ye asla geçemiyorumCanım
Diyet yaparken böyleyim hemen aynı gün yakıyorum. ama günlük hayatta sadece, şimdi bunu yiyeyim dengelerim diyorum ama bir türlü dengeleme zamanı gelmiyordu :) 7-8 aydır bir kere bile ip atlamadım. Gerçi biraz tedavi kaynaklıydı ama biraz da mazeretti :) neyse önümüze bakacağız. Bence oradaki hatam günde 7 bin ip atlamaktı, normal hayatta bunun karşılığı yok. ama 500-700 gayet ideal. Müzik açıp 2-3 şarkı dinlemedik bir süre sonuçta..
2 ye geçebilsen gerisi gelecek.. suç hep 2 de bence :) sen de pilates yapacaksın seni sıkılaştıracak ve duruşun bile değişecek..Ben hiç ip atlayamıyorum ya 1den 2 ye asla geçemiyorum
Canım seni canı gönülden tebrik ediyorum. Bunca emeğin karşılığını aldın etap 2.liği aldın. Süpersin. Hep böyle devamGünaydın kızlar
Gün ayalı çok olsa da bugün ilk mesajım sonuçta :) sonuç listesi açıklanmış. Takımımız gibi ben de ikinci olmuşum. Ama sporda diyette aramızdaki ufak tatlı rekabetle bence hepimizin derecesi. Teşekkür ederim size. Bu hafta umarım hem takım olarak hem bireysel olarak birincilik bizde olur der 500 ip atlamaya kaçarım :)
Telafi etmişsin canım Harikasın.Ben daha sabahtan patladım ama hemen telafi ettiğimi düşünüyorum :) Kaçamaksız bir gün olsun :)
Canım beraber olmasak yapamazdım ki.. yalnız başıma yaptığım 8 li kilolara çıkmaktı :) burada verilen her kilo hepimizin ortak başarısı gibi geliyor bana. Çünkü birbirimize moral motivasyon yüklüyoruz.. iyi ki buradayım ve umarım bu hafta çok daha iyisini yapar 1. Oluruz takım olarak.Canım seni canı gönülden tebrik ediyorum. Bunca emeğin karşılığını aldın etap 2.liği aldın. Süpersin. Hep böyle devam
Telafi etmişsin canım Harikasın.
Arkadaşlar hepimizi tebrik ediyorum hedef 1.likti olmadı. 2. Olduk. Süperiz. Haftaya 1.lik için mücadeleye devam
Bakalım inşallah pazartesi başlıyorum toplarımı şişirdim2 ye geçebilsen gerisi gelecek.. suç hep 2 de bence :) sen de pilates yapacaksın seni sıkılaştıracak ve duruşun bile değişecek..
Sabah meyveli menüleri çok seviyorum bazen ben de yapıyorum.. Güzel olmuş bence öğlen akşam protein de iyi olmuş :)Dünkü menüm
Sabah
Öğle
- Yarım armut
- Yarımşeftali
- 1 avuç leblebi
Akşam
- 2 köfte
- 2 bardak ayran
2 lt su
- Fırın tavuk
- Salata
- 1 bardak ayran
15 dk leslie
Mıllet bayılıo cok ıyısın spormu yapıon dıyetmı yapıon dıyeen güzelini yapıyorsun canım sen artık korumayı da öğrendin
Sabah haşlanmış yumurta yemek istemedi canım, böyle yaptım. Ben de sevdim ara sıra yaparım artık.Sabah meyveli menüleri çok seviyorum bazen ben de yapıyorum.. Güzel olmuş bence öğlen akşam protein de iyi olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?