- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.921
Canım fazla bile geldi inan hiç açlık çekmedim ve 21 değil 17-18 hurma yeterli geldiEşin haklı bence de, gerçekten diyet pahalı bir şey.kalorili ve lezzetli şeyler daha ucuz.. iki günde 42 tane hurma yiyeceksiniz sadece tok tutacak mı sizi ?toplight kaptanım açlık çektin mi ?
Evet yapanlar hep öyle diyor :)Canım fazla bile geldi inan hiç açlık çekmedim ve 21 değil 17-18 hurma yeterli geldi
Yoğurtla birlikte fazlasıyla tok tutuyormuş canımEşin haklı bence de, gerçekten diyet pahalı bir şey.kalorili ve lezzetli şeyler daha ucuz.. iki günde 42 tane hurma yiyeceksiniz sadece tok tutacak mı sizi ?toplight kaptanım açlık çektin mi ?
Hemen temizliğe başlıyorum :) kaç saat yapmak lazım -700 gr vermek için :)
benim hedefim bu hafta kesin 1 kg üzerini bilemiyorum elimden geleni yaparımHaftaya takımımızdan birinci çıkarmaya ne dersiniz ? İçimizde ödem atacaklar, detoks yapacaklar, pilatese başlayacaklar, takılma kilosunda olmayıp daha kolay kilo vereceklerle ve 79 dan sıkılan bir de kaptanımız var.. bence yapabiliriz :)
İnşallah tatlımİkinci olduk ve sarı kartımızı sildirdik değil mi kızlar ? Herkesi tebrik ederim. Gelecek hafta da derecede oluruz umarım.
Düzelmedi ne yazık ki... moraller dipCanım senin henüz durumlar düzelmedi mi çok düzensiz ve az besleniyorsun
Dedim ya ben normalde cook fazla yiyorum. Biraz azaltınca da biraz gitti iste. Bi de spor da gercekten farkettiriyor.alwaysnforever sende valla börekler çörekler ama yine de gtmişş :))) spor iyi ki yaptın bence onlar etkili oldu
Bencede bide ben şu sporu aktif hale getirebilsem süper olacakEvet canım dün 78,8 dim bu sabah 78.. bence bu tarz diyetler kilo verdirmiyor, ama ödem atmada çok etkili oldu. Hani iki gün önce ödemden dolayı +1 çıktım da, o kadar ip atladım nerede karşılığı diyordum ya.. işte karşılığı ödemin arkasına saklanmış. Ödemi atınca da ip atlamanın sonucunu gördüm bence.
Teşekkür ederim bide spor yapsam süper olacak
Canım tabiki dönebilirsin eski listelere bakmak lazım kaçla izne ayrılmıştınMerhaba hanımlar ben bir kaç ay önce kilo veremediğim için izin almıştım şimdi tekrar dönmek istiyorum. Kaptanımız müsade ederse eski ismim uhs evliyim 34 yaşındayım 160 cm boyundayım 68 kiloyum 1 oğlum var tekrar bir bebek düşünüyorum
Hoşgeldin canımMerhaba hanımlar ben bir kaç ay önce kilo veremediğim için izin almıştım şimdi tekrar dönmek istiyorum. Kaptanımız müsade ederse eski ismim uhs evliyim 34 yaşındayım 160 cm boyundayım 68 kiloyum 1 oğlum var tekrar bir bebek düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?