- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.961
Ben de hindi füme yiyeyim dedim lavaş ile iyi gitti :)Sabah haşlanmış yumurta yemek istemedi canım, böyle yaptım. Ben de sevdim ara sıra yaparım artık.
Lavaşa üçgen peynir sürdün üstüne hindi füme Domates dürüm yaptın sanırım. Off şahaneBen de hindi füme yiyeyim dedim lavaş ile iyi gitti :)
Aynen öyle.. valla olsam 50 kilo, doyduktan sonra da yemeye devam ederim. çünkü en sevdiğim dürüm :) normalde öğlen yemeği olarak tercih ediyorum ben bunu. Ama dün eşim geç saatte yapıp yedi ben baktığım. sabah bunu yemek için uyandım resmen öğleni bekleyemedim :)Lavaşa üçgen peynir sürdün üstüne hindi füme Domates dürüm yaptın sanırım. Off şahane
Gayet güzel menü canımBenim bugün kafamdaki menü aşağıdaki gibi. Öğlene kadar sorunsuz geldim. Eğer çok acıkırsam akşama kadar bir bardak tarçınlı süt içerim. Ama bence hurma tutacak :)
Sabah ; 1,5 tam buğday unundan lavaş, 3 light hindi füme ( her birisi 13 kalori) 2 üçgen peynir ( her birisi 41 kalori), domates, 2 ceviz
Öğlen ; 2 yumurta ile omlet, domates salatalık roka
Ara ; sade kahve 3 hurma 10 fındık
Akşam ; fırında mantar, 1 kase yoğurt içinde bir çorba kaşığı çiya, 1 tatlı kaşığı keten tohumu ile..
Ara ; 1 bardak süt
3 litre su
Sporu ayrıca yazacağım. Menü değişirse de güncellerim kızlar. Yazdım ki uyayım :)
Off bende çok severim biraz kilo vereyimbende denerimAynen öyle.. valla olsam 50 kilo, doyduktan sonra da yemeye devam ederim. çünkü en sevdiğim dürüm :) normalde öğlen yemeği olarak tercih ediyorum ben bunu. Ama dün eşim geç saatte yapıp yedi ben baktığım. sabah bunu yemek için uyandım resmen öğleni bekleyemedim :)
Öncelikle tebrik ederim canım ikinciliğini birinciliğide gör inşallahBana akşam yediğim fırında mantar da iyi geldi canım.. belki denemek istersin..
Ben kahvaltısız enerjisiz oluyorum ya hele de çaysızSabah meyveli menüleri çok seviyorum bazen ben de yapıyorum.. Güzel olmuş bence öğlen akşam protein de iyi olmuş :)
Ne kadar az bi menü olmuş,bende bu kadarlaDünkü menüm
Sabah
Öğle
- Yarım armut
- Yarımşeftali
- 1 avuç leblebi
Akşam
- 2 köfte
- 2 bardak ayran
2 lt su
- Fırın tavuk
- Salata
- 1 bardak ayran
15 dk leslie
Yok canım senden değil ben artı geldiğim için birinci olamadıkGaliba geç yzdığım için dereceyi mi kaçırdık? Bir de yüzde hesabı mı yapmam gerekiyor bildirimde? Heöen hesaplayayım
İdare eder canım sen nasılsınNabersiniz kızlar nasıl geçiyo gününüz?
Hayırdır paylaşabileceğin bişey mii? Sıkma güzel canınıİdare eder canım sen nasılsın
Öncelikle tebrik ederim canım ikinciliğini birinciliğide gör inşallah
Bende fırın mantar, sebze yaptım perşembe ama kaşarlı falandı fazla etkili olmadı sanırım
Hurmayı yapıyım bide makarnayı denerim olmadı
Ben kahvaltısız enerjisiz oluyorum ya hele de çaysız
Sabit ya da + gelmek zaman zaman hepimizin yaşadığı bir şey canım. Ama sonuçta hepimiz eksi gelmeye ve fazlalıklarımızdan kurtulmaya devam ediyoruz. Kimsenin yüzünden değil,beraberce ikinci olduk geçen hafta. Aslında bu derece bu hafta gelecek birinciliğimizin ayak sesleriydi bence.. hepimiz için güzel bir hafta olacak hepimiz gayet güzel eksilerle geleceğiz. hurma diyeti size güzel sonuçlar getirsin bu hafta.Yok canım senden değil ben artı geldiğim için birinci olamadık
İnşallah canımSabit ya da + gelmek zaman zaman hepimizin yaşadığı bir şey canım. Ama sonuçta hepimiz eksi gelmeye ve fazlalıklarımızdan kurtulmaya devam ediyoruz. Kimsenin yüzünden değil,beraberce ikinci olduk geçen hafta. Aslında bu derece bu hafta gelecek birinciliğimizin ayak sesleriydi bence.. hepimiz için güzel bir hafta olacak hepimiz gayet güzel eksilerle geleceğiz. hurma diyeti size güzel sonuçlar getirsin bu hafta.
Az görünüyo ama acıkmadım hiçNe kadar az bi menü olmuş,bende bu kadarla
Yetinebilseydim keşke
İyiyiz canım. Benim günüm iyi geçti. Çocuklara kek yaptım ve hiç yemedim. Kaçamaksız tertemiz bir gün. Bu da bi başarı benim için. Senin nasıldıNabersiniz kızlar nasıl geçiyo gününüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?