- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.981
Benim gayet iyi kacamaksiz çok şükürİyiyiz canım. Benim günüm iyi geçti. Çocuklara kek yaptım ve hiç yemedim. Kaçamaksız tertemiz bir gün. Bu da bi başarı benim için. Senin nasıldı
Kalorisi olduğunu sanmıyorum kaptanımiyi aksamlar kızlar bugün bahçede çalıştım güneş başıma geçmiş baya sersem gibiydim şimdi de misafirim var rakı koudum ona bana eşlik et dedi bende ayıp olmasın diye 1 bardak suya biraz rakı damlatttım sulu rakı içiyorumama sanırım kalorisi yoktur hiç tadı yok çünkü
Benim de güzel geçiyo, tatlı yaptım ben de ama ben bi çatal baktım tadınaİyiyiz canım. Benim günüm iyi geçti. Çocuklara kek yaptım ve hiç yemedim. Kaçamaksız tertemiz bir gün. Bu da bi başarı benim için. Senin nasıldı
Biri 5 biri 2 yaşında kızlarım var. Küçük cadılar. Mıncırırım tatlım sağol.Benim de güzel geçiyo, tatlı yaptım ben de ama ben bi çatal baktım tadınasahile indik bi saat bisiklet sürdüm gitmiştir heralde bi çatalcığım iyi yemeden durabilmişsin ben o iradeyi kazanamadım henüz Çocuklar kaç yaşındaa? Benim yerime de mıncırda
Ya ne tatlılardır sağlıkla büyüsünler inşallahBiri 5 biri 2 yaşında kızlarım var. Küçük cadılar. Mıncırırım tatlım sağol.
Bir çatal tatlı az zaten tölere etmişsin çok başarılı bence. Ben yemedim, şu an inanılmaz yüksek bi motivasyonum var onu bozmak istemiyorum. İnşallah hep böyle devam eder.
10 dk çok az yahu :)) çıktığına değmez biraz daha fazla bekliyoruz senden :))Kahvaltım 1yumurtali çom az yağlı menemen
1dilim ekmek
3zeytin
Ara sade türk kahvesi
2hurma 10cig fındık 1fincan yeşil cay
Aksam 6kasik etli nohut 3kasik yogurt
Hafta sonu geç kahvaltı yaptığım için ögle yemeği yok
Su 2.5lt spor 10dk eliptik yaptım şimdi leslie yapabilirsem yapıcam yazarım
Tatlılar, tatlı oldukları kadar da muzurlar. Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin canım inşallah.Ya ne tatlılardır sağlıkla büyüsünler inşallah
Edicek, edicek inandık başarcaz
Amiin tüm bekleyenlere inşallahTatlılar, tatlı oldukları kadar da muzurlar. Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin canım inşallah.
Başarıcaz tabiii
Alkoller genelde epey kalorili ama cok azsa sorun olmaz heralde =)iyi aksamlar kızlar bugün bahçede çalıştım güneş başıma geçmiş baya sersem gibiydim şimdi de misafirim var rakı koudum ona bana eşlik et dedi bende ayıp olmasın diye 1 bardak suya biraz rakı damlatttım sulu rakı içiyorumama sanırım kalorisi yoktur hiç tadı yok çünkü
1 rakı bardağı içinde sadece rengi bulandıracak kadar zannetmiyorum bunun kalorisi yüksek olsunAlkoller genelde epey kalorili ama cok azsa sorun olmaz heralde =)
Ooo Süpersin kaptanım. Ben de Karatay kahvaltımı yaptım yeşil çay içiyorum35 dk tempolu yürüyüş yapıldı hafif bir kahvaltı üzerine sizler neler yaptınız
Bu defa 1.yiz inşallahbu haftada güzel olacak eminim
Ben de 75 mekik çektim35 dk tempolu yürüyüş yapıldı hafif bir kahvaltı üzerine sizler neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?