- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.281
slm kızlar bugün misafirlikteydim gündiz gelemedm kekler börekler ama yemedim tuttum kendimi yarın yine üst komşu davet etti gitmesem ayıp olcak napim sadece tatlarına bakarım kızlar bugünki menümü yazayım hemen
sabah yrım dilim kızarmış ekmek domates salatalık 1br çay
öğle 1 yaprak sarması 1 çatal tatlı küçücük köfte
ara 1 saat tempolu yürüyüş
akşam2 yk karnıyarık 1 yk pilav
ara 1 elma yrm mandalina
neyse kızlar herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere:80::80:
iyi geceler kızlar, geçmişi okumak baya zamanımı aldı. Şu metabolizma hızlandırıcı çayı ben de deneyebilirim. Menüler güzel, kaçamak yapan da yok.
Sabaha karşı 4 gibi sahur yaptım, akşam 5 te ise; az çorba, kıymalı sebze yemeği, 2 dilim ekmek ve yoğurt yedim.
ara: 3 ceviz
ara (22:00): yarım elma, yarım portakal.
Ben bu cumaya sanırım kilo almış olarak çıkıcam250 gram bari olsa verebilseydim ama hiç sanmıyorum
Artık kaçamak yapmıyorum diye sevinemiyorum bile çünkü ben kaçamak limitimi doldurdum.
arkadaşlar herkese merhaba. herşey yolunda maşallah. size takılmadan da es geçemiyorum. hastane işlerim devam ediyor. yarım saat sonra tekrar çıkacağım. günlerim biraz yoğun geçiyor. bugün ben de
çok hastayım. mide bulantısı. kusma. anlayacağınız iğrenç bir durum. :84::84::84:herkesi öpüyorum. kendinize iyi bakın sevgili takımım.:92:
begümcüm akşam üstü sana cevap yazarken net gitti, şimdi ancak gelebildim ben de
bu tarifi diyetisyene giden bi arkadaş verdi ve diyetisyeni ona ayda sadece 7 gün uygulamasını söylemiş, ben onun yalancısıyım
akşam yemeğimi de yazayım hemencecik
2 tahta kaşık tavuk sote, salata ve 1 kase pul biberli yoğurt
ekmek ve pilav yemedim, canım istemedi, yediklerim doyurdu zaten beni
bide biraz önce kocişime mozaik pasta yaptım, tenceredeki pudingi yedim ama 2 yk bile gelmez
arkadaşlar herkese merhaba. herşey yolunda maşallah. size takılmadan da es geçemiyorum. hastane işlerim devam ediyor. yarım saat sonra tekrar çıkacağım. günlerim biraz yoğun geçiyor. bugün ben de
çok hastayım. mide bulantısı. kusma. anlayacağınız iğrenç bir durum. :84::84::84:herkesi öpüyorum. kendinize iyi bakın sevgili takımım.:92:
senacım geçmiş olsun canım, bi nane limon falan iç bari
ben de kahvaltımı yazayım
4 yk nesfitin içine 1 elma dilimledim, tarçın ekleyip yağsız sütle yedim
az önce de 5i1yerde içtim
bide kahvaltından önce dün tarifini verdiğim met. hız. çaydan içtim bi bardak
merhaba arkadaşlar ben bir itirafta bulunmak iştiyorum . iki akşamdır akşam yemeklerinde diyet ihlali yapıyorum ve çok pişmanım o yüzden bugün bütün gün yoğurt ile beşlenicem . yarın kilo almış çıkmak iştemiyorum . reşmen nazar deydirdim kendime ne güzel bozmuyorum diyetimi derken bir baktım bir arkadaşımın yoğun ışrarları üzerine geçen akşam bir brovni yemek zorunda kaldım . büyük pişmanlık ve açlık içinde eve gittim 4 köfte bir domateş bir şalatalık yemek gerekirken bir kaşık çorba ve birçatal makarna kaçamağıda yaptım . yarın dikkat edicem diyordum . erteşi gün tüm gün iyi gidiyorken akşam dışarıda yemek yiyelim dedi ailem diyetimi bozmayayım derken bir baktım ki bir kaç dilim ekmek gitmiş üzerinede biraz tatlı tabi offffffffffff diyet gitti . ama bugün için ceza verdim kendime tüm gün yoğurt ve form çayı ile günü geçiricem bu şişliğin gitmeşi lazım . şizde iştediğiniz cezayı vermekte şerbeştşiniz bana(
Selam kızlar, nasılsınız?
Eswcim leslie sansone yürüyüş programının 5 mil fat burning programını indirdim tam bir saat sürüyo. spora gidemediğim zaman evde yapıcam. bu baya yoruyodur insanı demi :)
Diyetini ihlal eden arkadaşlar benim gibi çoğaldı. Arkadaşlar bize ceza verin ama benim tavsiyem, bu ceza aç kalmak gibi değil de, fiziksel aktivite tarzı şeyler olsun. Mesela şu kdr km yürüyüş yada 200 tane mekik gibi. Ne dersiniz?
Bugün mübarek aşure günü olduğu için oruç tutuyorum. İslam tarihindeki pek çok önemli olay, 10 peygamberin mucizeleri bugün gerçekleştiği için çok kıymetli bir gün. Akşama çorba, köfte yada sebze yiyebilirim tabii ekmekle. Gece de meyve yerim. Akşam 5 te iftar olduğu için akşam karnım acıkacak biliyorum ama en fazla yoğurt falan yerim artık. Yarına halim harap
meraba canım maşallah listen çok az canım en azından karnıyarık yarım olsaydı yaa böyle az yediğini görünce ben bunalıma giriyorum çok mu yiyorum diye :26:slm kızlar bugün misafirlikteydim gündiz gelemedm kekler börekler ama yemedim tuttum kendimi yarın yine üst komşu davet etti gitmesem ayıp olcak napim sadece tatlarına bakarım kızlar bugünki menümü yazayım hemen
sabah yrım dilim kızarmış ekmek domates salatalık 1br çay
öğle 1 yaprak sarması 1 çatal tatlı küçücük köfte
ara 1 saat tempolu yürüyüş
akşam2 yk karnıyarık 1 yk pilav
ara 1 elma yrm mandalina
neyse kızlar herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere:80::80:
shelly cim bravo canım tekrar döndün bak kaçamaksız diyete inşallah dahada iyi görücez seniiyi geceler kızlar, geçmişi okumak baya zamanımı aldı. Şu metabolizma hızlandırıcı çayı ben de deneyebilirim. Menüler güzel, kaçamak yapan da yok.
Sabaha karşı 4 gibi sahur yaptım, akşam 5 te ise; az çorba, kıymalı sebze yemeği, 2 dilim ekmek ve yoğurt yedim.
ara: 3 ceviz
ara (22:00): yarım elma, yarım portakal.
Ben bu cumaya sanırım kilo almış olarak çıkıcam250 gram bari olsa verebilseydim ama hiç sanmıyorum
Artık kaçamak yapmıyorum diye sevinemiyorum bile çünkü ben kaçamak limitimi doldurdum.
hoşgeldin senacım e bi gelde sen sendede deneriz ceza yöntemini :))
eee cezama razıyım canım:))
hoşgeldin canımm maşallah herşey yolundaymış çok şükür geçmiş olsun canım dikkat et kendinearkadaşlar herkese merhaba. herşey yolunda maşallah. size takılmadan da es geçemiyorum. hastane işlerim devam ediyor. yarım saat sonra tekrar çıkacağım. günlerim biraz yoğun geçiyor. bugün ben de
ferihancım arada oluyor malesef vücut bazen isyan ediyor artık dur bakalım kızlara soralım ceza yı ama sadece yoğurt yiyerek olmaz sağlığına dikkat et canımmerhaba arkadaşlar ben bir itirafta bulunmak iştiyorum . iki akşamdır akşam yemeklerinde diyet ihlali yapıyorum ve çok pişmanım o yüzden bugün bütün gün yoğurt ile beşlenicem . yarın kilo almış çıkmak iştemiyorum . reşmen nazar deydirdim kendime ne güzel bozmuyorum diyetimi derken bir baktım bir arkadaşımın yoğun ışrarları üzerine geçen akşam bir brovni yemek zorunda kaldım . büyük pişmanlık ve açlık içinde eve gittim 4 köfte bir domateş bir şalatalık yemek gerekirken bir kaşık çorba ve birçatal makarna kaçamağıda yaptım . yarın dikkat edicem diyordum . erteşi gün tüm gün iyi gidiyorken akşam dışarıda yemek yiyelim dedi ailem diyetimi bozmayayım derken bir baktım ki bir kaç dilim ekmek gitmiş üzerinede biraz tatlı tabi offffffffffff diyet gitti . ama bugün için ceza verdim kendime tüm gün yoğurt ve form çayı ile günü geçiricem bu şişliğin gitmeşi lazım . şizde iştediğiniz cezayı vermekte şerbeştşiniz bana(
tebrikler valla begüm ben o dolmaları yapsaydım 1 tane yemeden bırakmazdım asla biyerim şişerdi yoksaBENDE MÖNÜMÜ YAZIYIM:
Dün gece dolmalarımı yaptım ama yemedim .
onun yerine karnabahar ve brokoli haşlaması+1 kepçe et suyu çorbası yedim.ekmek yok
gece:1 bardak şeftali suyu
hoşgeldin canım hurmanın ne kadar kalorili olduğunu biliyosun değilmi hemde büyük olanlarınınMerhaba kızlar, umarım herkes iyidir.
Yemeğe çıkıcam birazdan, fırsat bulmuşken yazayım.
Dünkü menümü yazmıştım, akşam da 1 adet hurma yedim (büyük olandan).
Bu sabah 2 dilim ekmek ve 2 dilim peynir ile kahvaltı yaptım. Ara öğünde 5 tane form bisküvi yedim.
selam shelly cim Allah kabul etsin canım sen orucunu bitir de önce cezayı sonra düşünürüz iftarı açarken bizede dua et canımSelam kızlar, nasılsınız?
Eswcim leslie sansone yürüyüş programının 5 mil fat burning programını indirdim tam bir saat sürüyo. spora gidemediğim zaman evde yapıcam. bu baya yoruyodur insanı demi :)
Diyetini ihlal eden arkadaşlar benim gibi çoğaldı. Arkadaşlar bize ceza verin ama benim tavsiyem, bu ceza aç kalmak gibi değil de, fiziksel aktivite tarzı şeyler olsun. Mesela şu kdr km yürüyüş yada 200 tane mekik gibi. Ne dersiniz?
Bugün mübarek aşure günü olduğu için oruç tutuyorum. İslam tarihindeki pek çok önemli olay, 10 peygamberin mucizeleri bugün gerçekleştiği için çok kıymetli bir gün. Akşama çorba, köfte yada sebze yiyebilirim tabii ekmekle. Gece de meyve yerim. Akşam 5 te iftar olduğu için akşam karnım acıkacak biliyorum ama en fazla yoğurt falan yerim artık. Yarına halim harap
Allah kabul etsin shellycim orucunu aşureyi çok severim ama anlamlı oluşunu bereket getirişini daha çok önemserim . Rabbim herkezin evinden kesesinden bereketi eksiltmesin .
ceza konusunda katılıyorum ne verirlerse kabulüm hala sıkıntısını yaşıyorum hiç bişey yememiş olmama rağmen şişlikten ve mide bulantısından kıvranıyorum resmen dayanamazsam izin isteyip eve bile gidebilirim . o kadar kötüyüm yani akşamki kaçamağımın cezasını çekiyorum şu anda
Selam kızlar, nasılsınız?
ferihancım yanlış anlamasın ama kaptancım ben cezadan yanayım
çünkü motive olması lazım, bide biz hasta diye hoşgörü gösterirsek iyice dağılmasın motivasyonu
bide ferihancım geçmiş olsun canım
ben bugün iyi beslenemedim
sabah 1 elmayı 4 kaşık nesfitin içine doğrudım, tarçın ekleyip yağsız sütle yedim
bugün işim çoktu ara bile yapamadım, öğleyin de 1 dilim ekmek
1 yumurtadan az kaşarlı omlet, başka peynir yemedim
3 küçük yeşil biber
salatalık
2 zeytin
2 çay kaşığı tahin pekmez
öğle ve sabah yemeden önce MHÇ ( met. hız. çay) içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?