- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.241
canım hiç merak etme bence içler acısıyım ilaçlar mahvetti beni ama olsun kafama takmıyorum ilaçlar bitince veririm inşallah sonuçta 75 kiloyla başlamıştım en son 60 kiloya düştüm sonra almaya başladım şimdi ise nerdeyse başladığım kiloya dönüyorumslm kızlar geçmişi okudum ancak gelebildim
SENANAZCIMbizde seni çok seviyoruz canım özletme kendini arada gel böyle çay kahvemizden ikram edelim
ESWcim canım senin adına çok sevindim inş daha fazla kilolar verirsin
SHELLYcim inş hedefin olur bu doğum gününe istediğin kiloya ulaşırsın bu arada azimin çok güzel devamını dilerim
TAKYON cum canım kilo nu gerçekten merak ettim üzme kendini bu formda oldumuz sürece kilolar zaten gidiyo canım cnm bide ben özelden msj hiç atmadı tarif edermisin zaten kullandım kremle kemer cnm çok etkili tarif edersen özelden atayım şu an kampanyalı fiyatı düştükçe düşüyor
EBREHE CİM menün banada biraz az geldi gerçekten kendini tok hissettiriyomu merak ettim
FERİHANCIM kendini güzel tutuyosun kaçamaksız bi hafta geçirdiğin içinde seni tebrik ederim
ebrehecim vücut aç kalınca depoladığı şeker ve yağları meydana çıkarıyor bir nevi kendini korumaya alıyor bu yüzden aç kalınca daha çok kilo alırsın biraz porsiyonlarını arttırırsan iyi olur canım oryantal kursuna bende gitmek istemiştim ama kadın erkek karışıktı utandım gitmedimCanlarım dün ve bugün öğle yemeğine çıkamadım. Dün sütüm yoktu, peynirim vardı onu yedim, akşam da ayakkabı bakmaya gittim o yüzden marketten light ürünler aldım :)
Çok fazla acıktım dün ama 2-3 gün böyle devam etsem midem alışıyor, çok fazla guruldamıyor
Bu kadarcık yemeye son 3 günde kilom artmış, çok üzülüyorum
Bugün yediklerimi de yazayım:
Sabah: yarım kase nesfit
Öğle: Yarım kalanı yedim, 1 kase daha hazırladım ama 1 porsiyondan küçüktü
Ara: 1 elma.
Bu aradaaaaa bu akşam oryantal kursuna gidiyorum, dışarıda salata filan yerim vaktim olursa. Olmazsa sadece kahve filan içeceğim. Ofisten kızlarla gidiyoruz bakalım nasıl olacak
begümcüm kahvaltıda tatlıyı abartmışsın canım biraz azaltırsan iyi olur vee bundan sonra kaçamak yağtığında takım olarak ceza vericez sana bilemiyorum artık cezayı hepimiz belirleriz sadece sana değil ama kaçamak yapan herkese kızlar :))))) kahvaltı harici diğer öğünlerin çok güzel canım afiyet olsun :)selam kızlar bende bugün yoğunluktan anca girebildim menümü yazıyım hemen;
Sabah;1,5 dilim light ekmek
1 kk kadar beyaz peynir
1 çay kaşığı vişne reçeli
2 çay kaşığı sürme çikolata
2 fincan çay
Ara:1 kase tarçınlı yoğurt
Öğlen:4 yemek kaşığı domatesli makarna
az yoğurt
ara:1 mandalina,2 tane light bisküvi
akşama brokoli ve karnabahar haşlama yaptım.Üzerine kaşar rendeleyip fırına vericem.1 porsiyon ondan yerim.
AMAAAAAAA BEN DÜN GECE TATLI KRİZİNE YAKALANDIM VEEEE BİRKAÇ TANE BİSKÜVİ YEDİM YANINDA DA 1 FİNCAN SALEP İÇTİM
aaaaaaa ferihan dur nazarmı değdirdik sana sakın bak bırakma kendini ilk defa bu kadar azimli gördüm seni sakın direncini kırma çok zorlanıyorsan 1 gün tatil yap kendine o gün diyet yapma sonraki gün eskiye dönersin tamamen bırakacağına bir gün bıraksan eski direncine kavuşursun diye düşünüyorum canım :)takyoncum direncim kırılmak üzere gözümün önünden paştalar börekler tatlılar geçmekte ama 15 gün daha dayanayım diyorum . inşallah dayanabilirim yokşa her an biri aklımı çelebilir. lütfen yardım edin yılbaşına kadar dayanayım . daha öncede geldim bu kiloma bırakınca alıyorum hiç olmazsa 5 kilo daha gitşe bari belki daha azimle devam edeirm o zaman yeni yılda kalan kiloları vermek için . yardımınızı bekliyorum motivaşyona ihtiyacım var .
katzicim listen güzel canım gün içindede görmek isteriz seni burda müsait olursan tabi paylaşım ne kadar çok yaparsak motivasyonumuz o kadara artar düşüncesindeyim canım :)))selam selam. herkesi tebrik ederim çok iyisiniz..bugun yediklerimi yazayım..
sabah:yarım simit+1parça kaşar peynir+şekersiz çay+4yeşil zeytin
ara: 2mandalina
öğle: 2küçük tahta kaşık bulgur pilavı+salatalık+yoğurt
ara:mandalina+1kuru incir
akşam: haşlanmış karnabahar+2kaşık bulgur pilavı+yoğurt+salatalık:84:
adet oldum bir de. inanılmaz agrı cekiyorum. sivilcelendim filan. hadi hayırlısı..:86::86::86::86:
esw bari akşamları yeme şu ekmeği dolmanın içinde zaten pirinç var bide ekmek yeyince tam olmuş yani :)))))herkese merhabalar
akşam yemeğinde
1 biber dolması
1 dilim ekmek
5 yk pul biberli yoğurt yedim
shelly cim seve seve dalga geçerim eğer motivasyonun artacaksa :)) şişko şişko şişko :))) şaka bi yana toparlan biraz canım abartmışsın ama arada oluyor bazen böyle bikaç gün içinde isteğinin geçeceğine eminim canım yeterki bu süre zarfında kilo alma dikkaaaatttttt :)merhaba kızlar,
Benim bu aralar motivasyon eksikliğim varşöyle birisi benimle iyi bir dalga geçse şişkosun falan dese keşke
bugün sabah kahvaltım iyiydi, arada küçük bir parça simit yedim,
öğle: çorba, 5-6 kaşık kuru fasulye, 1 küçük tulumba tatlısı
akşam (17:30) hamsi tava, salata, bir dilim ekmek
ara: 1 muz
ara: 1 sütlü nescafe
Malesef bu güzel olma ihtimali olan diyetim tatlı isteği yüzünden berbat oldu. nerden baksan 250 kalorilik bir çikolata yedimbana ceza verin arkadaşlar yada bir yol gösterin. Ben akşam yemeği dahil gayet iyi gidiyorum, ama akşam 8 den sonra gözüm dönmüş gibi abur cubur yeme isteği başlıyo. özellikle de tatlı. böyle devam ederse ben geri kilo almaya başlarım.