Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım hiç merak etme bence içler acısıyım ilaçlar mahvetti beni ama olsun kafama takmıyorum ilaçlar bitince veririm inşallah sonuçta 75 kiloyla başlamıştım en son 60 kiloya düştüm sonra almaya başladım şimdi ise nerdeyse başladığım kiloya dönüyorum ((( özel mesaj yollacağın kişinin ismine tıkla altta seçenekler çıkıyor ordan mesaj gönderi tıkla yazacağını yaz gönder hatta ben sana bi tane yazım şimdi sen karşılık verirsin biraz alıştırma olur kendiş kendimize oynarız işte bi sen yazarsın bi ben :)))))))
ebrehecim vücut aç kalınca depoladığı şeker ve yağları meydana çıkarıyor bir nevi kendini korumaya alıyor bu yüzden aç kalınca daha çok kilo alırsın biraz porsiyonlarını arttırırsan iyi olur canım oryantal kursuna bende gitmek istemiştim ama kadın erkek karışıktı utandım gitmedim ( evde öğrenmeye çalıştım prıgram indirdim nette ama bozuk çıktı yine öğrenemedim artık sen bir iki figür öğretirsin bizede :))) napim herif kıvrak ol diyo ben odun gibiyim yaaa (
begümcüm kahvaltıda tatlıyı abartmışsın canım biraz azaltırsan iyi olur vee bundan sonra kaçamak yağtığında takım olarak ceza vericez sana bilemiyorum artık cezayı hepimiz belirleriz sadece sana değil ama kaçamak yapan herkese kızlar :))))) kahvaltı harici diğer öğünlerin çok güzel canım afiyet olsun :)
aaaaaaa ferihan dur nazarmı değdirdik sana sakın bak bırakma kendini ilk defa bu kadar azimli gördüm seni sakın direncini kırma çok zorlanıyorsan 1 gün tatil yap kendine o gün diyet yapma sonraki gün eskiye dönersin tamamen bırakacağına bir gün bıraksan eski direncine kavuşursun diye düşünüyorum canım :)
katzicim listen güzel canım gün içindede görmek isteriz seni burda müsait olursan tabi paylaşım ne kadar çok yaparsak motivasyonumuz o kadara artar düşüncesindeyim canım :)))
herkese merhabalar
akşam yemeğinde
1 biber dolması
1 dilim ekmek
5 yk pul biberli yoğurt yedim
esw bari akşamları yeme şu ekmeği dolmanın içinde zaten pirinç var bide ekmek yeyince tam olmuş yani :)))))
shelly cim seve seve dalga geçerim eğer motivasyonun artacaksa :)) şişko şişko şişko :))) şaka bi yana toparlan biraz canım abartmışsın ama arada oluyor bazen böyle bikaç gün içinde isteğinin geçeceğine eminim canım yeterki bu süre zarfında kilo alma dikkaaaatttttt :)

shelly cim ceza versek iyi olacak gerçekten evet kızlar ne diyosunuz nasıl bi ceza verebiliriz shell ye ??

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar kızlar geçmişe baktım ancak selam vermeye fırsat oldu hepiniz iyisiniz maşallah bende iyiyim şükür hepinizi öpüyorum arkadaşlar Allah'a emanet olun kızlar :))

takyoncum merhabalar canım
aslında yediğim ekmek çok değil, gün içinde 2.5 dilim ekmek, 3 yk kepekli pirinç ve 1 dolma, içinde soğan da boldu yani,toplam da 5 dilim falan yapıyo
sonra acıkıyorum ve dediğin gibi vücut kendini korumaya alıyo
hem acıkıp onu bunu yemektense ekmek yemek daha mantıklı geliyo bana ve kilolarım da gidiyo çok şükür

burda kızlarada söylüyorum ama herkesin menüsü çok az genelde ve daha sonra dayanamayıp bişiler yiyolar, tatlı falan da istemiyorum artık ben mesela
2 saat önce eşim 3 tane ayva tatlısını götürdü, hatta ikisini ebn yedirdim ama kendim 1 çatal aldım sadece

ayrıca canım ben kabul ediyorum kaçamak yapanlara ceza verelim
bazen bizim takıma yazıyolar "ben pisboğaz şişkonun tekiyim" falan diye, sanırım bunu her takımın sayfasına yazıyolar, biz de böyle bir ceza verebiliriz belki

esw cim bünyeden bünyeye değişiyor canım eğer ben öyle ekmek yesem yarım dünya olurum evet maşallah senin kilolarında gidiyor sonuçta kendi vüzudunu tanıyosun bu şekilde verebiliyosan sorun yok demktir canım maşallah nazar değmesin :))

evet bencede yarın kızlar gelince hepsine soralım kabul ederlerse ilk ceza alacak arkadaş shelly :)))

Arkadaşlar ben cezamı veriyorum oruç tutucam, akşama da spora gidicem. İftarı da az yicem. Asla kaçamak yok. ( oruç tutmak istiyodum zaten bence tam zamanı )

Günaydın takımcıımm

İlk gözüme çarpan ceza olayı oldu, kesinlikle varım. Benim bildiğiniz gibi bütün kaçamaklarım haftasonu oluyor, evde oturursam mutlaka abur cubur yiyorum. Bence hepimizi frenler bu sistem :)

Dün akşam oryantal kursuna gittimmmm, 1 saat oryantal - roman karışık figür çalıştık. Güzelce terledim.

Dünkü menümü yazmıştım, akşam kurs öncesi tonbalıklı yeşillikli sandviç yedim. Kurstan sonra da tatlı yemeye gittik, benimki bol çilekli ve çikolatalıydı, sadece çileklerini yedim. Yani kaçamağım dün sıfır =)

Bu sabah ise 2 dilim ekmek ve 2 dilim peynir ile kahvaltı yaptım.

Evet sanırım ondan kaynaklandı canım, hiç su da içemedim zaten günlerdir. Neyse bugün kilom normale dönmüştü.

Kurs güzeldi valla, sadece bayanlar vardı zaten. Hani şu şehir fırsatları var ya ordan aldım. Pazar günü de pratik ders var ama ona gidemicem sanırım.

Ben de odunum, düğün dernek olunca pistin en karanlık köşelerine kaçarım :)

arkadaşlarım herkese merhaba. ceza sistemi gayet güzel bir fikir bence hadi bakalım. sizi takip ediyorum. en kısa zamanda tekrar aranıza döneceğim inşallah. bu arada ben de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. aranıza döndüğümde inşallah şişko olarak dönmeyeceğim. herkesi öpüyorum tekrar görüşmek üzere.:92:

Arkadaşlar ben cezamı veriyorum oruç tutucam, akşama da spora gidicem. İftarı da az yicem. Asla kaçamak yok. ( oruç tutmak istiyodum zaten bence tam zamanı )

canım oruçtan sonra daha çok yeme onu bunu
daha büyük ceza olmasın sana
hem az yiyerek olmuyo bu kilo verme işi, dengeli ve sağlıklı beslenerek oluyo

günaydın canım, ohh hadi bakalım yandan yandan :)))
bu arada kahvaltıyı normale döndürmüşsün ama yanında salatalık maydanoz falan da ye yiyebilirsen canım

görüşmek üzere canım, Allah kolaylıklar versin, ben de seni öpüyorum

kızlar günaydınlarrrr

sabah kahvaltımı yazayıl hemencik
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 mandalina
biraz maydanoz
1 salatalık
2 yeşil biber
2 lokma ekmeğimi tahin pekmeze bandım
1 kupa yeşil çay, nasıl sizce??

bidee bu sabah belimi ölçtüm 75 cm geldi, iki hafta olmadı sanırım 80 cm çıkmıştı :)))
benim mezuram yok ama şu inşattçıların kullandığı geri saran metrelerden var, ben de eşimin kemerini doladım belime, onu ölçtüm sonra, iki ölçümü de bu şekilde yaptım :)
yani aslında bel ölçüm daha ince olabilir, kemer kalın ve tam oturtamıyorum belime doğal olarak

arkadaşlar bide benim tuvallet sorunum var ya
sabah aç karna çıkamadım tuvalete ama kahvaltımı yaptıktan sonra nasıl yetiştiğimi ben biliyorum

e tamam shelly cim cezan hayırlı olsun ama oruç a ceza demiyelim ya oruç nimet tir oruç tutabilmek çok büyük bir erdem ve ceza değil mükafat bence Allah kabul etsin canım bu arada iftar açılırken edeceğin tüm dualar kabul olur o anda benide unutma dualarında canım
ebrehem benden daha odun olamazsın :))))) düğünde oynarım biraz ama evde odun gibiyim kolumu kaldırsam vazoya çarparım :)))))))
hoşgeldin senacım e bi gelde sen sendede deneriz ceza yöntemini :))
günaydın canım kahvaltın hafif ve güzel ama biraz çeşiti az olsa daha iyi olurdu sanki :)) belimi hiç ölçmedim dur bakalım bende bi ölçeyin kaç çıkacak :)

günaydın kızlar bende menümü yzayım hadi bismillah :))

kahvaltıda
2 bardak şekersiz çay
3 lokma omlet
1 dilim ekmek yedim ben çok şiş hissediyorum kendimi yaa karnım patlıycak sanki

demek vazoya çarpıyosun

canım dün daha azdı mesela ama bünyemi alıştırmak istemiyorum aynı şeylere, zaten nesfitle kahvaltıyı da o yüzden bıraktım, ekmegi bile değişik değişik yemek gerekiyomuş, yarın daha az yerim bilmiyorum

ölç bakalım ama benimki gibi bi yöntemle değil

günaydın kızlar bende menümü yzayım hadi bismillah :))

kahvaltıda
2 bardak şekersiz çay
3 lokma omlet
1 dilim ekmek yedim ben çok şiş hissediyorum kendimi yaa karnım patlıycak sanki

afiyet olsun kaptanım :))
seninki de pek az be ya
maydanoz falan ye, şişliğini alır belki

merhaba arkadaşşşşşlar nasılsınız ben yeni katıldım bu siteye benide aranıza alırsanız sevinirim

canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…