- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.321
400 gr artıda çıktım. Ama bugün reglimin 2. Günü
şiş olduğumdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum kızlar.öyledir dimi ?
çünkü öyle çok kaçamak yapmamıştım bu hafta :)
slm kızlar kilom 55.9
canım bak azıcık kilo vermişsin
ben herşeyi yememe rağmen geçen haftadan bu yana 1.8 kilo verdim, siz metabolizmanızı yavaşlatıyosunuz az yiyerek, gelen yemek oranında keindini yavaşlatır çünkü
ayrıca zayıflanırken mutlaka kalsiyum alnımalı, o yüzden günde iki bardağa kadar süt veya yoğurt tüketilmeli, ekmek de yenilmeli, bide bunları deneyin, farkını görürsünüz eminim
herkese günaydın
kilom 60.2 :)))
canım, emin ol 2 kilo falan fazla çıkıyosun regl dönemimde. Yani bence kilo vermişsindir hiç üzülme.
shellycim ben buldum canım videoyu, sayfası yeniden açılmış
bi program indirdim, videoyu açtım o ilerlerken diğer program da kaydetti onu pcye, çok iyi oldu
bu arada kahvaltımı da yaptım
aç karna 1 bardak MHÇ
sonra 1 bardak ılık su
az önce de 1 bardak yeşil çay
1 dilim ekmek
1 kk light peynir
1 çarliston biber
1 salatalık
2 çay kaşığı tahin pekmez
herkese günaydın
kilom 60.2 :)))
Günaydın takımcııımmm..
Kilom 64.6 - 300 gramcık verebilmişim(
slm kızlar kilom 55.9
canım neden üzülüyosun ki? ne güzel kilo vermişsin, 300- 500 gitsin ne güzel. ben aşırı kaçamaklardan dolayı geri kilo aldım çok kötü bişey bu.
canım bak azıcık kilo vermişsin
ben herşeyi yememe rağmen geçen haftadan bu yana 1.8 kilo verdim, siz metabolizmanızı yavaşlatıyosunuz az yiyerek, gelen yemek oranında keindini yavaşlatır çünkü
ayrıca zayıflanırken mutlaka kalsiyum alnımalı, o yüzden günde iki bardağa kadar süt veya yoğurt tüketilmeli, ekmek de yenilmeli, bide bunları deneyin, farkını görürsünüz eminim
tebrikler cnm
sana katılıyorum cnm ama bide şöyle de bi durum varki herkesin bünyesi farklı herkese her yiyiyecek aynı etkide aynı oranda etkilemez ama tabii senin dediğin gibi süt yoğurt ekmek az olarak tüketilmeli,tamamen yok edilmemeli
maşallah şekerim,tebrikler
canım bulmana sevindim, ben tek videosunun torrentini bulabildim diğerlerini de istiyodum ama bulamadım
kahvaltın gayet güzel. ben dün spora gittim ama artık yetmiyo spor yediklerimi karşılamıyo malsef.
ne güzel azmin ve kararlılığın sonucu kilo vermek işte. bense 100 gram geri almışım
ne kadar gitmiş yani canım? ben tickerını göremiyorum da.
sl mkızlar geç kahvaltımı yaptım çicek ekmeklerden bir parçasını az kaşar peynirle tost yaptım yanında 1br şekersiz çay
akşam gözleme var ama yemeyi pek düşünmüyorum kalori kaynagı heralde kahvaltıyla atıştırırım
kızlar geç kalmadım di mi bildrim için
81,3 olmuşum çok mutluyum nihayet bi fark görebildim
kimse bana cevap vermedi ama neyse
bn menümü de yazayım
sabah 2 dilim cavdar ekmeği biraz tulum peyniri
4 zeytin ve açıkçay eşliğinde kahvaltımı yaptım
öğlen kabak dolması ve yoğurt yiyicem muhtemelen
akşama da bakalım düşünüyorum ne yapsam diye
canım görmedim yaa
tebrik ederim, inşallah devamı gelir
menü güzel, bi dilim de ekmek ye bence, tok tutar
aralarını da unutma
akşama da tavuk falan yapabilirsin, böylece bi öğün sebze bi öğün de et yemiş olursun ki çok güzel :)
bi dilim ekmek yerim kesin
aralarda mandalina yiyorum bu sıralar
ama ben bitki çaylarından fena bıktım kızlar
midem bulanıyo artık bi süre içmicem bakalım
açık çay ve sıcak su içiyorum
bu sıcak su sanırım iştahımı bayağı bi kesiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?