Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

400 gr artıda çıktım. Ama bugün reglimin 2. Günü
şiş olduğumdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum kızlar.öyledir dimi ?
çünkü öyle çok kaçamak yapmamıştım bu hafta :)

400 gr artıda çıktım. Ama bugün reglimin 2. Günü
şiş olduğumdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum kızlar.öyledir dimi ?
çünkü öyle çok kaçamak yapmamıştım bu hafta :)

canım, emin ol 2 kilo falan fazla çıkıyosun regl dönemimde. Yani bence kilo vermişsindir hiç üzülme.

slm kızlar kilom 55.9

tebrikler cnm

sana katılıyorum cnm ama bide şöyle de bi durum varki herkesin bünyesi farklı herkese her yiyiyecek aynı etkide aynı oranda etkilemez ama tabii senin dediğin gibi süt yoğurt ekmek az olarak tüketilmeli,tamamen yok edilmemeli

herkese günaydın
kilom 60.2 :)))

maşallah şekerim,tebrikler

canım bulmana sevindim, ben tek videosunun torrentini bulabildim diğerlerini de istiyodum ama bulamadım

kahvaltın gayet güzel. ben dün spora gittim ama artık yetmiyo spor yediklerimi karşılamıyo malsef.

Doğru diyorsun canım, ben bir ortasını bulamadım zaten, ya çok az ya da çok fazla yiyorum. Bugün öğlen ekmek yiyeceğim ama :)

Ayran ve yoğurdu bol tüketiyorum, süt eksik son günlerde

sağol canım, darısı başına
ayrıca bence de şişmişsindir, benim de az kaldı gerçi ben hala şiş hissetmiyorum ama yakındır :))
ama şu da var n ekadar bünye farklı olsa da dediğin gibi bazı şeyler yok edilmemeli, sonra vücut o az yenen şeyleri de depo ediyor bide kızlar ben gün aşırı sporumu da ihmal etmedim, katkısı büyük

canım bulmana sevindim, ben tek videosunun torrentini bulabildim diğerlerini de istiyodum ama bulamadım

kahvaltın gayet güzel. ben dün spora gittim ama artık yetmiyo spor yediklerimi karşılamıyo malsef.

ne güzel azmin ve kararlılığın sonucu kilo vermek işte. bense 100 gram geri almışım

canım ben buldum, çok da iyi oldu, koşu bandından ziyade onu yaparım artık, çok eğlenceli çünkü :))
canım sen ekmek falan yemiyosun, süt yoğurt
sonra da acıkıp abur cubur yiyosun o yüzden de kilo veremiyosun, bide bunları yemeye çalış dengeli olarak, bakalım farkedecek mi

sl mkızlar geç kahvaltımı yaptım çicek ekmeklerden bir parçasını az kaşar peynirle tost yaptım yanında 1br şekersiz çay
akşam gözleme var ama yemeyi pek düşünmüyorum kalori kaynagı heralde kahvaltıyla atıştırırım

canım onun yerine brokoli haşla onu ye, en azından sebze yanına da bi kase yoğurt yersin daha iyi olur 1-2 dilim ekmekle
ayrıca aralarını da unutma

kızlar geç kalmadım di mi bildrim için
81,3 olmuşum çok mutluyum nihayet bi fark görebildim

kimse bana cevap vermedi ama neyse
bn menümü de yazayım
sabah 2 dilim cavdar ekmeği biraz tulum peyniri
4 zeytin ve açıkçay eşliğinde kahvaltımı yaptım
öğlen kabak dolması ve yoğurt yiyicem muhtemelen
akşama da bakalım düşünüyorum ne yapsam diye

canım görmedim yaa
tebrik ederim, inşallah devamı gelir
menü güzel, bi dilim de ekmek ye bence, tok tutar
aralarını da unutma
akşama da tavuk falan yapabilirsin, böylece bi öğün sebze bi öğün de et yemiş olursun ki çok güzel :)

bi dilim ekmek yerim kesin
aralarda mandalina yiyorum bu sıralar
ama ben bitki çaylarından fena bıktım kızlar
midem bulanıyo artık bi süre içmicem bakalım
açık çay ve sıcak su içiyorum
bu sıcak su sanırım iştahımı bayağı bi kesiyo

canım limon da koyabilirsin sıcak suyun içine hem yağ yakımına yardımcı olur
ayrıca doğadanın paket 5i1 yerdesini denedin mi hiç, onu sevdim ben :)
ye ye, ekmeksiz olmaz, hep söylüyorum günde yeteri kadar ekmek yenmeli. yoksa çok çabuk acıkıp abur cubura verebiliyoruz kendimizi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…