Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

takyoncum mesajın benim mesajın üstünde kalınca farkedemedim canım
diğer kızlara da soralım ama bence ekmeksiz olmaz, zaten ekmek yemedikleri için onu bunu yiyolar, yine söylüyorum günde 4-5 dilime kadar beyaz ekmek olmamak kaydıyla yenebilir ama mesela 2 yk dolusu pilav 1 dilim ekmeğe eşittir ya da normal boy bi dolma biber yine 1 dilim ekmeğe eşittir, bunalrı göz önüne alarak ekmek hesabı yapılabilir
neyse, bence hem yürüyüş hem itiraf olsun sadece itirafla kalmasın, en azından kaçamakları da eritelim bi yandan

evet canım herkes yarın bildirim yapmak için burda olucak nasılsa herkes fikrini paylaşır 1. seçeneğimiz yürüyüş artı itiraf

kızlar bu arada bayağı dağıldık sadece menü leri bildirmek için gelmeyelim lütfen paylaşımlarda bulunalım arkadaşların mesajlarına cevap yazalım bu şekilde olmayınca kopukluk oluyor kendimizi toparlayalım artık

haklısın canım çok haklısın
ben ne zaman gelsem çoğunlukla kimse olmuyo burda
böyle olunca da motivasyon kalmıyo doğal olarak
bide ben sana dedim ya başka bi gruba da girdim diye, ne yalan söyliim ben motivasyonumu biraz da o grup sayesinde koruyorum, daha düzenli besleniyorum, tatlıyı bıraktım, göbeğim yanlarım erimeye başladı, 2 hafta olmadan 5 cm inceldim, biz de takım olarak böyle olalım istiyorum ben, kızların bi kısmı yanlış besleniyo, görünüşte kilo veriyo olabilirler ama giden yağ değilse 1 ay sonra geri gelir o kilolar

katılıyorum ..hep beraber bişiler yapmamız lazım günlerdir uğramayan üyelerimiz var birlik duygumuz kalmıyor bu şekilde tabiki herkesin belli sorumlulukları var elbette ama burasıda bir sorumluluk 24 saat burda olaım demiyorum ki sadece yazılanlara yorum yapalım çeşitli fikirler sunalım sadece listeyi yazıp çıkmak olmuyor

sana tamamen katılıyorum canım, ben gün içinde nerdeyse yarım saate bir sayfayı yeniliyorum ama çoğunlukla kimseyi bulamıyorum
kızlar kaçamaklara başladılar bence bunun sebeplerinden birisi de takımın bu dağınıklığı çünkü çoğu zaman kimse olmadığı için yapılan kaçamaklar fazla görünmüyo, yorumlanmıyo
belki yanlış düşünüyorum ama kanaatim bu yönde

evet arkadaşlar gerçekten dağıldık lütfen biraz daha duyarlı olmaya çalışalım yarın bildirim yapmaya gelen tüm arkadaşlar dikkatle okusun lütfen bu yazıyı takım ruhu dediğimiz şey kalmadı malesef sadece günde bir kez gelip listeyi yazıp çıkmak takım demek değil arkadaşlar önceden günde 15 sayfa bitirirdik nerdeyse şimdi 2 sayfayı bulmuyor bile eğerki verimli olmayacağını düşünen arkadaşlar varsa kendileri bildirsin lütfen kurallara bakarsak eğer çıkamayız işin içinden o yüzden verimli olamyacağını düşünen varsa kendisi söylesin sakın bireysel olarak algılanmasın sözlerim takım kaptanı olarak genel uyarı yapıyorum

kaptancım o zaman sen yarın sabahtan öğlene kadar olabilirsen burda ol ki hepimizle bida konuş

inşaAllah burda olabilirsen belirtirim yine amam sabah kayınvalideme kahvaltıya gidicez galiba öğleden sonra gelirim ancak listeleri gelince yaparım siz bildirimleri yapın ben gelince hazırlarım listeleri gitmezsek burda olurum zaten ki olmasamda açıkça yazdım verimli olamam diyenler ayrılabilir hemde sıkıntıda kalmış olmazlar sakın bireysel olarak algılanmasın sözlerim sadece genel uyarı

tamam kaptancım inşlallah burda olursun bi sıkıntı olmaz

canım, ben o videoyu torrent linkiyle indirdim. sen u torrent programı kullanıyo musun? google dan aratmıştım linkini, bütün gecem onunla geçti ama sonunda indirebildim. şimdi aynı torrent linkini bulmam zor olabilir. ama sende programın kurulu olması lazım önce.

bence hepsi aynı anda verilebilir. yürüyüş benim tercihimdir ama ekmek yemesem de iyi olur. takdir sizin :18:

günaydın takımıcğım işlerim yoğun olabilir diye hemen kilomu bildirmek istedim . malum ypatığım büyük kaçamaktan sonra kilo verebileceğimi sanmıyordum da şükür almamışım neyseki .müsait olursam yine yazarım iş yerinden hepinizi bol bol öpüyorum .

kilom 90

shellycim ben buldum canım videoyu, sayfası yeniden açılmış
bi program indirdim, videoyu açtım o ilerlerken diğer program da kaydetti onu pcye, çok iyi oldu
bu arada kahvaltımı da yaptım
aç karna 1 bardak MHÇ
sonra 1 bardak ılık su
az önce de 1 bardak yeşil çay

1 dilim ekmek
1 kk light peynir
1 çarliston biber
1 salatalık
2 çay kaşığı tahin pekmez

takyoncum merhaba canım, maalesef ben çok düzenli giremiyorum. Ofiste başka sitelere girmek yasak normalde ben uymuayıp buraya giriyorum, iş güçten de çok fırsatım olamıyor zaten. Ama her gün girip okuyabildiğim kadarıyla yorum yazmaya çalışıyorum. Yine de bundan sonra daha dikkat edicem

canım bak azıcık kilo vermişsin
ben herşeyi yememe rağmen geçen haftadan bu yana 1.8 kilo verdim, siz metabolizmanızı yavaşlatıyosunuz az yiyerek, gelen yemek oranında keindini yavaşlatır çünkü
ayrıca zayıflanırken mutlaka kalsiyum alnımalı, o yüzden günde iki bardağa kadar süt veya yoğurt tüketilmeli, ekmek de yenilmeli, bide bunları deneyin, farkını görürsünüz eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…