Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen öyle esw yaa taş kesiliyorum resmen evet dün daha azdı haklısısn canım yaa belimi daha sonra ölçiyim ben zaten karnım şiş şu anda daha çok bunalıma girerim senin yöntemlere bayılıyorum zaten :)

afiyet olsun kaptanım :))
seninki de pek az be ya
maydanoz falan ye, şişliğini alır belki

canım hoşgeldin

esw az olduğuna bakma yaa dünyaları yemiş gibiyim ilaçları bıraktım bugün kıyafetlerim patlıycak sanki üztümde yaaa

napalım çareler üretmek lazım dimi :))
tamam canım rahat olduğun zaman ölç bakalım
ideal olanı boyun yarısı kadar olmasıymış bel ölçüsünün dah adoğrusu maksimum oran

esw az olduğuna bakma yaa dünyaları yemiş gibiyim ilaçları bıraktım bugün kıyafetlerim patlıycak sanki üztümde yaaa

canım çok sevindim ilaçları bırakmana, muhtemelen vücudunda şişlik yaptılar
maydanoz suyu iç, bol bol su iç onlar gider eminim

evet canım çok şişlik yaptı nefes zorluğu oldu artık bırakmasam dayanamıyordum su içtikçe daha çok şişiyorum malesef :)) şişlik geçince ölçücem belimi merak ettim bak :))

kıyamam ya
neyse bıraktığın iyi olmuş o zaman canım
gerçekten maydanoz suyunu tavsiye ederim canım içine limon da sık, şişliğini alır sanırım
bide metabolizma hızlandırıcı bi içecek var
20 top karabiber, 20 karanfil, 1 yeşil elma, 1 limon, 1 kabuk tarçın
1 lt suda 30dk kaynatıyosun
elma ve limon 4e bölünüyo
sonra karabibier ve tarçını çıkarıp blenderdan geçiriyosun
posasıyla içiyosun
7 gün yapılacak bu
faydası oluyomuş sanırım

teşekkür ederim canımm şu malzemeleri alım yapım hemen evde top karabiber felan yok alıp yaparım sağol canım arkadaşım

selam kızlar keç gündür giremiyodum
hastanelerde koşturmaktan
ciddi bişey değil rutin kontrollerim
yıllık izindeyken halledeyim dedim ama ne mümkün
bu arada diyet iyi gidiyo sayılır
2 sabahtır aç karna kan verdiğim için
sadece kaşarlı tost yiyebildim
öğlen yemek yiyemiyorum fırsatını bulup
akşam da sebze yemeği ve çorba yedim sadece
bu sefer annemim güzel yemeklerine kanmadım
bakalım yarın tartı neyi gösterecek
ama hafif hissediyorum kendimi
bi de regl olabilsem

canlarımm siteye daha çok girmek istiyorum ben de ama ne zaman baksam hep bakımda diye uyarı veriyor dün aksam hersey cok iyiydi.. ama sonradan bir gözüm döndü.. adet oldugumdan beri hiç tatlı yememiştim. delirmiş gibi oldum resmen kinder çikolatalardan yedim malesef..

sevgili takımım merhabalar
bugün öğleden önce ara öğün olarak 1 elma, 3 fındık yedim

öğle yemeğinde de yarım dilim ekmek, 2 dolma ve 5 yk pul biberli yoğurt yedim
akşam da tavuk sote yapıcam yanında kepekli pirinç pilavı ile beraber onu yerim, tabi salatam yoğurdum olur yine

geçmiş olsun amonracım özlettin kendini yaa ama herşeyin yolunda olmasına sevindim görüşmek üzere canım :))
evet malesef şu forum işleri bitmedi bi türlü :)) katzicim yeni bi karar aldık arkadaşlarla bundan sonra kaçamak yapanlara ceza vericez ona göre bak :)))))
afiyet olsun canım yarasın :)))

selam kızlar bugün girmek anca nasip oldu,herşey yolunda inşallah.

bende mönümü yazıyım bakalım

Sabah:1,5 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
2 fincan çay
1 ç.k vişne reçeli
2 tane tatlı bisküvi

Ara: sabah 2 rane bisküvi yediğim için hiç birşey yemedim

Öğlen:1 tabak haşlanmış brokoli ve karnabahar + 2 dilim ekmek

Ara: daha birşey yemedim ama bir tek yeşil çay içmeyi düşünüyorum.(Sabahki tatlı bisküviyi yediğim için )

Akşam:gidince dolma yapıcam

Gayet güzel bence

Merhaba kızlar, bugün yediklerim şöyle oldu

Sabah: 2 dilim tahıllı ekmek, 2 dilim peynir
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 6 kaşık bezelye, 4 kaşık zeytinyağlı kereviz (fazla mı olmuş sanki)
Ara: 1 kutu ayran

Akşam da artık evde ne yemek varsa yicem azar azar, büyük ihtimalle tavuk ve çorba olacak.

arkadaşlar bu bahsettiğiniz metabolizma hızlandırıcı çayı ben ara ara yapıp evde termosa koyup getiriyorum iş yerine.Dr selahattin dönmezden bir tarif bu ama esw'nin dediği yanlış.Bende kitabı var orda yazıyo tarif ayrıca da her zaman yaptığım bi çay bu benim.Tabi yine sizin tercihiniz
Şöyleki;

1 lt suya
1 tane elma(kabukları soyulmamış ve çekirdekli haliyle)
1tane limon (çekirdekli haliyle yine)
3-4 adet tane karabiber
2-3 adet kabuk tarçın
3-4 adet karanfil
kaynatılıp süzülür ve ılık olarak gün boyunca tüketilir

seninkide güzel şekerim akşama daha az yersin dengelenir

sağolasın kaptanım
sen naptın aldın mı karabiber?
yok canım ya çıkamadım bugün tembellik ettim evde miskin miskin oturdum dışarısı çok soğuk :)
afiyet olsun canım ekmeği sanki biraz fala yemişsin gibi ama telafi ediyorsundur muhakkak dolma dedinde canım çekti yaa pisboğazlığım üstümde bugün :)
fazla değil canım hepsi sebze sonuçta afiyet olsun :)

esw in dediği farklı bi çeşiti olabilir canım sonuçta bu şekilde çok tarifler veriyolar maşallah bizim takımın hatunları ayaklı kütüphane herkes bilgili valla maşallah :))

begümcüm akşam üstü sana cevap yazarken net gitti, şimdi ancak gelebildim ben de
bu tarifi diyetisyene giden bi arkadaş verdi ve diyetisyeni ona ayda sadece 7 gün uygulamasını söylemiş, ben onun yalancısıyım

akşam yemeğimi de yazayım hemencecik
2 tahta kaşık tavuk sote, salata ve 1 kase pul biberli yoğurt
ekmek ve pilav yemedim, canım istemedi, yediklerim doyurdu zaten beni
bide biraz önce kocişime mozaik pasta yaptım, tenceredeki pudingi yedim ama 2 yk bile gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…