- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.061
Mayonez pek sevmiyorum ama ben de ketçap rus salatası mısır bezelye sosis derken kalori bombası yapıyorumKumpiri nasıl seviyorsun ben İtalyan Rus salataları ile ve ketçap mayonezle yediğim için hiç bir şekilde dengeleyemiyorum. Tam kalori bombası oluyor benim seçimim :) ya gözü karartıp yiyeceğim cezası neyse spor olarak çekeceğim, ya da uzak duracağım :)
Mayonez pek sevmiyorum ama ben de ketçap rus salatası mısır bezelye sosis derken kalori bombası yapıyorumgerçi bugün epey çok dağ tırmandım spor olarak nasıl hesaplancak bilemesem de epey sağlam yaptım muhtemelen her kasım ağrıyo neyse bunlar sığınıp kumpir yememeliyiiim
İns inşAma sendeki büyük cesaret denizcim. İçli köfte tutturmak zordur. Her babayiğidin harcı değildir. Atomu parçalamış kadar oldun bence
Tatlım iş yerinde arkadaşlarının nasıl bu kadar zayıfladın manken gibi olmuşsun dediklerini hayal et. O gün gelecek çok yakında. Yeterki gayretli ol
Aslında takımda ceza menüsü diye bişey olmalı. Kaçamak yapanlara ertesi gün yaptırılacak bi liste. Düşük karbonhidrat bol protein bol su 1 saat egzersiz.Nasıl olur ceza menüsü.
Bu ara aşermeler başladı takımca galibaasaymayın saymayın :))
Dönen oldu mu kaçırdım mı ? Becerebilir miyim acaba yardımcılığıgünaydınlarrr
kızlar bugün çarşamba ve yarın perşembe ne oluyor virajdan önceki son dönemeç mi öyle bir laf vardı her neyse şimdi okul sorununu halledemediğim için kendime hala kızgınım ama bu süreç de geçecek pek sizinle ilgilenemiyorum bu arada kaptan yardımcılarımız parkybull ve ayvaçiçeği malum yoklar o yüzden bana kaptan yardımcısı lazım bu işe gönüllü olabilecek arkadaş var mı yoksam ben gözüme mi kestireyimben uğrayamadığım zaman gerekirse listeleri hazırlayacak
Aynen herkes bir test yapsınBu ara aşermeler başladı takımca galibaasustumm
Aaa ben de haşlama severim. Üstüne limon sıkıp.. Off iyiki yok şu an yoksa kötü olabilirdiYa ben şimdilik yemeyeceğim. Çünkü suda haşlama sevmiyorum. ileride yersem de dönüşüm listesi kullanırım. Orada karşılığı var içli köftenin de.. fakat bunları 6 lı kilolarda yapmak istiyorum şimdi değil.
Alllahhh bugün burası hiç tekin değil neler oluyor bize :)
Yaparsın kuzum sen. İnanıyorum ben.Dönen oldu mu kaçırdım mı ? Becerebilir miyim acaba yardımcılığı
2 dilim Ekmen değil ki bir dilim pasta.. 2 dilim ekmek+2 porsiyon meyve + 2 tatlı kaşığı yağ demek.Oho sen şimdi ne gönderdin böyleee ya :)) acaba doğru işliyor mu tereddüt ettim kalori karşılaştırması doğrudurda atıyorum pastayı yakmak ile iki dilim ekmeği yakmaktan eşit mi ? Yada pasta kan şekerini çok yükseltir ekmek o kadar yükseltmez haliyle o kadar çabuk acıktırmaz gibi falan ..
Yemiyoruz ya sadece konuşuyoruz. Konuşmak kaç kalori acaba :)Alllahhh bugün burası hiç tekin değil neler oluyor bize :)
Adımsayar mı kullandın canım. Tam adım sayısını biliyo musunBugünkü menüm
Sabah
Küçük bi kase mısır gevreği süt
Öğlen
Kaşarlı salamlı küçük bi tost
Akşam
Salata sipariş etmiştim ama gelmediği için aç kaldım bu saatten sonra da yiyemiceğim için aç uyicam
3 litre su, 15000 küsür adım dağ tepe tırmandım ama onu spor nasıl saysak, saymasak mı kiii?kardelelen321
Yoğurt ye canım içine varsa bir kaşık çiya tohumu ya da yulaf ezmesi ekleyebilirsin.. ya da bir meyve dilimleyebilirsin. Bunlar olmaz dersen de tarçınlı yoğurt ye :)Bugünkü menüm
Sabah
Küçük bi kase mısır gevreği süt
Öğlen
Kaşarlı salamlı küçük bi tost
Akşam
Salata sipariş etmiştim ama gelmediği için aç kaldım bu saatten sonra da yiyemiceğim için aç uyicam
3 litre su, 15000 küsür adım dağ tepe tırmandım ama onu spor nasıl saysak, saymasak mı kiii?kardelelen321
Aynen 6 lı kiloların bir ödülü olmalı bence. Madem ikimiz de bekliyoruz altılarda beraber kaçamak yaparız. Okuldan kaçarız der gibi oldu bu da :)Bravo bencede bende öyle yapayım :)
15208 adım canım aynen sayar vardıAdımsayar mı kullandın canım. Tam adım sayısını biliyo musun
Otelde olduğum için hiç birini yapamıyorum açlıktan midem ağrıyo uyuyim bari erkendenYoğurt ye canım içine varsa bir kaşık çiya tohumu ya da yulaf ezmesi ekleyebilirsin.. ya da bir meyve dilimleyebilirsin. Bunlar olmaz dersen de tarçınlı yoğurt ye :)
Tamam canım ben bunu kaydedeyim o zaman15208 adım canım aynen sayar vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?