Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hım süper Ozman canım Allah'ım kilo koruması da zor bu işin neyse bir oraya gelelim de bunu yapan onuda yapar herhalde :))

[/QUOTE]
(Eğer anladığım kremse )Vicks tarzı kremler solunum yolları açısından sıkıntı yaratıyor canım yüzüne yakın yerlere sürme aman gece uyurkende sürme bence geçmiş olsun :/

günaydınlarkızlar kusura bakmayın şu aralar uğrayamıyorum her işi hallettim üstüne bir de küçük oğlanın çekim işi kaldı reklamlarda oynamayı çok istiyordu temmuz ayında bir ajansa resmini göndermiştim çok beğenmişler çekime çağırmışlardı dün de star da yeni başlayan bir dizi için aradılar bu öğleyin çekime gideceğiz bu arada dün meme kanseri için kontrollerimi yaptırdım mamografi ve ultrason çektrmiştim onlarıın sonuçlarını gösterdim sonrasında nefroloji dr una gittim ctesi gün de ilaçlı ultrason çekilecekmiş bu arada bu koşturmaya bünye dayanmadı sanırım dün gece burun tıkandı nefes alamıyorum gözlerim akıyor bir bu eksikti iptal oldum
bu koşturmaca içinde akşamları ekstra yürüyüş yapamadım maalesef günlük 6-7 bin adımla günü tamamladım 10 bin adımı gecemedim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum

bu ceza menüsü olayını çok tuttum mükemmel
Dönen oldu mu kaçırdım mı ? Becerebilir miyim acaba yardımcılığı
yok canım yok kaçırmadın
Bakalım toplight kaptanımda inanıyor mu :))) teşekkür ederim kuzu
yazmıştım yaa gözüme kestirdiğim birileri var gönüllü çıkmazsa ona zorla yapacağım diye en büyük adayım sendin biliyon mu gönüllü olmayaydın zorunlu olacaktım
seabahara söyleyeyim düzenlesin ama 1 gönüllü daha çıkarsa çok sevinirim çünkü bazen hem kaptanın hem de yardımcının işi çıkınca 2. bir kişiye ihtiyaç oluyor gerçi morordek kaptanım da sağolsun her cuma listeyi bi kontrol ediyor

bravo canım sana ben düşünmeden 2 adet yerdim / az yedim derdim

günaydın hanımlar
bugün çok mutluyum sabah tartıldım 66,2 kiloyum geçen cuma 67,2 idi
işin özü az yemekten geçiyormuş
dün yediklerim
sabah / biberli yumurta domates salatalık
öğlen / 1 muz 1 şeftali yulaf lapası ( bu ara şeftaliye ilgim var)
akşam / 4 kaşık tambuğday makarna kaynattım 1 kaşık kıyma kavurdum içine kaydum yanına 1 tabak salata
ben bol bol su içiyorum ama bugün sayayım kaç bardak içiyormuşum spor yok

sağol kaptanım Allah utandırmasın :) benim içinde iyi olur herhalde :)

Çok geçmiş olsun kolaylıklar diliyorum

Kızlar bende zayıflamak istiyorum ama takımlar var sanırım bakamadım çok ama neye göre alıyorsunuz takımlara
Canım Hoşgeldin. 1. sayfada kurallarımız var oku istersen. Sana uyarsa okudum kabul ediyorum yazman yeterli. Ondan sonra bizimlesin. Ardından biraz da kendini tanıtırsan memnun oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…