- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.401
teşekkür ederim ferihancım seninle beraber aylardır burdayız önceki kaptanımız sendin ve sen varkende biçok kez böyle oldu bilmiyorum 5. takımın kaderimi bu sürekli duraklama dönemi yaşıyoruz seni şimdi daha iyi anlıyorum canım
hiç kimse okumadımı bu yazıyı arkadaşlar neden kimse yorum yapmıyor bu konuda ? 5. takım defalarca kez kapanmanın eşiğinden döndü bu şekilde giderse sanırım yine o yola giricez
inşaAllah canım haftaya dahada iyi olacağımıza inanıyorum :)slm arkadaşlar herkese iyi akşamlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ben şu ara fazla misafirliğe gittim heralde pek fazla veremedim ama almadımda onun için mutluyum inş haftaya güzel bi kilo veririz arkadaşlar veren vermeyen herkesi kutluyorum
takyoncum evet canım haklısın bayramdan önceki motivasyonumuz yok gerçekten dağıldık bide benim kız diş çıkarma dönemlerinde heralde akşamları onunla ilgileniyorum tabi bide gelen giden yatılı misafirler olunca pc başına hiç gelemez oldum inş canım kendi adıma söyleyim bundan sonra daha duyarlı olmaya çalışcam sende haklısın sonuçta bu takımı yürütüyosun ve güzel sonuçlar almak hakkın diye düşünüyorum ama ben inanıyorum ki eski halimize dönücez
teşekkür ederim kızlar çok duyarlısınız hep beraber eski günlerimize dönücez inşallah canım takımımokudum arkadaşım,ve bireysel olarak söz veriyorum ki tam kapasite burada olacağım
bende olamadım bu ay daha onun şişkinliği bendede var malesefdokuzuncu olmuşuz evet malesef
ben bu hafta verirdim kilo ama bu regli mahf etti beni yaa
esvcim senide kutluyorum bireysel derecen için,tebrikler
iyi akşamlar begümcüm inşallah sağlıklı bi şekilde üstesinden gelirsin canımben şimdilik gidiyorum kızlar,herkese iyi akşamlar.evde işler beni bekliyor bana şans dileyim de hasta omadan şu hafta sonumu atlatayım
takyoncum canım oluyor maleef arada böyle durumlar zaten emin ol kilo verme eğilimi olmayan kimşe kalmıyor takımda gelemeyen yorum yapamayan bir çok arkadaş iş yoğunluğu yada diğer şebeplerden gelemiyordur hepimiz aynı amaç için buradayız çünkü ama eminim kimşe şeni üzmeyecek ve daha duyarlı olacaklardır . olacağız . öpüyorum canım .
herkeze iyi akşamlar
esw tebrik ederim canım
sağol canım benim, darısı başına inşallah :))
inşallah canım bu hafta ben de %2,5 le fena değildim
ama diğer arkadaşlar ve sen maşallah iyi fark attın
ama bu kış gelmesiyle yürüyüş yapamıyorum artık
çok istiyorum eve bi koşu bandı almak ama evim müsait değil buna
ayrıca da pahalı biraz
gerçi almaya param olsa ben onu sığdırcak yer bulurum da
canım sana bi link göndereyim
leslie sansona diye bi kadın var, evde yürüyüş programı ve çok eğlenceli
ben bandımı geçen sene aldım, bu kadını geçen sene bilseydim almazdım bant falan, hem bantta insan çok sıkılıyo :)
sana mesaj göndereyim indir onu, onu yap gün aşırı
şimdi indiriyorum canım
nasıl makbule geçti var ya
çok sağol.
böyle bi izlediğin videoyu kaydetme programı olduğunu bilmiyodum bile
süpersin
rica ederim tatlım, ben de bilmiyodum ama burda bi grup var 60-69 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyor diye, oraya da takılıyorum ben, orda bi arkadaştan öğrendim canım
valla çok iyi oldu bu
bakıyorum da yapması gayet eğlenceli ve basit
hafta da 3 gün yapsam bile farkeder sıkılaşmada
yaşasın kadın dayanışması
gün aşırı yapsan yeter canım, kendini fazla yormadan
bide o video 70 dk ama hepsini tamamlama, 60 dk dan sonra vücut yağ yakmıyomuş, boşuna yorulma ama videonun sonundaki soğuma hareketlerini mutlaka yap, pat diye bırakma, kasılır kalırsın sonra
he bu ayrıntı iyi oldu
yamulur kalırmışım bi de
kızlar ben yeni girebildim
1. olduğumu görünce çok şaşırdım yaa :)))
teşekkür ederim çok sağolun, inşallah takım olarak eski halimize döneriz bi an önce
kaptanım nereye yazıcam ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?