- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.441
iyi geceler kızlar. bireyselde dereceye giren esw'yi kutluyorum. ferihan da kendisine ceza vermiş herhalde:) bizim takıma yazmış. ferihancım kilo almamış olmak da bir başarı bence canım.:81: bizim takımda da bir duraklama var ama inşallah aşarız kızlar. kardeş takımlar olarak kk'yı sallayalım inşallah haftaya
begümcüm ben oryantali seçiyorum hem biraz incelik öğrenmiş olurum odun gibiyim de :)))))KIZLAR BAKIN NE BULDUM.iŞE YARAR BELKİ :)
1))YÜRÜYÜŞ:130 KALORİ
2))YÜZME :242 KALORİ
3))BİSİKLETE BİNMEK:207 KALORİ
4))KOŞMAK :242 KALORİ
5))AEROBİK :242 KALORİ
6))ORYANTAL DANS :345 KALORİ
7))FUTBOL :242 KALORİ
8))TENİS :207 KALORİ
9))MASA TENİSİ:156 KALORİ
10))BASKETBOL :345 KALORİ
ŞİMDİ HANGİSİ SİZE GÖRE SİZ KARAR VERİN.:))
tebrik ederim canım gittim okudum yazdıklarını o kadarda hor görme kendini yaa iradelisin ve başaracağına inanıyorum arkadaşım :))arkadaşlar, bütün takımlara yazdım, ama 9. takım kapatılmış sanırım konu kapatılmıştır yazıyo. onlar birinci takıma taşınmışlar heralde. ben pis bir şişkoyum yazdım tabii kendimi de tanıttım.
bu hafta benim için merhamet yok haftasıdır. hergün spor, sıfır kaçamak ve bol su olacak. böylece haftaya artık 70 kiloyu görmek istiyorum. herkese güzel bir hafta sonu diliyorummmm.
takyoncum sporumu da akşama yapıcam.
makeup hoşgeldin canım yok yok shelly bıraktı kaçamakları inşaAllah çok iyi görücez onu bundan sonra...bu arada anket açsak bütün forum olarak çökeriz heralde kapanmaz bidaha :))))))shelly senle dalga gecmeye geldım ama yıne kacamak yapmaya gıttın herhalde kuzum kacamak kacamak nereye kadar ayol
takyoncum bu ceza bence az gelmıs anketmı acsakda sonra kapatamasak hahahha
sh
afiyet olsun esw cim bilgi dağarcığı iş başında :)))))teşekkür ederim canım
aç kalarak kilo verilmiyo, ben bunu anladım çünkü az yendiğinde bünye kendini ona göre programlayıp yazılıyo ve yenilenler depolanmaya başlıyo
ben yaptıklarımı yazıyorum zaten, sen de ona bakarak kendine göre bi porgram oluşturabilirsin
ama sana tavsiyem tatlıdan ve şekerden uzak dur
canın tatlı mı çekti, muzu ez çatalla, dolapta beklet saat, sonra üstüne azıcık ceviz ve tarçın serp, al sana süper bi tatlı, iştahını da keser tatlı ihityacını da giderir özellikle regl dönemlerinde çok faydalı ama tabi hergün yapmamak şartıyla
muz hem kabız yapar hem de şeker oranı yüksek, 1.5 meyeye tekabül ediyo ki ben günde 3 meyve yemeye çalışıyorum
sabak kahvaltısı olarak da
2 çeri domates
1 yeşil biber
1 kkdan az beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 bardak portakal- greyfurt suyu
salatalık
2 bardak çay
2 lokma ekmeğimi de tahin pekmeze bandım
afiyet olsun begümcüm iyi yemişsin fazla değil bencekızlar öğle yemeğimi yedim geldim;
3 y.k ıspanak
2 y.k makarna
yarım dilim ekmek
az yoğurt
haftasonları böyle oluyor malesef bende kurstaydım tüm gün ancak şimdi açabildim haftasonu forumdada tatil yapıyruz galiba :))Bugün kimsecikler gelmedi buraya koca gün
bende çıkıyorum artık,herkese iyi hafta sonları diliyorum.bol dinlenme ve az kaçamaklı.
afiyet olsun canım biraz karışık bi liste olmuş sanki az yemişsin ama sağlıksız beslenmişsin şu aşure zamanı geçsede bi rahatlasak :)))Slm kızlar herkese iyi akşamlar bugünki menüm şöyle
sabah:1 dilim kızarmış ekmek 1br çay domates salatalık
öğle 3 kaşıktavuk sote yrm br light cola
ara:yrm saat yürüyüş
ara:yeşil çay 1 fincan
akşam:yrm kase aşure içtim
ara çok az meyve
herkes uyuyo mu daha :)
pazar pazar ne bağırıyosun diyecekler şimdi.
Bir bardak sütten sonra
1,5 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, 2 çk ayva reçeli yle kahvaltımı yaptım
ara: Yarım ayva yiyorum.
Dayak yemiş gibiyim, bütün vücudum ağrıyor. Leslie sansone yapmak istiyorum bakalım
tünaydın sevgili takımım, bugün ancak gelebildim
sabah kahvaltısı olarak
1.5 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
3 yeşil biber
3 zeytin
3 kızarmış patates :))
yarım dilim ekmeğimi tahin pekmezle yedim, 2 çay kaşığı ancadır
ara yapamadım, bugün mutfaktan çıkamadım zaten
öğle yemeği olarak da
3 tahta kaşık kıymalı karnıbahar
roka, tere, yeşil soğan salatası
1.5 dilim ekmek
1 kase pul biberli yoğurt
canım senin sayende ben de pul biberli yoğurt yiyorum artık.
sabah pazar kaçamağın olmuş ufacık ama tabii ki de hak ettin :)
ben de öğle yemeği olara:
mantar, kepekli makarna, pul biberli yogurt yiyorum.
miktarları ideal :)
3 tanecikti zaten bide ne zamandır yemiyodum :)))))
afiyet olsun canım, pul biberini bol koysaydın o acıyı hissetseydin, metabolizmayı hızlandırıyormuş çünkü acı
Hissettirdi valla hem de nasıl :) ben zaten bağırsaklarım için ilaç kullanıyodum ikisi birden etkileşime geçti metabolizma tavan yaptı
herkes acıyı artırmalı hayatında.
Günde 5-6 tane karanfil çiğnemek gerekiyomuş arkadaşlar.
bu arada esw cim şu bizim leslie yi bugün yaptım. 45 dakika yani 4 mil civarı yaptım. Toplamda 5 mil yani 1 saatti. 45dk nın devamında 5 dk yer hareketleri yaptım. hani ben spora gidiyorum ya orda çook daha fazla yoruluyorum bu bana hafif geldi. ben de akşam tekrar yapıcam bunu :)
lesliemi de yaptım kızlar 50 dk falan
leslieden önce de 1 saat dolapta beklettiğim ezilmiş muzun üstüne tarçın serpip onu yemiştim ara öğün olarak
şimdi de gidip duşumu alayım walk walk walk diye diye ter içinde bıraktı beni leslie teyzem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?