Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar herkese iyi akşamlar bugünki menüm şöyle
sabah:1 dilim kızarmış ekmek 1br çay domates salatalık
öğle 3 kaşıktavuk sote yrm br light cola
ara:yrm saat yürüyüş
ara:yeşil çay 1 fincan
akşam:yrm kase aşure içtim
ara çok az meyve

hoşgeldin rabiacım esw bende kutluyorum bu hafta dokuzuncu olsakta bireyselde arkadaşımız bizi gururlandırdı doğrusu inşaAllah arkadaşım haftaya çok çok iyi olmak ümidiyle...

begümcüm ben oryantali seçiyorum hem biraz incelik öğrenmiş olurum odun gibiyim de :)))))
tebrik ederim canım gittim okudum yazdıklarını o kadarda hor görme kendini yaa iradelisin ve başaracağına inanıyorum arkadaşım :))
shelly senle dalga gecmeye geldım ama yıne kacamak yapmaya gıttın herhalde kuzum kacamak kacamak nereye kadar ayol

takyoncum bu ceza bence az gelmıs anketmı acsakda sonra kapatamasak hahahha

sh
makeup hoşgeldin canım yok yok shelly bıraktı kaçamakları inşaAllah çok iyi görücez onu bundan sonra...bu arada anket açsak bütün forum olarak çökeriz heralde kapanmaz bidaha :))))))
afiyet olsun esw cim bilgi dağarcığı iş başında :)))))
kızlar öğle yemeğimi yedim geldim;

3 y.k ıspanak
2 y.k makarna
yarım dilim ekmek
az yoğurt
afiyet olsun begümcüm iyi yemişsin fazla değil bence
Bugün kimsecikler gelmedi buraya koca gün
bende çıkıyorum artık,herkese iyi hafta sonları diliyorum.bol dinlenme ve az kaçamaklı.
haftasonları böyle oluyor malesef bende kurstaydım tüm gün ancak şimdi açabildim haftasonu forumdada tatil yapıyruz galiba :))
afiyet olsun canım biraz karışık bi liste olmuş sanki az yemişsin ama sağlıksız beslenmişsin şu aşure zamanı geçsede bi rahatlasak :)))

herkese iyi akşamlar kızlar tüm gün kurstaydım yeni açabildim pc yi bende bugünki menümü yazayım
dışarda olduğum için biraz sağlıksız beslendim bugün
sabah
4 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 kaşık rus salatası
öğlen
aşure getirmişlerdi kıramadım 1 kase aşure yedim
akşam
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
dediğim gibi bugün çok dengesiz beslendim yarında kursta olacağım için muhtemelen yarında böyle olacak ama pazartesinden itibaren düzene girer inşaAllah

esw cim bu arada paylaşımı yapmamışsın daha vakit geçirmeden müsait bi zamanında yap canım

takyoncum yaptım canım paylaşımımı :)

bu arada bugün pcyi kocişten alamadığım için gelemedim fazla
sabah kahvaltım iyiydi ama sonra çok iyi beslenemedim, zaten hafta sonları çok düzenli olmuyo
akşama doğru brokoli ve yoğurt yedim, ekmksiz,sonrada yemek yemedim,
akşam saat 8e doğru da 25 dk uzay yürüyüşü, 15 dk leslie yaptım
6 yarım ceviz ve 1 elma ile 1 mandalina yedim kızlar

Son düzenleme:
saat 10 gibi 1 fincan sütlü türk kahvesi, 5 fındık ve 8 yarım ceviz daha yedim
1 saat önce de met. hız.çayımı içtim
birazdan da yatıcam, herkese iyi geceler

Merhaba kızlar,

Dün akşam giremedim foruma, boğazım ağrıyo ve halsizlik var ben de erkenden uyudum. Dün ne yazık ki sporumu yapamadım. Bugüne yapıcam inşallah.

Takyoncum bahsettiğiniz anket nedir? Merak ettim, açarsak kapanmaz demişsiniz ya?

Dün yediklerim iyiydi sanırım,

Sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 kk light peynir, domates, çay

öğle: bir parça haşhaşlı hamur işi (dışarıdaydım ve çok acıkmıştım)

ara: (akşama doğru açlıktan midem bulanmaya başlamıştı artık) 2 kaşık aşure

akşam: 5 kaşık kepekli makarna, 5 kaşık sebze, pul biberli yoğurt.

ara: akşam yemeğinden 2 saat sonra midem kazınıyodu ben de 3 kaşık kepekli makarnadan yedim.

aralarda 5i 1 yerde içtim.

bu sabah da boğaz ağrısıyla uyandım ve bir bardak ballı süt içtim. Sabah tartıldığımda kilom gayet iyiydi. Dün abartmamışım demek ki.

Son düzenleme:
herkes uyuyo mu daha :)

pazar pazar ne bağırıyosun diyecekler şimdi.

bir bardak sütten sonra

1,5 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, 2 çk ayva reçeli yle kahvaltımı yaptım

ara: yarım ayva yiyorum.

dayak yemiş gibiyim, bütün vücudum ağrıyor. leslie sansone yapmak istiyorum bakalım

cnm çok geçmiş olsun havalar biraz soğudu nede olsa spordan sonra dikkat et kendine canım üşütme kaslar çalıştığı için o terle enfeksiyonu kapmak daha kolay oluyor benimde bağdemciğim şişmiş kendimi çok iyi hissetmiyorum aslında

tünaydın sevgili takımım, bugün ancak gelebildim
sabah kahvaltısı olarak
1.5 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
3 yeşil biber
3 zeytin
3 kızarmış patates :))
yarım dilim ekmeğimi tahin pekmezle yedim, 2 çay kaşığı ancadır

ara yapamadım, bugün mutfaktan çıkamadım zaten
öğle yemeği olarak da

3 tahta kaşık kıymalı karnıbahar
roka, tere, yeşil soğan salatası
1.5 dilim ekmek
1 kase pul biberli yoğurt

canım senin sayende ben de pul biberli yoğurt yiyorum artık.

sabah pazar kaçamağın olmuş ufacık ama tabii ki de hak ettin :)

ben de öğle yemeği olara:

mantar, kepekli makarna, pul biberli yogurt yiyorum.

miktarları ideal :)

3 tanecikti zaten bide ne zamandır yemiyodum :)))))
afiyet olsun canım, pul biberini bol koysaydın o acıyı hissetseydin, metabolizmayı hızlandırıyormuş çünkü acı

3 tanecikti zaten bide ne zamandır yemiyodum :)))))
afiyet olsun canım, pul biberini bol koysaydın o acıyı hissetseydin, metabolizmayı hızlandırıyormuş çünkü acı

Hissettirdi valla hem de nasıl :) ben zaten bağırsaklarım için ilaç kullanıyodum ikisi birden etkileşime geçti metabolizma tavan yaptı

herkes acıyı artırmalı hayatında.

Günde 5-6 tane karanfil çiğnemek gerekiyomuş arkadaşlar.

bu arada esw cim şu bizim leslie yi bugün yaptım. 45 dakika yani 4 mil civarı yaptım. Toplamda 5 mil yani 1 saatti. 45dk nın devamında 5 dk yer hareketleri yaptım. hani ben spora gidiyorum ya orda çook daha fazla yoruluyorum bu bana hafif geldi. ben de akşam tekrar yapıcam bunu :)

canım çok sevindim senin adına
kendini çok yormadan yapman da gayet iyiolmuş bence :)
ben de şimdi halleyli pasta yapıcam ama kendim yemem, bolca krem şanti olacak çünkü içinde, midemin onu kaldırabileceğini sanmıyorum, artık o şekle geldi çğünkü :)))))))))))
ben de tatlımı yaptıktan sonra yapıcam lesliemi

lesliemi de yaptım kızlar 50 dk falan
leslieden önce de 1 saat dolapta beklettiğim ezilmiş muzun üstüne tarçın serpip onu yemiştim ara öğün olarak
şimdi de gidip duşumu alayım walk walk walk diye diye ter içinde bıraktı beni leslie teyzem

evet ya durmadan konuşuyo bişeyler söylüyo, kendisi nefessiz kalmıyo ama :) arkasında bi sürü insan var zaten. ben super challenge 4 mile ı da indirdim :)

hala akşam yemei yemedim şimdi yicem. ateşim falan var hiç halim yok, dayak yemiş gibi bütün her yerim ayrı ayrı ağrıyo

Akşam yemeğimi yedim: patlıcan yemeği (az yağlı), 2 dilim ekmek, bikaç kaşık yoğurt, turp.

Umarım fazla kaçırmamışımdır. Leslieyi tekrar yapmak istiyorum ama çok halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…