- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.381
bence de
canım senin takımla ilgili yazdıkların biraz havada kaldı sanırım, yine kimseler gelmiyo ya, niye böyle olduk biz((
ferihancım sağol canım, darısı hepimizin başına haftaya
canım leslieyi yap, gerçekten çok iyi am agün aşırı ve en az 45 dk en fazla 1 saat
1 saatten sonra hem yorulursun hem vücut yağ yakmazmış zaten
bide mesela bi gün 45 dk yaptın diğerinde 50 dk yap.aynı tempoya alışmasın vücudun
evet öyle malesef herkesin başka işleri var bi türlü dolduramadık burayı neler yapabiliriz bilmiyorum
merhaba arkadaşlar ben pisboğazlının tekiyim kaçamak yaptım ve kilo veremedim . utanıyorum
MERHABA ARKADAŞLAR;
kendimi hiç iyi hissetmiyorum,galiba gribe yakalanıcam.zor bekliyorum mesai bitimini.Yarın akşamada misafirlerim gelicek ve benim eve gidince birşeyler hazırlamam lazım ikramlık.Pazar günüde aşure yapıcam kısmetse,onun içinde gelen misafirlerim olcak,bu yüzden hasta olmamam lazım.Yanarım valla:2:
inşallah ferihancım bu son olur senin iradeni biliyorum çünki bi karar verdinmi dönmüyorsuntamam takyoncum bu akşamdan itibaren 45 er dk ikiye bölerek cezamı uyguluyorum . hemen gidip diğer takımlara pişmanlığımı yazıcam şimdi . öpüyorum takyonum bu ceza işe yararda bir daha yapmam kaçamak falan .
oyy kıyamammmmmerhaba arkadaşlar ben pisboğazlının tekiyim kaçamak yaptım ve kilo veremedim . utanıyorum
geçmiş olsun begüm dikkat et kendineMERHABA ARKADAŞLAR;
kendimi hiç iyi hissetmiyorum,galiba gribe yakalanıcam.zor bekliyorum mesai bitimini.Yarın akşamada misafirlerim gelicek ve benim eve gidince birşeyler hazırlamam lazım ikramlık.Pazar günüde aşure yapıcam kısmetse,onun içinde gelen misafirlerim olcak,bu yüzden hasta olmamam lazım.Yanarım valla:2:
tebrik edereim arkadaşımbegümcüm aman dikkat et hava çok şoğuk haşta olma bende hapşuruyorum tam grip olma havaşı var aralarda bişküvi yerine meyve ye hem vitamin almış olurun . direncin artar canım .
tüm takımlara yazdım kaçamağımı kendi takımımda dahil emin olabilirsinizki birdaha kaçamak yapacakken düşüneceğim takımları tek tek gezip yazmak bile çok yorucu oluyor da :78:bu akşamda inşallah diğer yürüyüş cezamı uygulayıp yarın size bildireceğim .
evet arkadaşlar gerçekten dağıldık lütfen biraz daha duyarlı olmaya çalışalım yarın bildirim yapmaya gelen tüm arkadaşlar dikkatle okusun lütfen bu yazıyı takım ruhu dediğimiz şey kalmadı malesef sadece günde bir kez gelip listeyi yazıp çıkmak takım demek değil arkadaşlar önceden günde 15 sayfa bitirirdik nerdeyse şimdi 2 sayfayı bulmuyor bile eğerki verimli olmayacağını düşünen arkadaşlar varsa kendileri bildirsin lütfen kurallara bakarsak eğer çıkamayız işin içinden o yüzden verimli olamyacağını düşünen varsa kendisi söylesin sakın bireysel olarak algılanmasın sözlerim takım kaptanı olarak genel uyarı yapıyorum
kızlar dokuzuncu olmuşuz
canım bu hafta şpor işini bir görev gibi yapalım bence biribrimize hergün ne kadar şpor yaptık şöyleyelim ve denetleyelim haftaya kilo vermede işe yarar diye düşünüyorum herkez bir şekilde evde şpor yapabilecek pozişyonda az çok her gün dün şu kadar yürüdüm şu kadr mekik çektim diyebiliriz ve az yapan olurşa yine kendi aramızda ceza verebiliriz .
hiç kimse okumadımı bu yazıyı arkadaşlar neden kimse yorum yapmıyor bu konuda ? 5. takım defalarca kez kapanmanın eşiğinden döndü bu şekilde giderse sanırım yine o yola giricez
katlıyorum ferihan tamam günlük sporumuz olsun ve herkes gün içinde muhakkak spor yapmak zorunda olsun artık
takyoncum kendi adıma şöz veriyorum daha şık yazmaya yorum yapmaya çalışacağım canım . akşamları pek giremiyorum elimden geldiğinde yapmaya çalışacağım inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?