Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence de

canım senin takımla ilgili yazdıkların biraz havada kaldı sanırım, yine kimseler gelmiyo ya, niye böyle olduk biz ((

evet öyle malesef herkesin başka işleri var bi türlü dolduramadık burayı neler yapabiliriz bilmiyorum

teşekkür ederim canım bu akşamdan itibaren başlayayım yüklemiştim videounu inşallah açılır ve yparım bu hafta deneyeyim bakalım belki faydaşı olur haftaya kilo vermiş olurum ve şıkılaşmış tabki inşallah canım

tamam takyoncum bu akşamdan itibaren 45 er dk ikiye bölerek cezamı uyguluyorum . hemen gidip diğer takımlara pişmanlığımı yazıcam şimdi . öpüyorum takyonum bu ceza işe yararda bir daha yapmam kaçamak falan .

MERHABA ARKADAŞLAR;

kendimi hiç iyi hissetmiyorum,galiba gribe yakalanıcam.zor bekliyorum mesai bitimini.Yarın akşamada misafirlerim gelicek ve benim eve gidince birşeyler hazırlamam lazım ikramlık.Pazar günüde aşure yapıcam kısmetse,onun içinde gelen misafirlerim olcak,bu yüzden hasta olmamam lazım.Yanarım valla:2:

bende sabah yibe standart kahvaltımı yaptım.1,5 dilim ekmeğimle.

Öğlen:4 ç.k ıspanak yemeği,1 kase yoğurt,1 kepçe et suyu çorbası,1 dilim ekmek yedim

ara:1 mandalina 5 tane eti form biskivi

akşama dolmam var yine

begümcüm aman dikkat et hava çok şoğuk haşta olma bende hapşuruyorum tam grip olma havaşı var aralarda bişküvi yerine meyve ye hem vitamin almış olurun . direncin artar canım .

tüm takımlara yazdım kaçamağımı kendi takımımda dahil emin olabilirsinizki birdaha kaçamak yapacakken düşüneceğim takımları tek tek gezip yazmak bile çok yorucu oluyor da :78: bu akşamda inşallah diğer yürüyüş cezamı uygulayıp yarın size bildireceğim .

ben 2 hafta daha aşure yiyemeyeceğim benim yerime bir kase aşure yermisin . bolluk bereket getirsin aşure ayı herkeze canım .

inşallah ferihancım bu son olur senin iradeni biliyorum çünki bi karar verdinmi dönmüyorsun
merhaba arkadaşlar ben pisboğazlının tekiyim kaçamak yaptım ve kilo veremedim . utanıyorum
oyy kıyamammmm
geçmiş olsun begüm dikkat et kendine
tebrik edereim arkadaşım

hiç kimse okumadımı bu yazıyı arkadaşlar neden kimse yorum yapmıyor bu konuda ? 5. takım defalarca kez kapanmanın eşiğinden döndü bu şekilde giderse sanırım yine o yola giricez

kızlar dokuzuncu olmuşuz

canım bu hafta şpor işini bir görev gibi yapalım bence biribrimize hergün ne kadar şpor yaptık şöyleyelim ve denetleyelim haftaya kilo vermede işe yarar diye düşünüyorum herkez bir şekilde evde şpor yapabilecek pozişyonda az çok her gün dün şu kadar yürüdüm şu kadr mekik çektim diyebiliriz ve az yapan olurşa yine kendi aramızda ceza verebiliriz .

katlıyorum ferihan tamam günlük sporumuz olsun ve herkes gün içinde muhakkak spor yapmak zorunda olsun artık

hiç kimse okumadımı bu yazıyı arkadaşlar neden kimse yorum yapmıyor bu konuda ? 5. takım defalarca kez kapanmanın eşiğinden döndü bu şekilde giderse sanırım yine o yola giricez

takyoncum kendi adıma şöz veriyorum daha şık yazmaya yorum yapmaya çalışacağım canım . akşamları pek giremiyorum elimden geldiğinde yapmaya çalışacağım inşallah .

katlıyorum ferihan tamam günlük sporumuz olsun ve herkes gün içinde muhakkak spor yapmak zorunda olsun artık

bence yarından itibaren başlıyalım her kez yarın bugün ne yaptıyşa şayıyla bildirşin az yapanı kendimizce ceza verelim . diğer arkadaşlarda fikir verirler muhakkak yanlışım varşa düzeltin canlarım .

takyoncum kendi adıma şöz veriyorum daha şık yazmaya yorum yapmaya çalışacağım canım . akşamları pek giremiyorum elimden geldiğinde yapmaya çalışacağım inşallah .

teşekkür ederim ferihancım seninle beraber aylardır burdayız önceki kaptanımız sendin ve sen varkende biçok kez böyle oldu bilmiyorum 5. takımın kaderimi bu sürekli duraklama dönemi yaşıyoruz seni şimdi daha iyi anlıyorum canım

slm arkadaşlar herkese iyi akşamlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ben şu ara fazla misafirliğe gittim heralde pek fazla veremedim ama almadımda onun için mutluyum inş haftaya güzel bi kilo veririz arkadaşlar veren vermeyen herkesi kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…