Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın canım gidecek inşallah bende temenni ediyorum :)) menün çok güzel canım afiyet olsun

evet canım gidecek sıkma sen canını, o zaman daha zor olur zaten
sağol canım artık zorla yiyorum bazen, midem iyice küçülmüş sanırım :)))

evet canım gidecek sıkma sen canını, o zaman daha zor olur zaten
sağol canım artık zorla yiyorum bazen, midem iyice küçülmüş sanırım :)))

evet küçülür tabi çok bilinçli besleniyorsun hiç aç kalmıyorsun ama maşallah gidiyor kilolar :)) esw cim banada ipuçu versene canım bende başladım artık diyete

evet küçülür tabi çok bilinçli besleniyorsun hiç aç kalmıyorsun ama maşallah gidiyor kilolar :)) esw cim banada ipuçu versene canım bende başladım artık diyete

zevkle canım ayrıca sağolasın kaptanım
2 sabahdır met. hız. çay yaptım aç karna ondan içiyorum, günde 3 bardak yemeklerden önce aç karna
arkasından ılık su
kahvaltılarımı biliyosun zaten az çok ya nesfit ya da 1 dilim ekmek, peynir, salatalık falan
bazen nesfitin içine elma doğruyorum ama yeşil elma, toz tarçın koyuyorum, tadı çok güzel oluyo
şekeri tatlıyı bıraktım
kocişime yapıyorum kendim yemiyorum, geçen akşam koca bi tepsi mozaik pasta yaptım mesela ona hiç yemedim, sadece tencerede kalanı yedim o da 2 yk etmezdi
canım tatlı çektiğinde türk kahvesi yapılourm sütle hem tadı güzel hem tatlı iştahını gerçekten kesiyo
günde 2 bardağa yakın yoğurt ve süt tüketmek gerekiyo, yani toplamı 2 bardak
sporumu da ihmal etmiyorum
hergün nerdeyse 3 lt su içiyorum
pirinç yerine kepekli pirinç aldım
ekmeğim light zaten ama her zaman aynı ekmeği tüketmemek gerekiyo, mesela bi çavdar bitince bi tam tahıllı gibi
2 yk dolusu pilav 1 dilim ekmeğe eşit, ona göre kendimi ayarlıyorum
günde 3 tane meyve yemeye çalışıyorum böylece şeker ihtiyacımı karşılıyorum
şimdilik yaptıklarım bunlar
aklıma başka şeyler gelirse yine yazarım

teşekkür ederim canım hepsini dikkate alıcam artık iyi bir diyete başlamak gerekiyor hep yanlış besleniyoruz vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim canım sağol

merhaba takımcım çok yoğun bir gün ancak gelebildim şabah kilomu bildirmiştim . lişteler hazırdır bir akşilik yoktur inşallah kilo veren olmuştur inşallah takımımızda ben iki akşam yaptığım kaçamak yüzünden hiç kilo vermedim aynı kilodayım o yüzden haftaya çok daha dikkatli olarak devam edicem diyetime ve haftaya kilo vermeyi iştiyorum inşallah başarırım . geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım canım takımım hepinizi çok çok öpüyorum .

teşekkür ederim canım hepsini dikkate alıcam artık iyi bir diyete başlamak gerekiyor hep yanlış besleniyoruz vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim canım sağol

rica ederim canım
kızlara da bunu anlatmaya çalışıyorum zaten, yediklerini sürekli azaltıyolar, allah korusun sağlıklarından olacaklar, çoğu da kilo veremedi zaten biraz da bu yüzden, yavaşlattılar çünkü metabolizmayı bide doyurucu şeyler yenmediğinde az yense bile kilo alınabilir
sormak istediğin bişi olursa yine sor canım, bildiğim bişeyse seve seve paylaşırım

merak etme canım hiçbi aksilik yok listeyi paylaşıma verdim sağol canım kilo veren kızlar var tabi ama bu hafta ben takımın yüzkarası oldum ama haftaya inşaAllah dereceye girmek istiyorum :))
haklısın canım bişi olursa sorarım yine ayaklı kütüphanem :))) teşekkür ederim

ayrıca kaptanım ben diyet kelimesini de bıraktım
sağlıklı ve dengeli beslenme benim programımın ismi
böyle olunca herşeyden dengeli miktarda yiyosun kendini kısıtlamadan
tek kısıtladığım şey, tatlı şeker abur cubur
bunlar hem sağlıksız hem de göbeğe gidiyo direkt olarak, o yüzden bunları bıraktım sadece ama artık canım hiç istemiyo da zaten, alıştım hemen :))
maşallah diyeyim kendime

bende maşallah diyeyim sana haklısın diyet deyince sadece bi sürelik bişey sonra herşeyi tekrar yiycez gibi geliyor ve bitiş tarihine odaklanıyoruz o yüzden bu bi yaşam tarzı olmalı bencede

rica ederim canım, bu öğrendiklerimi sana söylediğim grup sayesinde öğrendim, oraya girene kadar yanlış beslendiğimin farkında değildim ben de

esw , atceken , ebrehe ve amonra canlarım sizleri çok çok tebrik ediyorum . başarılarınızın devamını dilerim . haftaya bende söz veriyorum kilo vereceğim . kilo veremeyen arkadaşlarımda üzmeyelim lütfen kendimizi haftaya vereceğiz inşallah bu hafta kaçamak yaptık yada yanlış bişeyler yaptık o yüzden düzeltilebilecek bir durum bu haftaya muhakkak gidecek kilolar güvenelim birbirimize .
takyoncum lütfen üzülme canım ilaçların etkiisidir onlar ve biraz dikkat ettiğinde gidecektir kendiliğinden hem kilo verdikten sonrada bırakmıyoruz seni bir yere bu takımın ilacısın sen canım arkadaşım .

eswcim ceza konusunda haklısın öneride pek bulunmamışlar ama sunduğunuz her iki cezada kabulüm bu akşam evde bir saat leslie ile yürüyüş yapayım ve diğer takımlarada pis boğazlı şişkoyum kaçamak yaptım diyebilirim . bu cezayı hakettim çünkü .

birde kış olduğu için yürüyüşlerimi yapamıyorum gerçekten evde yapmak gibi bir imkan bulabilsem çok güzel olacak daha önce yürüyüş eşliğinde kilo verdiğimde çok güzel incelmiştim fakat şimdi aynı kilodayım ama daha kilolu gibi duruyrum yürüyüşün çok büyük etkiişi var ben bu akşamdan itibaren her akşam yapmaya çalşayım ne derşiniz .

ferihancım sağol canım, darısı hepimizin başına haftaya
canım leslieyi yap, gerçekten çok iyi am agün aşırı ve en az 45 dk en fazla 1 saat
1 saatten sonra hem yorulursun hem vücut yağ yakmazmış zaten
bide mesela bi gün 45 dk yaptın diğerinde 50 dk yap.aynı tempoya alışmasın vücudun

ferihancım teşekkür ederim canım arkadaşım sağolasın inşaAllah haftaya bende kilo vermiş olucam

esw cim özelden banada link atarmısın nedir bu leslie merak ettim bende yapayım

ferihan ve shelly madem ki kabul ettiniz cezanız şudur arkadaşlar
1 - en az birbuçuk saat yürüyüş
2 - diğer takımlarada gidip itiraf yapmak
hayırlı olsun kızlar :))))

esw cim özelden banada link atarmısın nedir bu leslie merak ettim bende yapayım

tamam canım atayım

ferihan ve shelly madem ki kabul ettiniz cezanız şudur arkadaşlar
1 - en az birbuçuk saat yürüyüş
2 - diğer takımlarada gidip itiraf yapmak
hayırlı olsun kızlar :))))

kaptanım yürüyüşü ikiye bölelim bence

1,5 saat çok tek seferde yorgunluktan başka işe de yaramaz 1 saatten sonrası ama 45 dk 45 dk mesela bugün ve pazar akşam yapsınlar, olur mu?
hem fazla yorulmazlar hem de boşa gitmez sporlarının bi kısmı, ne dersin?

tek seferde bitirmek zorunda değiller zaten dediğin gibi ikiyede bölebilirler ama daha fala bölmesinler :))))

bence de

canım senin takımla ilgili yazdıkların biraz havada kaldı sanırım, yine kimseler gelmiyo ya, niye böyle olduk biz ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…