Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar herkes iyimi ESW cim seni tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum canım

bende 1 saat tempolu yüüyüşümü yaptım akşamda kahvaltı gibi çok az atıştırdım ama kızlar ben bi suç işledim eşimin doğum günüydü ve ona pasta yapmıştım fakat eşim bana 1 dilimi zorla yedirdi kıramadımda benim hatırım için deyince hatamı telafi için 1 saat yürüdüm ama erimişmidirki acaba:18::18:

kızlar ben yeni girebildim
1. olduğumu görünce çok şaşırdım yaa :)))
teşekkür ederim çok sağolun, inşallah takım olarak eski halimize döneriz bi an önce
kaptanım nereye yazıcam ya?
canım hani varya cuma zayıflama yarışması üyelerinin paylaşım alanı diye yazıyor oraya girip neler yaptığını nasıl başrdığını yazacaksın tekrar tebrik ederim
valla çok iyi oldu bu
bakıyorum da yapması gayet eğlenceli ve basit
hafta da 3 gün yapsam bile farkeder sıkılaşmada
yaşasın kadın dayanışması
evet bende aşlıycam amonra çok iyi oldu gerçekten
evet shelly cim hepimize çok iş düşüyor bu arada ferihan itiraf cezasını yerine getirdi canım sen ne zaman yazıcaksın ?
atceken cim cezalık sın tam ama sonuçta eşinin doğum günü ymüş ben olsam bende yerdim muhakkak bir dilim afiyet olsun canım tekrarlanmaz inşallah :))

iyi geceler kızlar. bireyselde dereceye giren esw'yi kutluyorum. ferihan da kendisine ceza vermiş herhalde:) bizim takıma yazmış. ferihancım kilo almamış olmak da bir başarı bence canım.:81: bizim takımda da bir duraklama var ama inşallah aşarız kızlar. kardeş takımlar olarak kk'yı sallayalım inşallah haftaya

canım banada gönderebilirmisin o linki zahmet olmazsa

herkese günaydın bu arada kızlarrrr.

bugün yine pek iyi değilim ama kendimi zorlaya zorlaya işe geldim.salarsam yanarım.Akşama va yarın misafirlerim var çünkü

atceken eşinin doğumgünü nedeniyle seni affediyoruz canım :))

Son düzenleme:
kahvaltımı yazıyım mı bilemedim,Hep aynı standart ya o nedenle yazasım gelmedi :)

kahvaltıdan yana bi kaçamak olmuyo allahtan :))

KIZLAR BAKIN NE BULDUM.iŞE YARAR BELKİ :)

1))YÜRÜYÜŞ:130 KALORİ
2))YÜZME :242 KALORİ
3))BİSİKLETE BİNMEK:207 KALORİ
4))KOŞMAK :242 KALORİ
5))AEROBİK :242 KALORİ
6))ORYANTAL DANS :345 KALORİ
7))FUTBOL :242 KALORİ
8))TENİS :207 KALORİ
9))MASA TENİSİ:156 KALORİ
10))BASKETBOL :345 KALORİ

ŞİMDİ HANGİSİ SİZE GÖRE SİZ KARAR VERİN.:))

canım bunlar kaç dakikası bunların? bir saati mi?

canım senin beslenme tarzın bence bütün forumdaki en iyi ve doğru beslenme tarzı. bunu aç kalmadan sağlığını bozmadan birinci olarak da kanıtladın zaten. Biz de senin yaptıklarını yapmalıyız.

ferihan ve shelly madem ki kabul ettiniz cezanız şudur arkadaşlar
1 - en az birbuçuk saat yürüyüş
2 - diğer takımlarada gidip itiraf yapmak
hayırlı olsun kızlar :))))

canım ben dün geçmişi okuyamamıştım misafirim vardı arkadaşım bende kaldı bugün gitti. diğer takımlara yazıcam. peki bu yürüyüş hergün mü bir kerelik mi? çünkü ben spora gidip 1,5 saat spor yapıyorum zaten. bu gün de gidip 1,5 saat yapayım çünkü benim yaptığım sporun yanında yürüyüş yan gelip yatmak gibi kalıyo :) 1,5 saatten fazlası da vücuda hiç bir yarar sağlamaz zaten. doğrusu bir saattir ama ben alıştım artık 1,5 saate.

arkadaşlar, bütün takımlara yazdım, ama 9. takım kapatılmış sanırım konu kapatılmıştır yazıyo. onlar birinci takıma taşınmışlar heralde. ben pis bir şişkoyum yazdım tabii kendimi de tanıttım.

bu hafta benim için merhamet yok haftasıdır. hergün spor, sıfır kaçamak ve bol su olacak. böylece haftaya artık 70 kiloyu görmek istiyorum. herkese güzel bir hafta sonu diliyorummmm.

takyoncum sporumu da akşama yapıcam.

shelly senle dalga gecmeye geldım ama yıne kacamak yapmaya gıttın herhalde kuzum kacamak kacamak nereye kadar ayol

takyoncum bu ceza bence az gelmıs anketmı acsakda sonra kapatamasak hahahha

sh

canım senin beslenme tarzın bence bütün forumdaki en iyi ve doğru beslenme tarzı. bunu aç kalmadan sağlığını bozmadan birinci olarak da kanıtladın zaten. Biz de senin yaptıklarını yapmalıyız.

teşekkür ederim canım
aç kalarak kilo verilmiyo, ben bunu anladım çünkü az yendiğinde bünye kendini ona göre programlayıp yazılıyo ve yenilenler depolanmaya başlıyo
ben yaptıklarımı yazıyorum zaten, sen de ona bakarak kendine göre bi porgram oluşturabilirsin
ama sana tavsiyem tatlıdan ve şekerden uzak dur
canın tatlı mı çekti, muzu ez çatalla, dolapta beklet saat, sonra üstüne azıcık ceviz ve tarçın serp, al sana süper bi tatlı, iştahını da keser tatlı ihityacını da giderir özellikle regl dönemlerinde çok faydalı ama tabi hergün yapmamak şartıyla
muz hem kabız yapar hem de şeker oranı yüksek, 1.5 meyeye tekabül ediyo ki ben günde 3 meyve yemeye çalışıyorum

sabak kahvaltısı olarak da
2 çeri domates
1 yeşil biber
1 kkdan az beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 bardak portakal- greyfurt suyu
salatalık
2 bardak çay
2 lokma ekmeğimi de tahin pekmeze bandım

kızlar öğle yemeğimi yedim geldim;

3 y.k ıspanak
2 y.k makarna
yarım dilim ekmek
az yoğurt

Bugün kimsecikler gelmedi buraya koca gün
bende çıkıyorum artık,herkese iyi hafta sonları diliyorum.bol dinlenme ve az kaçamaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…