- 23 Mart 2016
- 30.130
- 90.771
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.521
Bende planımı yazayım Ozman :) oğlum bugün çok erken uyandı o yüzden öğlen uyutacağım inş uyursa 15 dklık videoyu iki kere yapmayı düşünüyorum izledim daha önce salonda yaptığım hareketlerdi yaparım.. gecede yine 1 saat bisiklete binerim Cezam olan + 15 dkkamı bu sefer normal tempoda yaparım dün o son kısım zorladı beni :)Ben de onu yapacağım üstüne bir tane daha yapacağım. Zumba step yapacağım ve ip atlayacağım. Planım bu. Haftaya eşim izinli, tatil hazırlıkları, alış veriş derken dışarıda olacağız ve hafta içi sporuma yine sınır gelebilir. Bugünü iyi değerlendirmem lazım :)
Evet yaaa yalan külliyen yalan metabolizma yavaşlıyor bence ben hiç gençleşen görmedim :)Ama sen iki tane çocuk doğurdun metabolizmanın farklılaşmasının bir nedeni de bu bence.. bir arkadaşım vardı tüm hayatı kilolu geçmiş, iki çocuk doğurdu ve ideal kiloya geldi, bir tek onda gördüm Doğumun vücudu kendine getirdiğini genel olarak kilo alma eğilimi oluyor hamilelik sonrası :)
Bence de canım. Hiç bozmayın moralinizi. Hiç tartılmasaydınız keşke. Boşa stres oluyorsunuz. Bu haftaHEr gün tartılman dezavantajı bu işte. Olmaması gereken rakamları da görüyoruz. Aslında şöyle olabilir sen bir kaç gün spor yapmadın ve yeniden başladın. Belki de ödem nedeniyle 75 gördün. Ama tartılmasan bu kötü anıların hiç olmayacak :) ben de dün yiyince sabah bakayım dedim. Bugünkü sporlar bizi - ye götürecektir ama bence
Evet bence de normal tempoda yap, tamam cezanı çek de ama sağlıklı kalman önemli bizim için.. gelecekte de ceza vereceğiz sana :)Bende planımı yazayım Ozman :) oğlum bugün çok erken uyandı o yüzden öğlen uyutacağım inş uyursa 15 dklık videoyu iki kere yapmayı düşünüyorum izledim daha önce salonda yaptığım hareketlerdi yaparım.. gecede yine 1 saat bisiklete binerim Cezam olan + 15 dkkamı bu sefer normal tempoda yaparım dün o son kısım zorladı beni :)
Aynen öyle canım. Senin ekmeğine yağ sürmeyi düşünmüyorumŞu an muhtemelen beni yeniyorsun, çünkü ben + geldim sevgili rakibim. Ama aşureyi fazla kaçırırsan benim işime gelir kupa kaldırırım :) 1 kase ana öğün olarak yiyebilirsin fazlası bana yarar :)
Bence de öyle yapalım.. gün içinde ona uymak bir zorunluluk haline gelir bizim için.. tabiki gün içinde hesaplayamadığımız şeyler çıkabilir ama genel olarak ne yapacağımızı bilirsek ona uygun bir gün geçirmem bize tartıda - getirir.Kızlar ya bu çok iyi oldudennisgo bence artık sabahtan hem menü planı hemde spor planlarımızı konuşalım :))) şartlıyoruz ne güzel kendimizi
şu an yeniliyor olmakla ilgili elbette planlarım var. bugun yarın bol protein az karbonhidrat ile eksiye geçmek niyetindeyim. Senin aşure performansını da köşemden izliyorum :)Aynen öyle canım. Senin ekmeğine yağ sürmeyi düşünmüyorum
Bende 75 sağlam dirençtir. aslında tam olarak şu oldu; gittim 75 e tosladım hoooop geriye yaylandım 76 ya yolladı beni :) ama 75 kırılınca 72 ye kadar önümde engel kalmayacak. Onun için şu an ilk hedefim 74,9 olmak.. bunu ben başarayım kalan kısmı için zAten vücudum yardım edecek göz açıp kapayana kadar 72 gelecek :)Bence de canım. Hiç bozmayın moralinizi. Hiç tartılmasaydınız keşke. Boşa stres oluyorsunuz. Bu haftaCherry Mom cim güzel eksi göreceksin bence. dennisgo sen de HEr zamanki şovlarını yapacaksın diye düşünüyorum. Tartının her gösterdiği gerçek değil siz de çok iyi biliyorsunuz
Aynen tamamdır o zMn anlaştık diğer kızlarda bize katılır inş katılan kazanırBence de öyle yapalım.. gün içinde ona uymak bir zorunluluk haline gelir bizim için.. tabiki gün içinde hesaplayamadığımız şeyler çıkabilir ama genel olarak ne yapacağımızı bilirsek ona uygun bir gün geçirmem bize tartıda - getirir.
Evet umarım katılır diğer kızlar da.. tartıda göz kamaştıran sonuçlar alınca kendimizi daha iyi hissedeceğiz benceAynen tamamdır o zMn anlaştık diğer kızlarda bize katılır inş katılan kazanır:))
Pazar pazar dikkat edin kendinize kızlarkazalar cuma günü bizi tırmalar :))
Günaydınlar
Kesinlikle yaptırmalısın.. bazen diyet yapmana rağmen verememe nedenin basitçe tedavi edilecek bir şey olabiliyor çünküTahlil yaptırmam şart d vitamini ve kan bende hep düşüktür :/Eki Görüntüle 2307693
Bu hafta halledeceğim inş bakalım halsizlik faln oluyor bende yada çabuk yorulma durumu sanırım değerler yerlerde :)Kesinlikle yaptırmalısın.. bazen diyet yapmana rağmen verememe nedenin basitçe tedavi edilecek bir şey olabiliyor çünkü
Var canım çorba öğlen içiliyor aslında ben dışardaydım çocoğun toplantısı vardı o yüzden atladımVaybe insan bununla da durabiliyor demek sıvı diyetinde çorba falan yok mu ya :)
Canım tahlil yaptırdım değerlerimde hiç bir sıkıntı yok sınırsız çorba ve ayran var öğlen normalde ama ben dışardaydım atladımCanım
Böyle bir menü uyguluyorsun ama metabolizmasına ve daha da önemlisi uzun vadede bağışıklık sistemine zarar vermekten korkmuyor musun.
Yakınlarımdan birisi düşük kalorili diyetler nedeniyle hemen değil belki ama bir kaç sene içinde ciddi sağlık sorunları yaşamıştı. Amacım kesinlikle seni korkutmak değil lütfen beni yanlış anlama. Ama böyle beslenmenin bir nedeni, sağlıklı kalabileceğine dair bir güvencesi var mı diye mutlaka araştırmak lazım.
Buna örnek dukan diyetidir mesela. Protein diyetleri uzun vadede böbreği yorar diye bir bilgi var. Ama yaptığı araştırmalar öyle sonuçlanmamış. Onu referans alıp başlayabiliyorsun. Aklına yatarsa, bu araştırmalara bakıp ikna olursan başlayabiliyorsun. senin beslenmen bana açlık grevinin bir tık fazlası gibi geldi ve sağlığını bozar mı diye düşündürdü.
E süper Ozman doğru çorbalarla alman gereken tüm Vitamini alırsın böyleceVar canım çorba öğlen içiliyor aslında ben dışardaydım çocoğun toplantısı vardı o yüzden atladım
Sınırsız çorba ve ayran varsa alıyorsundur zAten protein karbonhidrat vitamin vs.. ama dün paylaştığında görmeyince bana çok eksik geldi. Afiyet olsun canım en güzel eksiler senin olsunCanım tahlil yaptırdım değerlerimde hiç bir sıkıntı yok sınırsız çorba ve ayran var öğlen normalde ama ben dışardaydım atladım
Aynen vitaminli çorba içiliyor sınırsız ve ayran içiliyor sınırsızE süper Ozman doğru çorbalarla alman gereken tüm Vitamini alırsın böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?