Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende planımı yazayım Ozman :) oğlum bugün çok erken uyandı o yüzden öğlen uyutacağım inş uyursa 15 dklık videoyu iki kere yapmayı düşünüyorum izledim daha önce salonda yaptığım hareketlerdi yaparım.. gecede yine 1 saat bisiklete binerim Cezam olan + 15 dkkamı bu sefer normal tempoda yaparım dün o son kısım zorladı beni :)

Evet yaaa yalan külliyen yalan metabolizma yavaşlıyor bence ben hiç gençleşen görmedim :)

Bence de canım. Hiç bozmayın moralinizi. Hiç tartılmasaydınız keşke. Boşa stres oluyorsunuz. Bu hafta Cherry Mom cim güzel eksi göreceksin bence. dennisgo sen de HEr zamanki şovlarını yapacaksın diye düşünüyorum. Tartının her gösterdiği gerçek değil siz de çok iyi biliyorsunuz

Evet bence de normal tempoda yap, tamam cezanı çek de ama sağlıklı kalman önemli bizim için.. gelecekte de ceza vereceğiz sana :)

Şu an muhtemelen beni yeniyorsun, çünkü ben + geldim sevgili rakibim. Ama aşureyi fazla kaçırırsan benim işime gelir kupa kaldırırım :) 1 kase ana öğün olarak yiyebilirsin fazlası bana yarar :)
Aynen öyle canım. Senin ekmeğine yağ sürmeyi düşünmüyorum

Kızlar ya bu çok iyi oldu dennisgo bence artık sabahtan hem menü planı hemde spor planlarımızı konuşalım :))) şartlıyoruz ne güzel kendimizi
Bence de öyle yapalım.. gün içinde ona uymak bir zorunluluk haline gelir bizim için.. tabiki gün içinde hesaplayamadığımız şeyler çıkabilir ama genel olarak ne yapacağımızı bilirsek ona uygun bir gün geçirmem bize tartıda - getirir.

Bende 75 sağlam dirençtir. aslında tam olarak şu oldu; gittim 75 e tosladım hoooop geriye yaylandım 76 ya yolladı beni :) ama 75 kırılınca 72 ye kadar önümde engel kalmayacak. Onun için şu an ilk hedefim 74,9 olmak.. bunu ben başarayım kalan kısmı için zAten vücudum yardım edecek göz açıp kapayana kadar 72 gelecek :)

Aynen tamamdır o zMn anlaştık diğer kızlarda bize katılır inş katılan kazanır :))

Canım tahlil yaptırdım değerlerimde hiç bir sıkıntı yok sınırsız çorba ve ayran var öğlen normalde ama ben dışardaydım atladım

Canım tahlil yaptırdım değerlerimde hiç bir sıkıntı yok sınırsız çorba ve ayran var öğlen normalde ama ben dışardaydım atladım
Sınırsız çorba ve ayran varsa alıyorsundur zAten protein karbonhidrat vitamin vs.. ama dün paylaştığında görmeyince bana çok eksik geldi. Afiyet olsun canım en güzel eksiler senin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…