Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar aranıza yeni katıldım 9.takımdaydım daha önce boyum 175 kilom 72-73 2 ayda 67ye inmem lazım bebek düşünüyorum.ama tatlı krizlerim çok sık geliyor bu aralar

kızlar geçmişi okudum. takım olarak bayağı kötü durumdayız. bu arada eswciğim seni kutluyorum. aman kızlar 5. takım kapatılmasın. bizler iyi bir ekip oldukbu bozulmaz inşallah. takyoncuğum sen de kaptan olarak elinden geleni yapıyorsun. sonsuz teşekkürlerceza sistemi çok güzel olmuş.shellyciğm çok tatlı itiraf etmiş:95::95: begümcümhastaymışsın geçmiş olsun.inşallah bu hafta da işlerimi bitirdikten sonra aranıza dönerimhastane işleri belli olmuyor.tam bitti derken başka birşeyle karşılaşıyorsun. güzel ve sağlıklı günler inşallah bizleri bekliyordur. hepinizifırsat buldukça aranıza tekrar döneceğim.:92:

merhabalar aranıza yeni katıldım 9.takımdaydım daha önce boyum 175 kilom 72-73 2 ayda 67ye inmem lazım bebek düşünüyorum.ama tatlı krizlerim çok sık geliyor bu aralar

hoşgeldin seni ben karşılayım. ben de takımdan izinli ayrılan bir üyeyim.

tatlı krizlerin için sütlü kahve iç, bayağı bastırıyor. ben de bizim takımdan öğrendim.bebek fikri de çok güzel.tebrik ederim. umarım herşey planladığınız gibi olur

Günaydın arkadaşlar

Mutlu ve başarılı bir hafta diliyorum..

hiç kimse okumadımı bu yazıyı arkadaşlar neden kimse yorum yapmıyor bu konuda ? 5. takım defalarca kez kapanmanın eşiğinden döndü bu şekilde giderse sanırım yine o yola giricez

Ben yorumumu yazmıştım canım, daha çok dikkat edeceğim artık ama sürekli de burada olmam mümkün değil maalesef, ofiste yasak çünkü ama ben delip muhabbete daha çok katılacağım

Leslie'nin bende 4-5 tane videosu var ama zamansızlıktan yapamıyorum diye bırakmıştım. Artık gece bile olsa yapmam lazım

Bir de Callanetics videom var, incelmede çok etkili. İkisini dönüşümlü olarak yapsam nasıl olur sizce??

herkese günaaaaydın :)))
nesfitle kahvaltımı yapıyorum, bu hafta izinliyim, daha fazla gecikmemek için nesfitle yapıyorum kahvaltımı
ebrehecim bence dönüşümlü olarak yapmaya çalış, en azından haftada 3 kez yapsan çok faydasını görürsün

evet canım o çay, ben biraz farklı yapıyorum ama
20 k.biber, 20 karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 elma, 1 limon 1 lt suda 30 dk kaynatıp, sonra karanfil, k.biberleri ve tarçını çıkartıp blnderdan geçiriyorum ve posasıyla içiyorum günde 3 kez, bide 7 gün yapıcam bunu, çarşamba bitiyo artık
faydası oluyo mu tam anlamadım ama met. daha düzenli sanki

Elmaları çok bol koyup elma püresi yapılır ne de leziz olur :) Üzerine tarçın serpip afiyetle yenir mayhoş mayhoş :90:

Ayy ağzımın suları aktı resmen

Elmaları çok bol koyup elma püresi yapılır ne de leziz olur :) Üzerine tarçın serpip afiyetle yenir mayhoş mayhoş :90:

Ayy ağzımın suları aktı resmen

hehe :))
canım içinden karabiber ve karanfilleri toplayabilirsen tadı çok hoş oluyo ama diğer türlü midemi bulandırıyo resmen, çok içemiyorum
akşam yap sen de, olmaz mı :))

posasıyla içmek mi
sanki içemezmişim gibi geldi birden bana
ben yeşilçay ve 5 i 1 yerdeye devam edeyim en iyisi

posasıyla içmek mi
sanki içemezmişim gibi geldi birden bana
ben yeşilçay ve 5 i 1 yerdeye devam edeyim en iyisi

ya canım niye içemniyesin içtiğin elma ve limon zaten, diğerlerini çıkardın mı bişi kalmıyoki hem tadı da güzel oluyo, mayhoş bi tadı oluyo, bi dene bence beğenirisn :))
diğerlerini de iç de arada değişiklik olur işte :))))

ot çöp suyu içmekten bi hal olduk valla
bu akşam yapayım madem
arada değişiklik olsun

Günaydın kızlar,

Ben antibiyotik aldım geceden ve bu sabah, o şekilde ayakta durabiliyorum.

Takyoncum, ben bizim takımın kapanma durumunu hiç bilmiyodum. biz daha ilk kez bu hafta gerilere düştük, onda bile birincimiz var. diğer haftalar hep dereceye girdik biz neden kapanma tehlikesi yaşıyoruz paylaşımların az olmasından mı yoksa?

Ebrehecim bahsettiğin callanetics nedir? herhangi bir linki varsa ben de indirip bakmak istiyorum.

Bu arada leslie nin yoga, plates ve abs 3 lü setini de indirdim. Bakalım yapıcam spora gidemediğim günlerde.

Sabah: 2 dilim kepek ekm., 1 yumurta, 1 kk peynir, 1çay k. zeytin ezmesi, kepek ekmeğinin 1 dilimine bal sürdüm, ıhlamur.

ara: 5i 1 yerde çayı

şimdilik aç değilim sanırım yediğim ekmek 2 dilim olunca acıkmadım :) ama bal boğazımı yumuşattı.

Güzel bir hafta diliyorum herkese. Ben hafta sonu büyük bir iddiada bulundum bütün takımlara yazdım bu cuma 70 olucam diye ama bi de rahatsızlandım. bu akşam da misafir gelecek. Artık onlar gittikten sonra leslie ve yer hareketleriyle sporumu yaparım ama umarım onların yanında ikramlardan yemem. Yoksa benim iddiam asılsız çıkar cumaya. Dua edin bana kızlar :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…