- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.461
merhabalar aranıza yeni katıldım 9.takımdaydım daha önce boyum 175 kilom 72-73 2 ayda 67ye inmem lazım bebek düşünüyorum.ama tatlı krizlerim çok sık geliyor bu aralar
merhabalar aranıza yeni katıldım 9.takımdaydım daha önce boyum 175 kilom 72-73 2 ayda 67ye inmem lazım bebek düşünüyorum.ama tatlı krizlerim çok sık geliyor bu aralar
hiç kimse okumadımı bu yazıyı arkadaşlar neden kimse yorum yapmıyor bu konuda ? 5. takım defalarca kez kapanmanın eşiğinden döndü bu şekilde giderse sanırım yine o yola giricez
lesliemi de yaptım kızlar 50 dk falan
leslieden önce de 1 saat dolapta beklettiğim ezilmiş muzun üstüne tarçın serpip onu yemiştim ara öğün olarak
şimdi de gidip duşumu alayım walk walk walk diye diye ter içinde bıraktı beni leslie teyzem
şimdi de met. hız.çayımı içiyorum
bu çayı lisede falan sanırım ben de annemin zoruyla içmiştim
tane karabiberde vardı elma tarçın limon falan yanılmıyosam
o çay mı canım faydasını görüyo musun
ben uzun süre içemediğim için fayda görmemiştim
evet canım o çay, ben biraz farklı yapıyorum ama
20 k.biber, 20 karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 elma, 1 limon 1 lt suda 30 dk kaynatıp, sonra karanfil, k.biberleri ve tarçını çıkartıp blnderdan geçiriyorum ve posasıyla içiyorum günde 3 kez, bide 7 gün yapıcam bunu, çarşamba bitiyo artık
faydası oluyo mu tam anlamadım ama met. daha düzenli sanki
Elmaları çok bol koyup elma püresi yapılır ne de leziz olur :) Üzerine tarçın serpip afiyetle yenir mayhoş mayhoş :90:
Ayy ağzımın suları aktı resmen
evet canım o çay, ben biraz farklı yapıyorum ama
20 k.biber, 20 karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 elma, 1 limon 1 lt suda 30 dk kaynatıp, sonra karanfil, k.biberleri ve tarçını çıkartıp blnderdan geçiriyorum ve posasıyla içiyorum günde 3 kez, bide 7 gün yapıcam bunu, çarşamba bitiyo artık
faydası oluyo mu tam anlamadım ama met. daha düzenli sanki
posasıyla içmek mi
sanki içemezmişim gibi geldi birden bana
ben yeşilçay ve 5 i 1 yerdeye devam edeyim en iyisi
ya canım niye içemniyesin içtiğin elma ve limon zaten, diğerlerini çıkardın mı bişi kalmıyoki hem tadı da güzel oluyo, mayhoş bi tadı oluyo, bi dene bence beğenirisn :))
diğerlerini de iç de arada değişiklik olur işte :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?